Gazelle

(0 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side0af
SORTER EFTER
Side0af

Hurtighed på cyklen, så du kommer fremad

Skal der fart over feltet på en sund og effektiv måde, så er det altid et sikkert hit at vælge cyklen. Den indgyder nemlig både til frisk luft og motion, som vi alle har godt af. Du kommer nok ikke helt så hurtigt afsted som en gazelle, der er en del af antilopefamilien, men mindre kan også gøre det. Hollandske Gazelle er nemlig et cykelmærke, som både byder på almindelige cykler samt elcykler, hvis du trænger til et ekstra boost.

Et autentisk mærke med traditioner

Cykelkulturen så noget anderledes ud i 1892, da Gazelle startede op med eget værksted. Gazelle Arroyo PlusTingene har udviklet sig positivt lige siden til det, vi kender i dag – drønstærke bikes, som man ikke vil bytte for noget andet. Mærket har styr på det hele, men helt overordnet er der fokus på tre gennemgående temaer. Man er først og fremmest sikret en gnidningsfri cykeltur hver eneste gang. Tingene fungerer til topkarakterer, og dermed er det blot at stige i sadlen og nyde firmaets mangeårige erfaring. En anden ting er designet, som Gazelle ligeledes prioriterer meget højt. Det kommer blandt andet til udtryk ved de mange integrerede løsninger som skjulte kabler og andet samt letvægtsmaterialer, der sørger for et æstetisk look, samt en cykel, der er nem at komme omkring med. Som det tredje får du en super robust kvalitet samt masser af garanti på cyklen. Så du får glæde af den i mange år fremover.

Når du ikke vil nøjes

Hos Gazelle går man aldrig på kompromis med tingene. Her får du en cykel, der opfylder alle dine ønsker. Mærket er et ægte urbant foretagende, som elsker at forkæle storbyfolk med bikes, der matcher til de personlige stilarter samt til forskellige typer af underlag. Med årene har Gazelle også kunnet bryste sig af et royalt prædikat som en tak for de mange års tro tjeneste for Holland i form af marketing og masser af internationale kunder. I dag kan du så vælge din nye cykel fra dette populære mærke lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling