Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Garmin

Garmin Edge 25 Cykelcomputer sort


 • Bestil inden 15 t. 9 min., og vi sender i dag3
 • Gratis levering fra 799 kr.,
  cykler fra 3.995 kr.6
 • 100 dages
  Gratis retur
1.249 kr.
1.189 kr.
Spar 60 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
 


Edge 25 gemmer vigtige statistikker som tid, distance, hastighed, samlet stigning og position i forbindelse med din cykeltræning. Når du kombinerer denne Edge med en pulsmåler får du informationer om din puls og det niveau, den bør ligge på. På denne måde ved du præcis, hvornår du har nået dit mål. Du får også data om dit kalorieforbrug.
 
Track-navigation
 
Du kan vælge en strækning, som andre ryttere allerede har været ude på eller fremstille din egen rute med Garmin Connect, Garmins gratis træningsplatform online. Når du har besluttet dig for en strækning, kan du overføre denne til Edge 25 og følge den til dit ønskede mål. Du kan sågar kæmpe mod dig selv for at gøre din træning mere interessant.
 
Kør hurtigere og længere
 
Edge 25 informerer dig om, hvor hurtigt du kører og hvor langt du har kørt. Kombinér den med ANT + sensor og gem din kadence ved indendørsløb.
 
Live-Tracking
 
Edgde 25 fortæller dig ved hjælp af GPS og GLONASS hvor langt, hvor hurtigt og hvor du er kørt hen. Også i tætte skove. I modsætning til en smartphone kann du bruge Edgde 25 i op til ti timer uden at tænke på dit dataforbrug eller, hvornår du bliver nød til at finde en lader.
 
Dataudveksling
 
Forbind apparat med Bluetooth og derigennem din telefon. Uagtet om du bruger Mac eller PC kan du uploade dine aktiviter til Garmins online fællesskab. Du kan ikke alene se den strækning, som du har kørt, på et kort men også samtidig analysere, videre og tilføje detaljer til denne.
 
Segmenter
Kæmp med segment-funktionen (Garmin Connect) mod andre cykelister og sammenlign din placering med andre ryttere på en topliste. Ved et stræknings begyndelse eller slutning får bliver du alameret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Da GPS kun var tænkeligt i forbindelse med biler, havde Garmin allerede et løbeur med GPS. I disse dage er det "touchskærm", der er buzzwordet. Naturligvis er Garmin også i denne sammenhæng på forkant med udviklingen. Forerunner 610 blev tildelt Red Dot Awarden i 2011, idet det overbeviste med features, såsom vibrationsalarm, visninger af træningseffektivitet og naturligvis puls, hastigheds og strækningsmålinger.
 
Det går bare hurtigere med touch
 
Med Forerunner 610 har du forskellige muligheder for at tilgå din træningsdata. Træk din finger over touchskærmen, og du får adgang til en række centrale features. Tap skærmen, og du kan skifte til næste træningsside, og således få adgang til mere data. 610s elegante touchscreen er robust, praktisk og mere en blot flot at kigge på. Denne Forerunner trodser regn og sved men alligevel kan du betjene den, når du bruger en løbehandske.
 
Helt foran i løb
 
Bag glasset gemmer dig sig et ur, der kan arbejde så hård, som du kan. Forerunner giver dig præcise data vedrørende din distance, dit tempo og din GPS-position, din puls og dit kalorieforbrug og meget meget andet.
 
Avancerede funktioner
 
Med træningsprogrammer som f.eks. Virtual Racer kan du gøre hver en træning til en konkurrence. Du kan forsøge dig mod din bedste til eller mod dem, du har uploade til Garmin Connect. Virtual Racer trækker for forskellige hastigheder og har øje for de betingelser, der gør sig gældende under løb, således at du føler, at der vitterligt er tale om en konkurrence mellem dig og din modstander. Med Virtual Partner kan du sætte tempoet og følge det. Uret tilbder også vibrationsalamer for tid, distance, kalorier, puls og kadance. Når du har nået dit mål, vibrerer uret.
 
Effektivitet
 
Det var på tide med et ur, som du kan træne intelligentere fremfor hårdere med. Denne Forerunner er Garmins første sportsur, som understøtter Firstbreat-funktioner. Du får at vide, hvilken indflydelse en given aktivitet har på din anaerobe fitness, så du kan træne bedre. Træningseffekten bliver beregnet relativt til din proful. Forerunner 610 understøtter også justerbare pulsniveauer, alarmen og beregninger af kalorieforbrug i forhold til puls.
 
