Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Fremtiden er nu - Morgendagens cykler er her!
Garmin

Garmin Edge 820 GPS Navigationsudstyr inkl. aero styrholder

ID: 531559
2.599 kr.
1.559 kr.
- 40%
Inkl. moms, Gratis levering
Sidste bestilling foretaget for 1 dag og 21 t. siden siden
Flyt til ønskeliste
 • 100 dages Gratis retur
 • Gratis levering fra 599 kr.,
  cykler fra 3.995 kr.6
 • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

GPS-cykelcomputer til resultatmåling og løb
Uanset om dit mål er slå din personlige rekord med en længere eller hurtigere tur eller at indtaste din træning til et løb, giver Edge 820 dig de funktioner, du higer efter, lige ved hånden. Denne kompakte, touchscreen GPS-cykelcomputer byder på avanceret performance, monitorering, cykel-tilpasset turn-by-turn navigering, den seneste GroupTrack-funktion og meget mere.

GroupTrack – når du trækker væk fra feltet
Selv når du trækker væk fra feltet, er der ingen grund til at føle sig alene. Garmins seneste funktion, GroupTrack, giver dig mulighed for at parre din enhed med Garmin Connect, så du kan holde øje med dine kørebuddies, og de kan holde styr på dig. (tilgængelig ved parring med kompatibel smartphone)

Touchskærmen, du har gået og ventet på
Du vil nyde at bruge alle de kraftfulde funktioner, som er stoppet ned i Edge 820, men du kommer virkelig til at elske touchskærmen med høj opløsning. En lyssensor justerer automatisk skærmens lysstyrke, så det er nemt for dig at danne dig et overblik, og den rummelige touchskærm er følsom – selv når den er våd eller betjenes med handskeklædte hænder.

Avanceret resultatmåling
Edge 820 GPS-cykelcomputeren er kompatibel med ANT+ sensorer, herunder hastighed, kadence og puls. For at muliggøre udvidet resultatmåling er 820 også kompatibel med ANT+ powermeter, herunder Vector – Garmins unikke pedalbaserede powermeter, som måler samlet kraft – højre/venstre-balance og kadence. Den kan integreres med ANT+ elektroniske gearsystemer og ANT+ cykeltrænere. Du kan sågar optage din køredynamik for at få et bedre indblik i din form, herunder hvor på pedalen din kraft er centreret gennem en pedaleringscirkel. Tilføjer du en pulsrem, får du adgang til en række fysiologiske data. Se dit cykel-specifikke VO2-max sammen med en restitutionsanbefaling, der på grundlag af en analyse af dine data fortæller dig, hvor længe du skal vente, før du tager den næste hårde tur. Du har med andre ord kraftfulde instrumenter til rådighed, der gør dig i stand til at følge med i præcis, hvordan din krop performer fra tur til tur.

Find vej med præinstalleret Garmin Cycle Map
Lad GPS turn-by-turn navigering være din guide, uanset om du holder dig på vejen eller kører off-road. Garmin Cykelkort forsyner dig med oplysninger om ruteegnede veje og cykelstier, højdedata, nærliggende seværdigheder og med muligheden for adressesøgning. Du kan endda bruge tur/retur-funktionen til at lade 820 Edge vælge en cykelvenlig rute til dig baseret på, hvor langt du samlet ønsker at køre fra start til slut. 

Varia-kompatibilitet giver øget cykelopmærksomhed
Edge 820 tilbyder funktioner til registrering af uheld via et integreret accelerometer og sender din position til en nødkontakt, hvis du kommer i vanskeligheder. Som en hjælp til at undgå uheld er Edge 820 også kompatibel med et udvalg af Varia-produkterne til cykelopmærksomhed, herunder Varia Rearview bagudvendt cykelradar, som registrerer trafik, der nærmer sig bagfra.

Tilpas og tilslut
Det er din enhed, så tilpas den, som du ønsker, med gratis brugerdefinerede datafelter og apps, der kan downloades. Besøg Connect IQ Store for at se udvalget, og gør Edge 820 til din helt egen. Husk, at når du ræser af sted på to hjul, holder Edge 820 forbindelsen til resten af verden med Smart Notifications, live tracking, deling via sociale medier og automatiske overførsler til Garmin Connect, et gratis online træningsunivers.

LiveTrack er blevet endnu enklere
LiveTrack og nu GroupTrack giver familie, venner og andre cykelryttere mulighed for at spore din position i realtid, når du kører, og nu er det oven i købet blevet lettere at bruge. Når du aktiverer automatisk start, kan du bruge mere tid på at koncentrere dig om kørslen og mindre på teknologien. Både LiveTrack og GroupTrack registrerer automatisk, når du starter din tur, og der er derfor ikke behov for at række ud efter din telefon mere. Automatisk start er også kompatibel med den nye Strava Beacon, hvilket betyder, at Strava Premium-abonnenter kan gøre brug af samme smarte funktion. Så du kan cykle med den viden, at de derhjemme og dem, der ved, du er ude at køre, kender din position bedre end nogensinde før.

Uanset hvor du kører
Uanset om du cykler dybt inde i skovene eller i nærheden af høje bygninger, har Edge 820 forbindelse med GPS- og GLONASS-satellitter, så du hurtigt og præcist kan finde din position - uanset hvor din køretur fører dig hen.

Detaljer

 • Vandtæt: IPX7
 • Overførsel fra apparat til apprat (data overføres tråløst med lignende enheder)
 • VIRB-betjening
 • Virtual Partner: Dyst mod virtuelle personer
 • Auto Pause, Auto Lap, Auto Scroll
 • Intervaltræning: indstilling af trænings- og pauseintervaller
 • Display tilpasset visninger
 • Stødsikker
 • Vejrinformation
 • præinstalleret Garmin Europakort
 • Trådløs kommunikation: ANT+, Bluetooth, W-lan
 • Audio prompts
 • Kompatibel med Strava Segments
Specifikationer
Tilsigtet brug
Cykel  
Enhedstype
Håndholdt enhed med kortvisning  
Dimensioner (B x H x D)
49 x 73 x 21  mm
Display
Type: Farve-display med touchscreenfunktion
Display diagonal: 2.3 tommer
Opløsning: 200 x 265 pixel
Funktion
Kort kan tilføjes, Kort aktiveret, Hukommelsesfunktioner, Temperaturvisning, Alarm, Start/stop-funktion, Backup-funktion
Vægt
67.7  g
Funktioner
Kilometerfunktion: Kilometer pr. tur, pr. dag og i alt, Samlet kilometerantal
Speed-funktioner: Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t km/h, Gennemsnitlig hastighed km/h, Maksimal hastighed km/h
Tidsfunktion: Tid og dato, Samlet køretid, Køretid (automatisk start/stop), samlet køretid, Interval, Resterende tid, Træningspåmindelse, Alarm, Stopur
Puls funktioner: Puls
resultatmåling: Aktuel præstation, gennemsnitlig præstation, maksimum præstation
Højdemålerfunktion: Aktuel fart, Aktuel stigning, Forløbsgrafik, Samlet målere
Kadence: Mulighed for opgradering
Kadence funktion: Aktuel kadence, gennemsnitlig kadence
Andre funktioner: Kalorieforbrug pr. etappe
GPS udstyr
Antal waypoints: 200
Hukommelseskort-plads: 16000
Integreret højdemåler: ja
Energiforsygning
Batteri type: Lithium-Ion-Akku
Strømkilde: Batteri
Driftstid: 15 t
Arbejdstemperatur (°C): -20-55 °C
Leveringsomfang
Inkl.: basiskort
Tilbehør medfølger: Brackets (standard and Aero handlebars), USB cable, fastening loop, quick start guide
Køn
Unisex
Modelår
2018
Varenummer
531559
Video
Bedømmelse
4.3
16 bedømmelser
5 stjerner
7
4 stjerner
8
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
1
17.10.2019
Steffu
Stor del
Super Teil
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

gps

Gps

09.07.2019
Wicky Jean
KANT 820
EDGE 820
Automatisk oversat fra fransk Tilbage til originalen

Meget for kompliceret til en GPS, jeg stopper ikke for at finde et kort, jeg er virkelig skuffet, jeg kunne aldrig bruge det. Jeg bruger Google Map på iPhone.

Beaucoup trop compliqué pour un GPS, je n‘arrIve pas à trouver une carte, je suis vraiment déçu, je ne pourrais jamais l‘utIiser. J’utilise Google Map sur iPhone.

13.06.2019
KB
Garmin 820 til MTB
Automatisk oversat fra dansk Tilbage til originalen

Nem og enkel i brug. Positiv overrasket over hvor let den selv skifter mellem lys og mørke, når du kører inde i skoven. Jeg ved der er signaludfordringer i min skov, men jeg oplever at 820 holder kontakten, eller håndtere signalet positivt på anden vis. Savner at kunne indstille den til at registrere selv små bevægelser, så man får en mere nøjagtig angivelse af samlet km (den viser for lidt, når den ikke medtager de små sving, her har jeg registreret ca. 2 km mindre på en 26 km tur). 820 kan klart anbefales.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes