Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

GoPro

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
GoPro

GoPro

GoPro laver små actionkameraer, der både kan optage fotos og videoer. Du møder nu overalt denne lille handy aktion cam fra GoPro. GoPro blev oprindeligt udviklet til surfing. Siden hen er der blevet udviklet til cykling og mange andre sportsgrene og har beriget verden med imponerende billeder og videoer.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Et worldwide handy-cam

I starten ved den første lancering tilbage i 2004 gjorde mange folk sig tanken, om der nu også var plads til endnu en udbyder af kameraer på markedet, da udvalget i forvejen var bredt og omfattende. Men lynhurtigt blev disse tanker erstattet af en vaskeægte wow-effekt, da man først fandt ud af, at der vitterligt var tale om en fornyelse og innovation. I dag ses de små cool kameraer overalt i verden, hvor især teenagere og unge har taget dem til sig med største begejstring. GoPro er uden tvivl kommet for at blive, og derfor kan du også altid nå at forkæle dig selv, eller én du holder af, med et spritnyt cam i minatureudgave, men spækket med fede funktioner.

Indfang momentet

Før i tiden sad hele familien samlet omkring et fotoalbum, hvor de fremkaldte papirbilleder blev nydt. I dag foregår fotografering på en helt ny måde, hvor de digitale medier styrer begivenhederne og åbner op for et væld af nye, spændende funktioner. Med et kamera fra dette californiske foretagende kan du naturligvis overføre dine billeder og videoer til andre enheder ved hjælp af Bluetooth, så du kan nyde alle dine indkapslede begivenheder og minder, lige hvor du vil. I løbet af blot 10 år har GoPro løbende lanceret nye modeller, hvor både hardware og software er forbedret. GoPro HD Hero2Derudover finder du mange forskellige kameraer, der henvender sig til forskellige målgrupper. Det hele afhænger af dine behov, og af hvordan du ønsker af bruge dit nye cam. Uanset hvilken model du vælger, så vil du med garanti kunne forevige dine eventyr med største glæde, og derefter nyde dem på skærmen eller printe dem ud.

Et trendy kamera, man kan bruge timesvis i selskab med

Et kamera fra GoPro er super handy og brugervenligt. Selve designet er super fedt og cool, og samtidig kan du både tage billeder eller optage videoer i HD-kvalitet. Du kan endda også downloade en app på din smartphone, som du så kan bruge som fjernbetjening, hvilket er en af de mange blærede funktioner. Det allerfedeste er naturligvis billedkvaliteten, der er super høj med forskellige megapixel-varianter. Man kan også tage billeder eller videoer i 360-graders visning, så du får det hele med i et panoramaformat, der ser super cool ud. Dermed slipper du for at skulle sammenstykke dine motiver, men kan nu få landskaber, klippevægge, solnedgange, badestrande eller alt muligt andet med, som giver et komplet og super fuldført billede. Det er en super fed effekt, der ser så blæret ud, når man uploader det på diverse sociale medier.

Forevig dine bedste minder

Udover alle de obligatoriske ting, som et kamera skal kunne, så byder GoPro også på masser af sjove finesser og redigeringsmuligheder. Samtidig kan man købe tilbehør og udstyr, hvad enten det er vandtætte skjold, selfie-stænger, spænder til hjelmfæstning samt mange andre ting, så du kan bruge dit kamera, når du er på farten. Mærket er startet af en amerikansk surfer, som netop savnede et vandtæt cam, der kunne bruges under surfing og andre action-packed aktiviteter. Derfor er GoPro slidstærkt og hårdfør, da det er skabt til fart over feltet. Det er et kamera, som alle folk ønsker sig, da det ikke kan sammenlignes med en smartphone. Det kan nemlig så meget mere rent billedteknisk og funktionsmæssigt, at det ikke blot er et alternativ til en smartphone, men et obligatorisk supplement.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!