Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet
Gonso

GONSO

Gonso
Som cykeltøjsekspert udvikler og producerer GONSO højkvalitets og innovativt funktionstøj til cyklister i alle discipliner og ambitionsniveauer med perfektion for øje. Glæden ved cykling er i fokus hos GONSO. Det har Hans Gonser, barnebarn af GONSO grundlæggeren Johannes Gonser, lagt vægt på fra start. Takket være sin opfindsomme ånd kan cyklister i dag ikke længere forestille sig en tur uden polstrede cykelshorts.
GONSO er med mere end 90 års tekstilerfaring i dag mere end blot en cykelbuksekspert. Mærkets kollektioner tilbyder topfunktionelt cykeltøj i alle kategorier - skræddersyet til alle behov, og altid med fokus på, at rytteren skal sidde så behageligt i sadlen som muligt. Landevejsryttere, mountainbikere, touring- og fritidscyklister kan trygt stole på den perfekte pasform fra GONSO.

Beklædning

Populære kategorier

Lær mere om GONSO

Cykelshortseksperten GONSO

GONSO var de første til at tilbyde funktionelt cykeltøj og skabte de første cykelshorts med syntetisk sædepolstring i Tyskland. GONSOs specialisering og kompetence som cykelshortsekspert går tilbage til 1979. Siden da har deres cykelshorts fortsat spillet en central rolle og udvikles løbende.


Oplev cykelshortsene fra GONSO >

Cykelshortskonceptet SITIVO fra GONSO

Enhver cyklist har oplevet at have en øm bagdel. GONSO har analyseret dette hverdagsproblem i detaljer og udviklet SITIVO Cycling Shorts (navnet kombinerer SITZT og INNOVATION). De perfekte cykelshorts til enhver lejlighed - det var den grundlæggende tanke med SITIVO.

Det blev hurtigt klart, at i tillæg til det perfekte snit og materiale, skulle især siddepuden spille en central rolle. Hvorvidt den blå, grønne eller røde pude passer bedst er ikke bestemt af cykelkategorien, men ved siddepositionen - en helt ny tilgang!

Oplev SITIVO>

Produkthøjdepunkter fra GONSO

Gonso

249 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter