Online cykelhandler
Bliv i sadlen | Kør ind i efteråret med et smil

Rally RK 200 Plug & Play Watt-målepedalsystem Se Keo tosidet

ID: 1411740

8.179 DKK
8.049 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Garmin Rally RK 200 Plug & Play Watt-målepedalsystem Se Keo tosidet

RallyTM watt-målingspedalsystemerne er monteret som en almindelig cykelpedal, så du hurtigt og nemt kan skifte mellem forskellige cykler og hjælpe dig med at træne og udvikle dig mere effektivt takket være avanceret Cycling Dynamics. Alle RallyTM med bilateral wattmåling (RK200, RS200 og XC200) måler den pedalkraft, kadencen og højre/venstre-fordelingen og giver dig feedback om, i hvilket område af 360° pedalcyklussen du udvikler mest kraft. Alle RallyTM med enkeltsidet wattmåling (RK100, RS100 og XC100) måler pedalkraft og kadence. Takket være den udskiftelige pedalaksel kan pedalhuset udskiftes. Dette giver dig mulighed for at bruge pedalerne til alle former for cykling, uanset om det er på landevej, bane, mountainbike, grus eller cyclocross. Så du kan opleve fordelene ved effektmåling hele året rundt og gøre din træning endnu mere effektiv.

Sådan fungerer Rally Watt målepedalsystemer
Rally wattmeter-pedalsystemer måler de kraftvektorer, der genereres under cykling i en 360° pedalcyklus. Ud over vektorens størrelse, dvs. den kraft, der virker på pedalen, bestemmes også vektorens retning. Watt-målepedaler kan også skelne mellem den tangentielle vektor, som er ansvarlig for fremdriften, og den radiale vektor, som virker i kurvelens retning og komprimerer eller strækker den. Derfor er effektmålingen i watt også baseret på den tangentielle vektor.

Slankt og optimeret hardwaredesign
Alle Rally watt-målingspedalsystemer har et slankt design uden ekstra batteripakker og kan derfor monteres på en cykel lige så nemt og hurtigt som enhver anden pedal. Desuden er hardwaren i Rally-pedalerne blevet revideret. Så alle Rally-pedalhusene har et metalgevind til batterirummet og forbedrede batterikontakter. Alle Rally-pedaler er udstyret med et CR1/3N-batteri. Sammen med forbedret standby-ydelse giver dette en batterilevetid på op til 120 timer.

Udskifteligt pedalhus
Pedalhusene kan udskiftes, så du aldrig behøver at give afkald på din præstationsmåling - uanset om det er på eller uden for vejene. Udskiftningssæt til udskiftning af pedalkroppen kan købes separat.

Effektanalyse
Hold nøje øje med din præstation med kadencemålinger og effektmålinger med en nøjagtighed på +/-1 %. Dobbeltsidede versioner af RallyTM viser dig også højre/venstre-fordelingen og avanceret Cycling Dynamics for at hjælpe dig med at analysere din præstation endnu bedre.

ANT+ og Bluetooth
RallyTM wattmeter-pedalsystemer kan kobles sammen med et kompatibelt Garmin-ur eller Edge-cykelcomputer via ANT+ eller BLUETOOTH. BLUETOOTH kan også bruges til at parre med Garmin ConnectTM-appen, som kan bruges til at administrere indstillinger og udføre softwareopdateringer.

Økosystem
RallyTM wattmeter-pedalsystemer er fuldt integrerede med Garmin Ecosystem. Dette giver mulighed for nem dataanalyse, software- eller indstillingsopdateringer via kompatible Garmin-ure, via Edge-cykelcomputere eller via Garmin ConnectTM. Du kan også bruge Garmin ConnectTM til træningsanalyse eller til at sende træningsdata direkte til tredjepartsplatforme som Strava, TrainingPeak eller TrainerRoad.

Detaljer

  • Bilateralt målesystem
  • Opgraderingsmulighed
  • Enkel og hurtig montering og opsætning
  • Optimal til brug på flere hjul / skift mellem pedallegemer mulig
  • Måler effektværdier, kadence, balance og cykeldynamik
  • Målenøjagtighed på +/- 1% / ANT + og Bluetooth-kompatibel
  • Optimal integration i Garmin Ecosystem
  • Q-faktor 53 mm (55 mm med den medfølgende 2 mm skive) / akselhøjde: 12,2 mm
  • Batteri type: LR44 / SR44 (4 stykker) eller CR1 / 3N (2 stykker)
  • Maksimal tilladt ryttervægt: 105 kg / vandtæt .: IXP7
Vis alle modeller fra Garmin Rally-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Aero, Endurance
Type
Klikpedal
Klikpedal
Kompabilitet: Look
powermeter
ja
Vægt pr. par
326 g
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 x RallyTM wattmeter-pedalsystem, 1 x dokumentation, 2 x skive 2 mm, 2 x udskiftningstætning til dæksel til batterirummetInklusiv klamper: 1 x par klamper inkl. Fastgørelsesskruer
Modelår
2021
Produktnummer
1411740

Video

Kundeanmeldelser

3.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
Garmin Rally RK 200 Plug & Play Watt-målepedalsystem Se Keo tosidet
Lummerland
Klamper er ikke overbevisende
Oversat fra Tysk Til originalen
De vedlagte klamper har næsten 1 cm lateralt spil bag på pedalerne. Du skubber din sko frem og tilbage på pedalerne
29.06.2021