Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Lagersalg! - Vi gør plads til efterårets nyheder | Spar op til 70%
Garmin

Garmin Edge 130 Navigationsudstyr HR bogle (2019)

ID: 808997
1.479 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
Flyt til ønskeliste
 • 100 dages Gratis retur
 • Gratis levering fra 599 kr.,
  cykler fra 3.995 kr.6
 • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

Edge 130 er en kompakt GPS cykelcomputer fyldt med funktioner. Det scorer med en batterilevetid på op til 15 timer, let rutenavigation, 1,8 tommer display og Connected Features. I kombination med din smartphone får du Smart Notifications, vejrinformation, og LiveTrack giver dig mulighed for at dele din nuværende placering i realtid med dine venner. Til ekstra cykelsikkerhed og præstationsmåling kan Edge 130 kombineres med Varia radaren, Varia cykellys og Vector Wattmess pedalsystemet.

Lille, men kraftig
Enten på singletrack, på gaden eller i byen - er Edge 130 en perfekt partner på dine ture. Den kompakte, lette konstruktion suppleres med en 1,8-tommers MIP monokrom skærm (Memory in Pixel). Dette gør skærmen nem at læse selv i direkte sollys. Som regel kan du næsten ikke aflæse din smartphone under disse forhold. Fem knapper sikrer nem betjening. Juster displayet for at vise op til 8 datafelter på hver side. Lad dig ikke narre af det kompakte design af Edge 130. Enheden er pakket med ekstra funktioner og har en batterilevetid på op til 15 timer.

Navigation gjort let
Uanset hvilken rute du kører, gemmer Edge 130 cykelcomputeren alle vigtige statistikker. Enheden understøtter GPS, GLONASS og Galileo satellitter til at optage din position selv i tæt skov, og den har et indbygget højdemåler. Du ved allerede hvor langt, hvor hurtigt og endda hvor højt du har kørt. Planlæg dine ruter på forhånd med Garmin Connect-ruteplanlæggeren, og download dem derefter. Edge 130 guider dig til slutningen med let at forstå afstand og sving-til-sving retninger. Hvis du vil gå tilbage til startpositionen, er det ikke noget problem for enheden.

Optimerede cykelsikkerhedsprodukter
Skal du ud at køre i trafikken? Hvis du kan køre mere ubekymret, vil hver tur være lidt bedre. Derfor er Edge 130 kompatibel med vores Varia cykelsikkerhedsprodukter, herunder Varia radar og intelligente cykellys. Forbind disse enheder med din Edge-cykelcomputer for at blive advaret om nærmende biler - direkte på Edges display. Derudover kan andre trafikanter se dig bedre. Edge 130 understøtter også LiveTrack-funktionen, som gør det muligt for dine venner og familie at spore din placering i realtid. Hvis du oplever problemer under en tur, kan du bruge manuel ulykkesmelding til hurtigt at sende din nuværende placering til foruddefinerede kontakter, så de kan finde dig og hjælpe dig.

Forbedr din præstation
Edge 130 hjælper dig med at øge din ydeevne, så du kan forbedre med hver tur. Brug enheden med effektmålere til at se, hvor meget watt du producerer på en flad strækning eller på et stejlt bjerg. Hvis du ved, hvor du skal præstere, er din træning mere effektiv. Race Garmin Segments og Strava Live Segments i realtid for at få mere ud af din cykling og gøre hver tur lidt mere varieret.

Connected Features
Edge 130 leveres med en række tilsluttede funktioner for at holde telefonen sikker i lommen, mens du holder forbindelsen på dine ture. SMS-beskeder vises på enhedens display, så du kan se dem på et øjeblik. Regn forude? Hold øje med aktuelle vejrforhold og prognoser på vejrsiden. Forbind Edge 130 med den kompatible Edge Remote for at starte og stoppe timeren, ændre siden eller markere en runde uden at tage hånden af styret. Derudover kan du automatisk uploade ture til online-fællesskabet Garmin Connect og endda tilpasse enheden ved at downloade konfigurerbare datafelter som f.eks. GU Fuel Reminder eller Strava Suffer Score fra vores Connect IQ-butik.

Detaljer

 • 'Højdemeter og GPS, GLONASS + GALILEO-modtager, måler positions- og elevationsdataene nøjagtigt'
 • 'Navigation, funktion med svinginstruktioner, når du bruger Garmin Connect-ruter'
 • 'Connected Features, Smart Notifications1, automatisk data-upload til Garmin Connect-appen samt LiveTrack og manuel ulykkeanmeldelse'
 • 'Strava Live-segmenter, konkurrer mod dine Strava-venner'
 • 'Cykelsikkerhed, kompatibel med Varia-radaren og Varia-cykellysene'
 • 'Effektmåling, tilslut Vector Watt Pedal System til Edge 130, for at få en præcis effektmåling'
 • 'Garmin Connect, download ruter, se på dine egne registreringer og analysér detaljerede statistikker på træningsplatformen Garmin Connect'
Specifikationer
Type
trådløs  
Vigtige funktioner
Med GPS, Med højdemåler, Md pulsmåler, Med omdrejningstæller
Leveringsomfang
HR chest strap, charger/data cable, handlebar mount  
Tilslutning
Trådløs  
Energiforsygning
Strømkilde: Integreret batteri  
Køn
Unisex
Modelår
2019
Varenummer
808997
Bedømmelse
4
1 bedømmelser
5 stjerner
0
4 stjerner
1
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
31.05.2018
Benny
Små og glatte
Liten och smidig
Automatisk oversat fra svensk Tilbage til originalen

Det, jeg ikke er tilfreds med, er, at batterilevetiden ikke er så god som lovet. Der er også nogle fejl, som jeg håber, de vil rette i næste opdatering.

Det jag inte är nöjd med är att batteritiden inte är så bra som utlovat. Det finns några buggar också som jag hoppas dom får ordning på i nästa uppdatering.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes