Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

End of Season Sale - Over 1.000 cykler | Spar op til 40%
Gonso

GONSO

Som cykeltøjsekspert udvikler og producerer GONSO højkvalitets og innovativt funktionstøj til cyklister i alle discipliner og ambitionsniveauer med perfektion for øje. Glæden ved cykling er i fokus hos GONSO. Det har Hans Gonser, barnebarn af GONSO grundlæggeren Johannes Gonser, lagt vægt på fra start. Takket være sin opfindsomme ånd kan cyklister i dag ikke længere forestille sig en tur uden polstrede cykelshorts.
GONSO er med mere end 90 års tekstilerfaring i dag mere end blot en cykelbuksekspert. Mærkets kollektioner tilbyder topfunktionelt cykeltøj i alle kategorier - skræddersyet til alle behov, og altid med fokus på, at rytteren skal sidde så behageligt i sadlen som muligt. Landevejsryttere, mountainbikere, touring- og fritidscyklister kan trygt stole på den perfekte pasform fra GONSO.

Beklædning

Populære kategorier

Lær mere om GONSO

Cykelshortseksperten GONSO

GONSO var de første til at tilbyde funktionelt cykeltøj og skabte de første cykelshorts med syntetisk sædepolstring i Tyskland. GONSOs specialisering og kompetence som cykelshortsekspert går tilbage til 1979. Siden da har deres cykelshorts fortsat spillet en central rolle og udvikles løbende.


Oplev cykelshortsene fra GONSO >

Cykelshortskonceptet SITIVO fra GONSO

Enhver cyklist har oplevet at have en øm bagdel. GONSO har analyseret dette hverdagsproblem i detaljer og udviklet SITIVO Cycling Shorts (navnet kombinerer SITZT og INNOVATION). De perfekte cykelshorts til enhver lejlighed - det var den grundlæggende tanke med SITIVO.

Det blev hurtigt klart, at i tillæg til det perfekte snit og materiale, skulle især siddepuden spille en central rolle. Hvorvidt den blå, grønne eller røde pude passer bedst er ikke bestemt af cykelkategorien, men ved siddepositionen - en helt ny tilgang!

Oplev SITIVO >

Produkthøjdepunkter fra GONSO

Gonso

270 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
5

Cykeltøj, der sidder perfekt på dig

Den bedste cykeloplevelse får du, hvis der ikke er noget, der strammer eller snærer de forkerte steder på kroppen.Gonso Agnel Det er derfor, at du hos Bikester kan finde smart og funktionelt cykeltøj fra producenten Gonso.

Kvalitetstøj, der giver dig den bedste cykeloplevelse

Gonso har siden 1926 produceret kvalitetstøj til sportsudøvere. Mærket gør en dyd ud af at skabe cykeltøj, der giver dig den bedste cykeloplevelse. Deres mål er at forbedre din oplevelse og gøre cykelturen til en leg. Det mærker du tydeligt, når du ifører dig cykeltøj fra dette brand. Tøjet følger kroppens former, og det fås til både damer og herrer. Blandt det store udvalg hos Bikester, kan du finde alt fra cykelshorts til kortærmede og langærmede bluser, T-shirts og jakker. Du kan med andre ord finde cykeltøj, der passer til lige netop den anledning, du har i tankerne. Mærket har nemlig lavet tøj, der gør sig godt til alle aktiviteter og alle behov.

Den nyeste teknologi

Gonso bruger udelukkende den nyeste teknologi, og deres cykeltøj repræsenterer fuldt ud markedets nyeste trends. Det ses blandt andet i deres revolutionerende teknologi inden for polstring af cykelshorts. Med denne polstring er du garanteret en komfortabel cykeltur – og det er uanset længden på din cykeltur. Hos brandet arbejdes der hele tiden på at forbedre produkterne og finde nye løsninger, der giver forbrugerne den bedste oplevelse. Samtlige produkter har derfor gennemgået adskillige tests. Alt det er i sidste ende med til at sikre dig cykeltøj, der sidder perfekt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes