Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Giant cykel
Giant: Førende cykelmærke i verden
Virksomheden blev grundlagt i 1972 i Taiwan og er i dag en af de største cykelproducenter i verden. Flere succesfulde cykelteams udrustes af Giant. Rygtet om den fremragende forarbejdning af aluminiumsrammer til en god pris har spredt sig hurtigt. Giant er dog ikke kun kendt for aluminiumsrammer. Inden for carbonrammer er virksomheden en sand pionér. Allerede i 1984 fremstillede man de første carbondele, og i 1996 kunne man så lancere en ramme fuldstændigt af carbon. For at bevare cyklernes velkendte kvalitet og for hele tiden at udvikle denne endnu yderligere har Cube allieret sig med alskens specialiserede designere, produktudviklere og andre eksperter.

Giant

8 Produkter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Giant AllTour SLR 0, grå
Giant AllTour SLR 0, grå grå
Giant
AllTour SLR 0, grå
Vejl. udsalgspris 16.359 DKK 12.999 DKK
  • Versioner: M | 50cm (28")
- 20 %
Giant Fathom E+ 2, sort
Giant Fathom E+ 2, sort sort
Giant
Fathom E+ 2, sort
Vejl. udsalgspris 23.799 DKK 15.339 DKK
  • Versioner: XL | 53,5cm (29")
- 35 %
Giant ATX, sort
Giant ATX, sort sort
Giant
ATX, sort
Vejl. udsalgspris 3.929 DKK 1.909 DKK
  • Versioner: S | 42cm (27,5") (27.5")
- 51 %
Giant ATX, blå
Giant ATX, blå blå
Giant
ATX, blå
Vejl. udsalgspris 3.929 DKK 2.289 DKK
  • Versioner: S | 42cm (27,5") (27.5")
- 41 %
Giant Trance Advanced Pro 0, beige
Giant Trance Advanced Pro 0, beige beige
Giant
Trance Advanced Pro 0, beige
Vejl. udsalgspris 89.269 DKK 52.079 DKK
  • Versioner: L | 62,6cm
- 41 %
Giant Reign E+ 1, grå/sort
Giant Reign E+ 1, grå/sort grå/sort
Giant
Reign E+ 1, grå/sort
Vejl. udsalgspris 52.069 DKK 33.079 DKK
  • Versioner: L | 45cm (27.5")
- 36 %
Giant DailyTour E+ 3 GTS, rød
Giant DailyTour E+ 3 GTS, rød rød
Giant
DailyTour E+ 3 GTS, rød
Vejl. udsalgspris 24.539 DKK 11.818 DKK
  • Versioner: S | 45cm (28")
- 51 %
Giant Trance 1, brun
Giant Trance 1, brun brun
Giant
Trance 1, brun
Vejl. udsalgspris 25.279 DKK 16.069 DKK
  • Versioner: M | 59,9cm
- 36 %

Få glæde af den største cykelproducent i verden

Stedet er Taiwan, og året er 1972 – her kom den første cykel fra Giant til verden. Takket være to passionerede cykelentusiaster blev drømme til virkelighed. I dag er det så tid til at få dine ønsker opfyldt, når du slipper fristelserne løs her på Bikester.dk.

Altid en del af overvejelserne

Står man og skal investere i en ny cykel, så er Giant altid et af de mærker, man vender blikket mod. Giant Roam 2 LTDMærket er nemlig synligt overalt i verden, hvor alt fra amatører til professionelle suser afsted i forskellige tempi og terræn. Det har såmænd også sponsoreret det tidligere Rabobank, hvor Denis Menchov vandt Giro d’Italia på en Giant tilbage i 2009. Det siger noget om den klasse, som mærket repræsenterer og står for. Mærket byder på cykler i stort set alle prisklasser, og derfor sørger vi her på Bikester.dk også for, at de forskellige modeller i vores sortiment rammer bredt. Hos Giant er alle niveauer nemlig velkomne, så hele familien kan blive klædt på med en ny tohjulet. I Taiwan står tingene aldrig stille, for det er et land, der altid elsker at imponere. Det gør de også hver gang, de disker op med en ny cykelmodel eller noget innovativt udstyr, så du får både kvalitet og spændende overraskelser hos dette verdenskendte foretagende. Derfor er der gennem årene høstet internationale priser, der er sponsoreret internationale topryttere. Mærket var også et af de første til at producere cykler af kulfiber, der som bekendt er et mere let og stødabsorberende materiale. Giant XTC AdvancedGiant bliver ved at finde på nye tiltag, og derfor er det altid værd at holde øje med, når der skal investeres i nyt eller hentes inspiration.

Et cykeludvalg, der dækker alle behov

Giant er kendt for mange ting. En af dem er det alsidige produktsortiment, som tæller alt fra børnecykler, specialdesignede damecykler samt modeller til teenagere. Derudover er de tre hovedkategorier ‘On-Road’ til brug på veje og stier, ‘X-Road’ til både grus og asfalt samt ‘Off-Road’ til singletracks og stier med til at indsnævre søgningen, når du sidder og skal vælge ny cykel. Ydermere kan du specificere dine behov ud fra, hvordan du ønsker at bruge din cykel. Er det til performance, hvor du cykler for at konkurrere og flytte grænser, er det til sportsbrug, hvor du cykler for fitness og frihed eller er det mere livsstilsbetonet, hvor du cykler af sjove og praktiske grunde. Det hele er naturligvis op til dig og dine behov. Husk så også på at Giant ligeledes er det oplagte valg, når der skal fornyelse til indenfor cykeltøj, tilbehør og udstyr. Dermed er alle døre åbne lige her på Bikester.dk!