Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Xen Cykelhandsker Herrer, sort

ID: 473150

- 30 %
329 DKK
229 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • sort
  • oliven/gul
  • sort/rød
Hvilken størrelse passer til mig?
 • Vælg Handskestørrelse
 • Vælg Handskestørrelse
  Størrelsesinformation:
  Normal i størrelsen
  Pasform:
  Normal
  S
  229 DKK
  M
  229 DKK
  L
  229 DKK
  XL
  229 DKK
  XXL
  229 DKK
Bestilt 1x i sidste uge.
Vælg venligst Farve og Handskestørrelse
Flyt til din ønskeliste
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Giro Xen Cykelhandsker Herrer, sort

Xen-handsken balancerer en smidig og let fornemmelse med den holdbarhed, der er nødvendig til hele dagen, når du kører på alle typer af mountainbike. Super Fit håndfladen er lavet af slidstærkt Clarino og skræddersyet til at give en utrolig pasform og fornemmelse af baren. En Poron XRD crash pad er placeret fra hælen og rundt om den laterale kant af hånden for at give ekstra dæmpning i tilfælde af et fald, og med Touchscreen Technology i fingerspidserne kan du navigere på digitale enheder uden at tage dem af.

Super Fit Engineering til handsker
Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, designet og mønsteret på hver eneste Giro handske for at opnå maksimal komfort og ydeevne. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingrene og polstringszonerne til at passe til håndens form og størrelse reducerer Super Fit Engineering buler og ubehag, samtidig med at grebet, styretøjet og polstringens effektivitet forbedres. Og med op til seks størrelser pr. model kan næsten alle ryttere finde et par handsker, der passer til deres behov.

Konstruktion af tre dele af håndfladen
Giros unikke 3-delt håndfladekonstruktion tilpasser handskernes pasform for at reducere sammenfiltring og giver dine hænder mulighed for at bevæge sig naturligt for at opnå bedre kontrol, uden at det går ud over fornemmelsen af styret. Ved at designe hver enkelt del af håndfladen til at efterligne en hånds funktioner og bevægelighed øger Giro handskerne grebet og giver et overlegen beskyttelsesniveau for hele hånden.

Flex-zoner
Flex Zones er omhyggeligt integreret i udvalgte Giro fuldfingerhandskemønstre for at give handsken mulighed for at efterligne håndens naturlige bevægelighed uden at binde sig eller binde sig. Resultatet er en handske med en lettere, mere naturlig fornemmelse, der øger komfort og kontrol.

Poron XRD
Poron XRD er et blødt, stødabsorberende materiale, der er specielt udviklet til at absorbere op til 90 % af stødets energi uden tab af ydeevne ved gentagne stød. Poron XRD forbliver smidig og fleksibel, indtil der sker et slag, hvor molekylerne låser sig sammen med det samme for at afbøje og hjælpe med at absorbere stød. Andre fordele er åbencelle- og åndbar ydeevne med svampedræbende egenskaber og ingen brug af latex, PVC'er, VOC'er eller tungmetaller. I mange tilfælde er PORON XRD-materialet også tyndere, mere fleksibelt og mindre tæt end konkurrerende materialer, så du får en mere naturlig følelse med mindre vægt og fylde sammenlignet med traditionel polstring!

Technogel
Technogel er et proprietært polyurethanmateriale, der oprindeligt blev udviklet til medicinske anvendelser. Giro bruger Technogel til polstring i deres premium handsker på grund af dets overlegne trykfordelingsegenskaber. Når Technogel presses mellem handsken og styret, tilpasser den sig hånden ved at deformere sig langs alle tre akser. Normale polstringsmaterialer har en tendens til kun at deformere sig langs én akse, hvilket medfører, at trykket ophobes i de direkte kontaktzoner.

Detaljer

 • Fugtabsorberende, åndbart stretchmateriale med gummieret beskyttelse
 • Kølig hud på fingre og tommelfingre
 • Flexzoner på anklerne
 • AX Suede Synthetic Leather has ventilation pores
 • Højabsorberende overflade lavet af microfiber
 • silikonetryk på spidsen af ringe-, lange og tommelfinger sikrer bedre greb
 • Flad velcro-lukning
 • Gummiforstærkede don / Doff rem
 • touchskærmbetjening med fingerspids
Vis alle modeller fra Giro Xen-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Dirt/BMX
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Sæson: HelårigFingerlængde: Lange fingretouchscreen-egnet: ja
Udstyr
Beskyttelsesudstyr: polstring: 3 mm Poron XRD CrashpadLukkesystem: Glide-ind systemFingerspids: Med silikonepresforstærkningslapper: jaaftagningshjælp: ja
Materiale
Materiale: håndflade: 65% nylon 35% polyurethan / håndryg: 90% nylon 10% polyurethan
Størrelsesinformation
Normal i størrelsen
Pasform
Normal
Modelår
2021
Produktnummer
473150

Video

Kundeanmeldelser

3.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
2
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
Giro Xen Cykelhandsker Herrer, sort sort
Julian
Ikke kompatibel med berøringsskærm
Oversat fra Tysk Til originalen
Lav et anstændigt første indtryk, men jeg kan ikke betjene berøringsskærmen med det, så gå lige tilbage. Jeg kan ikke sige mere om handskerne, for de er ikke engang blevet prøvet på en cykel.
06.04.2021
Giro Xen Cykelhandsker Herrer, sort sort
Patrick
Sneakers til efteråret
Oversat fra Tysk Til originalen
Udgået model - købt i% -købet. Desværre er en søm allerede steget efter 4 uger (tommelfingerboden / håndfladen til venstre) og ingen erstatning at få. Skam var god. Gav penge tilbage.
16.10.2019
Giro Xen Cykelhandsker Herrer, sort sort
Ueli
Skær lidt små
Oversat fra Tysk Til originalen
Gode handsker, men skåret ret små.
28.12.2018
Giro Xen Cykelhandsker Herrer, sort sort
A
Desværre en skuffelse
Oversat fra Svensk Til originalen
Desværre har denne handskes korte men eventyrlystne liv med mig skuffet mig i mange henseender. 1. Handsker virker små til størrelse, meget begrænset belastning. 2. Efter den første tur bemærkede jeg sømme, der begyndte at pakke op, selvom de ikke var i brug. 3. På den faktiske bagside af ryggen (modtaget med palme) ligger en krydsning af sømme / materiale på en sådan måde, at det tager lidt hud og efterlader en jack i håndfladen. Sammenfattende: Det ser ud til at være et helt utænkeligt produkt med potentielle kvalitetsmangler, og leverer ikke så godt som det skal, når det er nødvendigt. Anbefal ikke, især uden prøvning på forhånd.
31.08.2018