Gem, analyser, videregiv
Når du er færdig med din træning arbejder Forerunner 610 videre. Når uret er i nærheden af din computer overføres data til websitet Garmin Connect. Der finder du en oversigt over dine træninger. Overførslen fungerer problemfrit og er trådløs ved hjælp af ANT+ og den USB-stick, som du får med, når du køber produktet. Ingen manuel overførsel. Altså ingen problemer. Med Garmin Connect kan du på et kort se, hvor du har udført dine aktiviteter. Garmin connect er kompatibelt med Mac såvel som PC.
 
Hold styr på din vægt med Garmin Forerunner 610
 
Med Forerunner 610 kan du bl.a. måle din vægt, kropsfedt og vand. Kropsdata gemmes og overføres til Garmin Connect så du kan følge din udvikling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Garmin er kendt for deres robuste GPS-enheder, der er særligt fremstillet til at have om håndledet, enheder, der giver bæreren adgang til en række vigtige funktioner. Med Vivoactive har Garmin skabt det første Sport-GPS-ur. Vivoactive udmærker sig særligt ved dets minutiøse design (på trods af, at det har en GPS i sig!)  - en ikke uanselig feature, der øger komforten. Bær uret hver dag for at ramme et ligevægtspunkt mellem arbejsliv og fritid.
 
Fra arbejde og direkte til træning
Integrede sportsapps sørger for, at du forbliver aktiv og smart notifiations sørger for, at du hele tiden ved besked, om hvad der rør sig i forbindelse med din arbejdsopgaver - og det, om der er tale om emails eller post fra dine venner på sociale medier. På denne måde kan du let finde en balance mellem arbejde og fritid. Skærmen er i højoløsning og videregiver flotte farver og det bedste er, at alle informationer på dit ur hele tiden er læsbare - uagtet vejret. Overgangen fra arbejde til sport er altså gjort let. Det 8 mm tynde ur er komfortabel at bære hele dagen og gør sig godt på arbejdspladsen såvel som på golfbanen. Du behøver ikke bekymre dig om batteriet. Det holder i op til tre uger, når du bruger det som ur og til at følge dine aktiviteter og 10 timer, når du bruger det til GPS.
 
Integrede sportsapps
 
Vivoactive er udrustet med sportsapps, således at du ikke konstant behøver at have din telefon med GPS med. Tap bare displayet og du har flere sportsapps med integreret GPS til rådighed - til løb, til golf og til cykling. Uret egner sig ovenikøbet også til svømning og naturligvis også som skridttæller.
 
Løb du bare løs
 
Træner du til en strækning på fem kilometer, eller træner du bare for at træne? Løbeprogrammet bruger GPS til at give dig relevante løbedata, såsom distance og tempo. Selv når du træner på en maskine og der ikke er noget GPS-signal vil du blive præsenteret for data. Det indbyggede accelerometer såvel som hastigheds- og skridtfrekvensmåleren viser dig alt uden en separat løbesensor. Konfigurér vibrationsalamer for puls og tempo såvel som for intervaller for løb og gang, eller få glæde af andre træningsfunktioner som f.eks. auto laps eller auto pause. Takket være den automatiske synkronisering med Garmin Connect Mobile får du efter din træning en sammenfatning, hvor du bl.a. kan se dit kalrieforbrug og eventuelt nye, personlige rekorder.
 
Klar til Touren
 
Cyklingsappet måler tid, distance, hastighed og kalorieforbrug, da det er er kompatibelt med de respektive sensorer til målingen heraf, så du altid kan se, om du gør fremskridt eller ej.
 
Golf
 
Du kan forbinde vivoactive med din smartphone, og downloade kort over golfbaner fra Garmins kæmpe database, der tæller mere end 38.000 pladser i hele verden og efter behag finde en ny plads eller bare din favorit. Golf-appen gør fluks brug af kortet og beregner antal huller og par. GPSen måker f.eks. distancen til layups eller doglegs. Individuelle scorecards til strokeplay viser dig, om du er over eller under par. Det er også ganske let at måle din slåafstand. Rundetimeren sørger for at du hele tiden har for øje, hvor lang tid, du har brugt ved en given plads og det indbyggede accelerometer tæller antallet af dine skridt.
 
Dyk ned
 
Den accelerometerbaserede teknologi måler automatisk forskellige værdier: den samlede stærkning, intervaldistancer, runder, kalorieforbrug, din trænings generelle tempo såvel som tempoet under forskellige intevaller og baner. Yderligere kan du også få information om antallet af svømmetag under en træning. Overlad bare arbejdet til svømmeappen.
 
Hvert skridt tæller
 
Vivoactive følger med i, hvor mange skridt du tager, og det selv, når du ikke er i gang med nogen speciel sportsgren. Trackeren følger dine skridt for at finde d af, hvor aktiv du egnetlig er. Baseret på denne data kommer den med et estimat på, hvor lang du går og bør gå (realistisk set). Afhængig af den forgange dags mål får du et for dagen efter. På skærmen vil du efter en times inaktivitet vil du se en rød bar, der bliver længere og længere for hvor lang tid du har siddet stille. Gå dig en kort tur og den nulstilles igen. Du kan også få Vivoactive til at holde øje med din søvn.
 
Informationer
 
Ved SMS-beskeder får du informationer om afsenderen og den egentlige besked. Ved emails får du besked om afsenderen og emnet. Du får også meddelser fra Facebook, Twitter og andre sociale netværk. Yderligere vil du blive informeret om vejret og temperaturen. Du skal blot tappe skærmen og trække i en retning. Derefter har du overblikket.
Avancerede Smartwatch-funktioner
Vivoactive er meget alsidig: Du kan betjene din msuik eller finde en forlagt telefon med "Find my Phone"-funktionen og samtidig lade dine venner og famlie følge med i dine aktiviteter med LiveTrack. Er du meget undervejs og filmen du meget? VIRB kan fjernbetjenes fra Vivoactive.
 
Brugerdefinerede apps og brugerflader
Med gratis downloads fra Connect IQ kan du tilpasse dit ur: du kan ændre brugerfladen eller tilføje datafelter, og du kan downloade apps og widgets, som kan give dig informationer, der er vigtige for dig.
 
Udfordr dine venner
 
Du kan deltage i forskellige udfordringer online og konkurrere med venner og familie over hele verden, og du kan sammenholdfe dine data med deres. Du ka nfølge dine statistikker og aktiviteter direkte på uret - helt uden en smartphone.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Performance-orienteret cykelcomputer med GPS og Strava Live-segmentering.
Her får du, med en energi- og pulsmåler, adgang til VO2max-beregninger og angivelser af restitutionstid ved cykling. Desuden kan enheden kombineres med indoor-trainers via ANT+ og sørge for at data såsom FTP, watt  overføres. Der er også flere online funktioner: automatiske uploads, live-tracking, smartphone meddelser, modtagelse og afsendingen af stræninger, videreovergivelse over sociale medier og konkurrencedata.
 
Edge er din fordel!
 
Udgangspunktet for Garmin var Edge 500s aerodynamiske design. Tilhøj hertil udfordringer fra Strava-Live, en farveskærm, online-funktioner og avancerede analysefunktioner. Hvad er resultatet? Edge 520, en GPS-cykelcomputer, der er den helt rigtige til professionelle cykelryttere og desuden spækket med de funktioner, som du altid har ønsket dig.
 
Strava-Live-Segmentering
520 er en af de første cykelcomputere, der er kompatible med Strava-Live-Segmentering, og du får et prøveabonnement til Strava Premium, der løber i tre måneder. Dermed synkroniseres dine favorit Strava-semgter automatisk med 520, således, at du altid får feedback live. Du vil også høre en alarm, når et segment begynder eller slutter.
 
Træn med Edge
 
Har du problemer med motivationen, med at komme igang med de mange, ensomme kilometer på indendørstraineren? Kombinér Edge 520 med en kompatibel ANT+ indendørstrainer, og du vil således råde over en bred vifte af forskellige træningsfunktioner. Angiv dit mål, træd i pedalerne, og traineren tilpasser sig automatisk, således at du når dit mål. På 520 vises alle de relevante statistikker. Alternativt kan du vælge en strækning, som du eller en anden rytter har frembragt. Med disse data har du altid et nyt mål, en at slå - nemlig den omtalte statistik. Traineren justerer sig også efter modstand og højdeprofil.
 
Du kan også kombinere 520 med en energimåer og får flere performance-relaterede data. Du kan f.eks. få et overblik over FTP eller watt/kg, og på den måde sammenholde din egen præstation med andres. Gør derudover brug af Cycling Dynamics, for yderligere at kunne analysere din træning. Du har også mulighed for at tage en FTP-test hjælper dig med at tilpasse din træning. Træner du med HRM, beregner Edge 520 din VO2max og hvor lang tid du skal bruge til at restituere efter din træning.
 
Bedre skærm
Med den store 2,3 tommers farveskærm, er det klart, at Edge. Skræmen er optimeret relativt til 520 kompakte design. En anden nice detalje er, at visningerne er læsbare under forskelligartede lysforhold.
En netværksforbundet cykel
Edge 520 er kompatibel med ANT+ sensorer, bl.a. med Varia. Den er også kompatibel med en række forskellige sensorer til måling af hastighed, kadence, og puls og med Edge- og VIRB(R)-fjernbetjeninger. Desuden er computeren også kompatibel med Shimanos Di2-system.
 
I sammenspil med din telefon
Få glæde af flere online-funktioner, når du kombinerer Edge 520 med din smartphone og din Garmin Connect. F.eks.: live-tracking, smartphone meddelser, videregivelse af data via sociale medier, vejrdata og trådløse uploads. Efter din netop overstående træning overføres alle data automatisk til Garmin Connect, en Garmins online træningsplatform.
På vej
Mit sit kompakte, robuste design og sin lange batteritid på op til 15 timer er Edge 520 perfekt til enhver tur. Den understøtter GPS og GLONASS, således du hele tiden har det bedst mulige sattelitsignal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
--------------------------
 
Med VIRB XE-Action-kameraet kan du optage HD film i bredformat, i 1080p60fps, og billeder med 12 megapixel. Kameraet er udviklet til at fungere under de hårdeste omstændigheder. Du kan også tage VIRB med på en dykketur på ned til 50m uden kamerahus og tonerne vil stadig være klare. Med G-Metrix kan du følge, hvor hurtigte hvor lange, hvor høje og hvor spændende de forskellige afsnit i dit eventyr i virkelighed var.
 
Videooptagelser, du kan sætte din lid til
 
VIRB XE leverer videooptagelse i 1440p3fps, således at du kan se, hvad du har oplevet ned til den mindste detalje. Takket være et specielt objektiv, høj opløsning, omfangsrige zoom-muligheder og høje framerates op til 250 billeder i sekundet (480p) kan du forevige præcis det, du ønsker skal bestå! Med manuelle kameraindstillinger, såsom hvidbalance og lyskorrektur, åbnes der flere muligheder for at forbedre og individuelt tilpasse.
Under udviklingen naf VIRB XE har Garmin lagt vægt på en optimal og ligetil betjening. Resultatet heraf er blandet andet end tænd/sluk-knappe øverst på kameraet. Ønsker du at optage, skal du blot trykke én gang. Du har altså let adgang til optagelse uanset, om du har kameraet på hoved eller du har handsker på hænderne.
 
Blærede billeder
 
Med VIRB XE fanger du altid øjeblikket. Tryk på en separat fotoknappe og tag vidvinkelsbilleder med 12 megapixel og op til 30 billeder i sekunder. Desuden kan du opsætte VIRB XE sådan, at det kan tage intervalvise billeder over en periode på 120 sek. Den udvidede lapse-funktion forbedrer batterilevetiden, så du kan tage billeder over en længere periode.
 
 G-Metrix
 
Med G-Metrix bliver dine billeder endnu mere interessante. VIRB XE har integrede sensorer til GPS, G-kraft og orientering. Optagelsen af dine kæreste øjeblikke når altså nye højder. Forbind VIRB XE trådløst med eksterne sensorer og Garmin-enheder (tilkøb), for at få adgangs til yderligere informationer. Bearbejd afslutningsvis dine videoer med softwaren VIRB Edit (fås både i en mobil- såvel som i en desktop-version),  og bevæg venner og bekendte med indblændet grafik, som f.eks. kan vise hastighed, acceleration og puls i real-time.
 
Lille men bastant
 
VIRB er en lille og let kompagnon, som du altid kan have med dig. Kameraet kan holde til en hel del. Uden ekstra "udrustning" og uden et ekstra kamerahus kan du tage VIRB med på en dykkertur på ned til 50 meter (5 ATM) Den åbne mikrofon opfanger klare toner som kameraer i huse ofte har problemer med. Det vandafvisende, flade glasobjektiv sørger for skarpe undervandsoptagelser.
 
Video uden rystelser
De sensorer, der er integreret i VIRB, registerer selv kameraets mindste bevægelser og sørger for, at at optagelsen forbliver balaneret. Den elektroniske billedstabilisering mindsker rystelser - en klar fordel, når du f.eks. cyklen i kuperet terræn, eller hvis du ryster lidt på hænderne.
WLAN
Forbind VIRB XE med Garmin VIRB mobile-appet, der er kompatibelt med din smartphone eller tablet over WLAN. Dermed kan du videregive dit materiale, bearbejde det og indblænde f.eks. G-Metrix data. Desuden kan du uploade video til Garmins Cloud.
 
Strømforbrug
 
VIRB XE har vejrbestandigen kontaktpunkter til strømtilslutning, således at du kan tilslutte kamerat en strømkilde og filme over en længere periode - sågar under de værste omstændigheder. For endnu mere fleksibilitet kan du bruge et Lithium-Polymer batteri.
 
Trådløs lyd i HD-kvalitet
 
Over Bluetooth 4.0 kan VIRB XE direkte og trådløst forbindes til Bluetooth headsets eller mikrofoner og levere lyd i HD-kvalitet.
 
Kompatibel med andre Garmin enheder
 
VIRB XE er kompatibel med andre Garmin enheder. Du får mere ud af dit kamera ved at kombinere det med andre enheder, flere dataer. Der er f.eks.  VIRB-fjernbetjeningen , som du f.eks. kan have på håndleddet, eller Garmins navigationsenheder. Yderligere er der vektormålere til cyklen, pulsmånere, og andre enheder til alskens sport - til vands til lands og i luften!
 
Synkronisér flere kameraer
 
At kombinere optagelser fra flere kameraer kan ofte være et problem, men ikke med VIRB XE - her er det let som en leg. Den indbyggede GPS-modtager sørger for at dine billeder bliver tidsstemplet, så du kan synkronisere de optagelser og billeder, der hører sammen.
 
Lokalisér VIRB
 
Har du mstet dit kamera? Her kommer VIRBs lokaliseringsprotokol i spil. Find frem til kameraets sidste position og hent det dér. Protokollen fungerer med andre Garmin enheder og er kompatibel med smartphones.
 
Tag let imponerende billeder
 
Med VIRB Edit (gratis software) får du i kombination med G-Metrix data automatisk fremragende billeder fra dine eventyr, som du med det samme kan videregive. Når du selv ønsker at tage styringen, kan du det, da der også er en manuel funktion. Se på dine optagelser, bearbejd dem og tilpas G-Metrix data, indspil lyd og skift problemfrit mellem kameravinkler.
 
En holder til alle eventyr
 
Der findes flere, glimrende holdere, der kan sørge for, at dit kamera altid sidder sikkert fast. Der er bøjede og flade versioner og holdere til styret på din cykel, til sadelpinden og til alt fra din hjelm til dit bryst. Der er altid en løsning, der passer til din ønskede brug.
Detaljer
 • Displaystørrelse: 2.3 x 2.3 cm
 • Automatisk sideskifte
 • Tid, distance, hastighed og de forskellige tracks GPS-position
 • Brugerdefineret datavisning
 • Challenges/segmenter
 • GPS + GLONASS
 • Batteriløbetid op til 10h
 • Opløsning B x H: 128 x 160 Pixel
 • Vandtæt: IPX7
 • Rutefunktioner: overfør strækninger og følg dem
 • Auto Scroll (automatisk visning af data under træning)
 • Alarm for tid eller distance (når du når en forindstillet værdi hører du en alarm)
 • Kompatibel med Garmin Connect (Online-Community til analyse, klassificiering og udveksling af data)
Type trådløs
Version Med GPS | Med højdemåler | Med PC-interface | med omdrejningstæller
Leveringsomfang Edge 25, styrholder, lade/datakabel, instruktioner
Tilslutning Digital | Trådløs
Energiforsygning Strømkilde: Lithium-Ioner-batteri
Funktioner Kadence: Mulighed for opgradering
Køn Unisex
Modelår 2017
Varenummer 406649
Bedømmelser 1
Samlet vurdering
2 ud af 5 stjerner
5 stjerner 4 stjerner 3 stjerner 2 stjerner 1 stjerne
(0) (0) (0) (1) (0)


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!