Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

End of Season Sale - Over 1.000 cykler | Spar op til 40%

GORE® WEAR

I over 30 år har GORE® WEAR udviklet innovative produkter til at gøre dine sportsoplevelser bedre end nogensinde før. Baseret på verdens førende tekstilteknologi udvikler mærket funktionelt tøj, der sætter nye standarder for komfort og beskyttelse. Deres designs giver dig den støtte, du har brug for til at præstere i løb, cykling osv. Vær den første til at opleve de nyeste teknologier fra opfinderne af GORE-TEX®-produkterne.

BIKE

RUNNING

FLERE KATEGORIER

TEKNOLOGIER

De nye GORE-TEX® Active-produkter med SHAKEDRY™-teknologi har et vandafvisende yderlag. De er de letteste og mest åndbare GORE-TEX®-produkter på markedet. De tilbyder høj bærekomfort i al slags vejr og er permanent vandtætte, vindtætte og ekstremt lette.
Kernen i alle GORE-TEX®-tekstiler er en ekstremt tynd, permanent vandtæt, vindtæt og åndbar membran. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroporer pr. kvadratcentimeter. Disse mikroskopiske porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand! Dette gør GORE-TEX®-membranen absolut vandtæt. Porerne i GORE-TEX®-membranen er 700 gange større end et enkelt vanddampmolekyle, og tillader derved sved at undslippe uhindret.
Med den nye C7-bibshortskollektion præsenterer GORE® Wear højfunktionelle bibshorts, der sikrer stor komfort, når du sidder i sadlen. Dette er takket være Central Torso Architecture, der sikrer, at puden forbliver i perfekt position - fantastisk til lange afstande, konkurrence og i varme forhold. Der blev også lagt særlig vægt på sædebetrækningen i designprocessen: takket være den nyeste syteknologi kan overflødige sømme undgås. Risikoen for gnidning reduceres således betydeligt, samtidig med at man sikrer optimal holdbarhed og fremragende pasform. Perfekt støtte til alle ryttere!
PRODUKTETS HØJDEPUNKTER

Lær mere om det nye bibshortskoncept fra GORE® WEAR


Den nye C7-bibshortskollektion med Central Torso Architecture

Efter mange års udvikling og samarbejde med atleter som Fabian Cancellara præsenterer GORE Wear Central Torso Architecture, et helt nyt designprincip for bibshorts.

Fordele ved de nye C7-bibshorts omfatter:

  • figurtæt, smalt snit
  • perfekt pasform rundt om midten af kroppen
  • maksimal mobilitet
  • ingen glidning under dynamisk kørsel
  • slidbestandigt 4-vejs stretchstof
  • stærkt åndbart og hurtigtørrende materiale
  • Ingen gnidning på grund af minimerede sømme i sædebetrækningsområdet

FORKLARINGER TIL PRODUKTNAVNGIVNING3 - Active Level
Produkter med sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform samt forbedret fleksibilitet til aktiv brug. Ideel til: Sportsspecifik brug med fremragende fleksibilitet.

5- Advanced Level
Produkter med optimerede sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform samt ekstra fleksibilitet. Ideel til: Sportsspecifik brug med ekstra fleksibilitet.


7 - Expert Level
Produkter med sportsspecifikke funktioner, former, snit og pasform, der netop opfylder de højeste krav. Ideel til: Sportsspecifik brug.

M - Multisport
Basalt udstyr til alle atleter med avanceret teknologi til brug i forskellige discipliner. Ideel til: Brug på tværs af forskellige discipliner.

Find den nye GORE® WEAR Fast Hiking-kollektion på vores partnerbutik CAMPZ.

GORE WEAR

437 Produkter
Sorter efter