Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Sportstøj fra GORE
GORE BIKE WEAR
Den, der ønsker at cykle uanset vind og vejr, må stole på sin udrustning; sin beklædning. GORE BIKE WEAR® møder alle de krav, der stilles til cykeltøj. Den seneste teknologi kombineret med trendy design har resulteret i denne vellidte, GORE cykelbeklædning i højkvalitet. GORE BIKE WEAR® tilbyder præcis det, som lidenskabelige ryttere forventer af deres udrustning - let pakkevægt og 100% pålidelighed, når det gælder. Såvel den, der har cykling som hobby, som toprytteren kan på sin tur stole på cykelbeklædning fra GORE BIKE WEAR.

GORE BIKE WEAR

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GORE BIKE WEAR ALP-X PRO Cykeltrøje Herrer, blå
GORE BIKE WEAR ALP-X PRO Cykeltrøje Herrer, blå blå
GORE BIKE WEAR
ALP-X PRO Cykeltrøje Herrer, blå
RRP 959 DKK 529 DKK
  • Versioner: S
- 45 %
GORE BIKE WEAR Power Phantom 2.0 Kortærmet cykeltrøje Herrer, rød
GORE BIKE WEAR Power Phantom 2.0 Kortærmet cykeltrøje Herrer, rød rød
GORE BIKE WEAR
Power Phantom 2.0 Kortærmet cykeltrøje Herrer, rød
RRP 659 DKK 409 DKK
  • Versioner: S
- 38 %

Bliv rustet til enhver form for cykeltur – uanset vejret!

I Danmark elsker vi at cykle. Infrastrukturen er god, og afstandene er relativt korte, hvilket gør cyklen perfekt som transportmiddel. Men når arbejdsskoene er stillet, hives det sporty cykeloutfit frem, så man kan give den gas i pedalerne for fuld kraft. Der er nemlig mange måder at cykeltræne på, og hver disciplin kræver en ydre skal, der beskytter mod vind og vejr. Udover selve cyklen er resten helt op til producenten af cykeltøjet, for det er det yderste lag, der sørger for en komfortabel tur i sadlen. GORE BIKE WEAR Power TrailGORE BIKE WEAR er et af de mærker, man roligt kan have tillid til. Her gør man nemlig en dyd ud af at se tingene fra rytterens perspektiv. Man forsøger ikke at leger overkloge eksperter, men kommer ned i øjenhøjde – lige der, hvor ben-mullerne gør ondt! Derfor har man også investeret i dyre testturbiner og træningslaboratorier, som kombineres med tests direkte i marken. Derudover konsulterer man både professionelle ryttere samt videnskabsfolk inden for de relevante områder, hvad enten det drejer sig om tekstilvalg eller ergonomi. Derfor er GORE BIKE WEAR altid et valg, man ikke fortryder, da tingene er så gennemanalyserede, som man kan ønske sig.

GORE BIKE WEAR – når cykling går som en leg

Hos dette innovative og ambitiøse cykeltøjsmærke ser man altid op mod himlen. Det er nemlig elementerne fra oven, der er den største trussel mod kroppens beskyttelse. Derfor er man også stor tilhænger af blandt andet GORE-TEX og andre lignende opfindelser, der har en unik evne til at holde kroppen tør og varm. Dermed er ord som åndbarhed, membraner og fugtabsorbering nogle, der bruges igen og igen i designstudiet. Når man har den klassiske 3-lags-strategi in mente, så er intet vejr for dårligt til en cykeltur. Man skal blot sørge for at have nok af de forskellige basis-items, der består af cykelshorts til både sommer og vinter, vindjakker i forskellige tykkelser, veste, toppe, regnjakker og funktionelle T-shirts. Derudover byder GORE BIKE WEAR også på alt det nødvendige tilbehør samt fodtøj, så det aldrig bliver en træls oplevelse at træne i al slags vejr. Det er tøj og tilbehør i super funktionelle designs, der får selv den største amatør til at snige sig op i sadlen. Der er nemlig en verden til forskel på almindeligt sportstøj i bomuld og så disse specialdesignede kollektioner. Man bliver ganske enkelt bidt af at cykle, når outfittet gør som det skal i de specifikke årstider. Så lad Bikester ordne tingene – vi har åben hele døgnet!