Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG – Klar, parat, gør et kup!

GORE® WEAR

I over 30 år har GORE® WEAR udviklet innovative produkter til at gøre dine sportsoplevelser bedre end nogensinde før. Baseret på verdens førende tekstilteknologi udvikler mærket funktionelt tøj, der sætter nye standarder for komfort og beskyttelse. Deres designs giver dig den støtte, du har brug for til at præstere i løb, cykling osv. Vær den første til at opleve de nyeste teknologier fra opfinderne af GORE-TEX®-produkterne.

Running

Bike

Flere kategorier

Teknologier

Kernen i alle GORE-TEX®-tekstiler er en ekstremt tynd, permanent vandtæt, vindtæt og åndbar membran. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroporer pr. kvadratcentimeter. Disse mikroskopiske porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand! Dette gør GORE-TEX®-membranen absolut vandtæt. Porerne i GORE-TEX®-membranen er 700 gange større end et enkelt vanddampmolekyle, og tillader derved sved at undslippe uhindret.
I modsætning til GORE-TEX-produkter er GORE-TEX INFINIUM™-produkter ikke helt vandtætte, men bruger funktionelle membranteknologier fra GORE®, såsom WINDSTOPPER. Til GORE-TEX INFINIUM™-produkter kombineres disse teknologier ofte med andre tekniske stoffer, der ikke indeholder en membran. Resultat: yderst funktionelle produkter til løbere, cyklister og langrendsløbere, fra elastiske handsker til åndbare veste, til jakker, der beskytter mod vind og let regn.
De nye GORE-TEX® Active-produkter med SHAKEDRY™-teknologi har et vandafvisende yderlag. De er de letteste og mest åndbare GORE-TEX®-produkter på markedet. De tilbyder høj bærekomfort i al slags vejr og er permanent vandtætte, vindtætte og ekstremt lette.
Produktets højdepunkter

Lær mere om GORE WEAR

GORE-TEX INFINIUM™ Soft Lined-tøj med holdbar vandafvisende overflade

Åndbarheden i det innovative 2-lags materiale holder dig tør under mange klimatiske forhold. Det føles blødt, er lydløst at bevæge sig og tørrer meget hurtigt.

Fordelene ved GORE-TEX INFINIUM™ Soft Lined-tøj:

  • Glat overflade, der føles behageligt blød
  • Øvre materiale med høj bærekomfort
  • Permanent vandafvisende
  • Hurtigtørrende
  • Ekstremt åndbar

Produkter med GORE-TEX INFINIUM™

Forklaringer til produktnavngivning3 - Active Level:
Produkter med sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform samt forbedret fleksibilitet til aktiv brug. Ideel til: Sportsspecifik brug med fremragende fleksibilitet.

5 - Advanced Level:
Produkter med optimerede sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform samt ekstra fleksibilitet. Ideel til: Sportsspecifik brug med ekstra fleksibilitet.


7 - Expert Level:
Produkter med sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform, der netop opfylder de højeste krav. Ideel til: Sportsspecifik brug.

M - Multisport:
Basalt udstyr til alle atleter med avanceret teknologi til brug i forskellige discipliner. Ideel til: Brug på tværs af forskellige discipliner.

Find den nye GORE® WEAR Fast Hiking-kollektion på vores partnerbutik CAMPZ.

GORE WEAR

587 Produkter
Sorter efter