Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

GORE® WEAR

GORE® Wear designer tøj til de ambitiøse sportsfans, der ønsker at flytte grænser. Med GORE er dårligt vejr ikke en hindring for sportslige præstationer. Løbere, cyklister og langrendsløbere vil elske GORE® Wears innovative teknologier og funktionelle design til optimal ydeevne og exceptionelle resultater. Produkter fra GORE® Wear giver dig mulighed for at præstere under alle slags vejrforhold: regn, kulde og varme. Uanset hvad du leder efter, fra innovativ vindtæt og vandtæt, til åndbar, opvarmende og afkølingstøj, så finder du det blandt GORE's sortiment. GORE® Wear udvikler og tester konstant nye produkter, design og teknologier for at gøre din friluftsoplevelse endnu mere mindeværdig.

Running

Bike

Flere kategorier

Teknologier

Uanset om det er en længere vandretur med venner eller en spadseretur gennem byen med familien, bør vejret ikke ødelægge dine planer. GORE-TEX's alsidige tøj holder dig tør og varm under en lang række vejrforhold. Hvert produkt opfylder GARANTIET FOR AT OPBEVARE DIG TØR ™ løftet, hvilket betyder, at dit tøj er vandtæt, vindtæt og åndbart. GORE-TEX beklædningsgenstande kombinerer komfort med vejrbeskyttelse, så du kan være fleksibel og få mest muligt ud af hver dag
Bliver du ved med at aflyse planer på grund af lidt vind eller regnvejr? Den længe ventede picnic med venner, din elskede morgenjogging eller en aftale med familien om aftenen? Det behøver ikke være sådan! GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® beklædningsgenstande er helt vindtæt, vandafvisende og åndbar. Få funktionelt, behageligt og elegant design på samme tid - vær forberedt på alle begivenheder.
Tøj fra GORE-TEX SHAKEDRY® beskytter dig fuldt ud mod fugt: tøjets materiale er ekstremt let, utroligt åndbart og selvfølgelig opfylder GORE's GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ løfte. Den vandafvisende overflade forhindrer fugt i at trænge ind udefra fra den første til den sidste dråbe regn - regn og fugt rystes let af, da det samles i dråber på overfladen. Derudover er tøjet helt vindtæt og med SHAKEDRY behøver du ikke længere bekymre dig, hvis en storm eller et regnbyge skulle overrasker dig ude på løbe- eller cykelturen. Tag din præstation til nye højder!
Produktets højdepunkter

Lær mere om GORE® WEAR

Optimal ydeevne - også om vinteren

Den koldere årstid kræver flere lag for at holde dig varm, men med det rigtige tøj kan du stadig være aktiv udendørs uden at blive genereret af de vinterlige temperaturer.
GORE® WEAR C5 vinterbeklædning går ikke på kompromis med de lave temperaturer. For optimal synlighed i mørke kommer C5 GORE-TEX INFINIUM ™ termojakke i neongul og lys orange. WINDSTOPPER® Softshell-materialet med sin varmende fleeceforing føles behageligt mod huden og værner mod mod kulden.
C5 GORE-TEX INFINIUM ™ termotrøje fås også i neongul og lys orange. Den aerodynamiske pasform forbedrer ydeevnen og det termiske materiale på den øverste del af kroppen beskytter mod vind, mens det lettere materiale på siderne og underarmene sikrer åndbarhed.
C5 Thermo Bib Tights + er til cyklister, der kører mange kilometer selv om vinteren. Det varmeisolerende WINDSTOPPER® stof beskytter mod vind og kulde. Takket være den specielt udviklede "Central Torso Architecture" har bib-bukserne en god pasform og forbliver på plads undervejs. Gør vinteren til den bedste sæson for cykling med C5 vinterkollektion fra GORE® Wear.

GORE WEAR

446 Produkter
Sorter efter