Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
Goodyear – Premium Bicycle Tires
Goodyear er af mange kendt som en global producent af bildæk. Brandet lagde dog hjørnestenen til sin succes i 1898 med udviklingen af det første cykeldæk. I 2018 lancerede Goodyear nye cykeldæk til racercykler, hverdagscykler, gravel- og mountainbikes. Alle med høj trækkraft, lavt slid, lav rullemodstand og punkteringsmodstand. De sofistikerede cykeldæk er mestendels Tubeless Ready og klar til alle on- og offroadeventyr.

Goodyear

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Goodyear County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort/beige
Goodyear County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort/beige sort/beige
Goodyear
County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort/beige
369 DKK
  • Versioner: 650x50B | 50-584
Ny
Goodyear County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort
Goodyear County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort sort
Goodyear
County Ultimate Folding Tyre 650x50B Tubeless Complete, sort
Vejl. udsalgspris 369 DKK 329 DKK
  • Versioner: 650x50B | 50-584
Ny
- 11 %

Goodyear – når kun det bedste er godt nok

Kraftige og solide dæk er alfa og omega, når vi taler den gode cykeloplevelse. De ved vi alt om her på Bikester. Derfor tilbyder vi en lang række kvalitetsdæk fra Goodyear, der alle vil løfte din oplevelse, når det er blevet tid til at kaste dig ud i nye eventyr på din cykel. Det verdenskendte mærkes produktion af dæk bygger på mere end 100 års erfaring fra branchen.

Videnskab forvandlet til en succesrig virksomhed

Det er de færreste, der ikke har stiftet bekendtskab med Goodyear i en eller anden sammenhæng. Goodyear Newton EN PremiumVirksomhedens historie går tilbage til 1839, hvor amerikanske Charles Goodyear ved et tilfælde opdagede, hvorledes gummi kan omdannes via høj varme og formalet, krystallinsk svovl. Den proces er siden blevet kaldt for vulkanisering. En proces, der har den fordel, at den går ind og omdanner gummien, så de elastiske egenskaber øges og forbedres. Det er godt nyt, når vi taler dæk til køretøjer, og langt hen ad vejen har det da også været den proces, der har skabt grundlag for Goodyears foretagende og succes. Grundlæggelsen af virksomheden fandt dog først sted i 1898, hvor Frank Seiberling tog de første spæde skridt til at starte koncernen, der med årene har vokset sig til et stort, internationalt foretagende. I dag forhandles koncernens produkter rundt om i hele verden, og blandt sortimentet finder vi dæk til både biler, cykler og andre køretøjer. Især er mærket kendt for deres mange tubeless dæk, hvoraf de første så dagens lys i 1903. På Bikester har vi samlet et stort udvalg af de kvalitetsbevidste tubeless cykeldæk fra producenten, så du til enhver tid kan finde en model, der stemmer overens med dine behov og præferencer.

Fordelene ved tubeless dæk

De mange dæk fra Goodyear er lavet i tubeless designs til både MTB, Cross og racercykel. Det betyder, at man har droppet slangen i cyklens dæk og i stedet benytter en tyktflydende væske, der går ind og skaber en kraftig, indvendig forsegling i cykeldækket. Goodyear Transit TourForseglingen indkapsler luften og forhindrer mindre revner og småhuller i at opstå. Fordelene ved de moderne tubeless dæk er mange. Blandt andet er dækkene ofte langt lettere, eftersom at man har skåret slangens vægt fra, mens man ligeledes slipper for slanger, der ligger ujævnt i hjulene. Endvidere er der som oftest længere imellem punkteringer. Der er altså mange gode grunde til at gøre dine næste dæk til en tubeless model, og med dæk fra den erfarne producent er du sikker på at modtage produkter, du har glæde af langt ind i fremtiden. Her er der værnet om det gode materialevalg samtidig med, at der er benyttet en enestående teknologi.

Altid en model, der passer til dine behov

På Bikester finder du Goodyear tubeless dæk, der passer til flere hjulstørrelser. Det betyder rig mulighed for at finde en model, der harmonerer med hjulene på din cykel. Langt størstedelen af modeller kan bruges hele året, så du slipper for at skulle skifte dæk løbende, i takt med at årstiderne skifter. Alle dæk er kendetegnet ved en kraftig rullemodstand, der betyder god kontakt med underlaget, og det gælder også, når underlaget byder på ekstra udfordringer som is eller ujævnt terræn. Med Goodyear får du dæk, du kan stole på.