Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Gonso

246 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Cykeltøj fra Gonso
Gonso

Gonso: Cykel- & sportstøj

GONSO er det enstemmige credo fra GONSO-familien. GONSO er et foretatgende med en lang familietradition, der har udviklet sportsbeklædning siden 1926. Uanset om talen falder på racercykler, mountainbikes, eller trekkingcykler, så har GONSO udviklet perfekt til formålet afstemt cykeltøj. Som specalist i såvel korte som lange modeller møder dette mærke alle cykelsportsfans krav.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Cykeltøj, der sidder perfekt på dig

Den bedste cykeloplevelse får du, hvis der ikke er noget, der strammer eller snærer de forkerte steder på kroppen.Gonso Agnel Det er derfor, at du hos Bikester kan finde smart og funktionelt cykeltøj fra producenten Gonso.

Kvalitetstøj, der giver dig den bedste cykeloplevelse

Gonso har siden 1926 produceret kvalitetstøj til sportsudøvere. Mærket gør en dyd ud af at skabe cykeltøj, der giver dig den bedste cykeloplevelse. Deres mål er at forbedre din oplevelse og gøre cykelturen til en leg. Det mærker du tydeligt, når du ifører dig cykeltøj fra dette brand. Tøjet følger kroppens former, og det fås til både damer og herrer. Blandt det store udvalg hos Bikester, kan du finde alt fra cykelshorts til kortærmede og langærmede bluser, T-shirts og jakker. Du kan med andre ord finde cykeltøj, der passer til lige netop den anledning, du har i tankerne. Mærket har nemlig lavet tøj, der gør sig godt til alle aktiviteter og alle behov.

Den nyeste teknologi

Gonso bruger udelukkende den nyeste teknologi, og deres cykeltøj repræsenterer fuldt ud markedets nyeste trends. Det ses blandt andet i deres revolutionerende teknologi inden for polstring af cykelshorts. Med denne polstring er du garanteret en komfortabel cykeltur – og det er uanset længden på din cykeltur. Hos brandet arbejdes der hele tiden på at forbedre produkterne og finde nye løsninger, der giver forbrugerne den bedste oplevelse. Samtlige produkter har derfor gennemgået adskillige tests. Alt det er i sidste ende med til at sikre dig cykeltøj, der sidder perfekt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!