Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

GALFER BIKE

74 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
GALFER BIKE

Galfer Bike: Eksperter i bremsesystemer

Galfer en af de førende producenter af kvalitetsbremsesystemer og komponenter til racercykler og mountainbikes. Firmaet er grundlagt i 1952 og har siden været på forkant med innovation og kvalitet. Deres udviklingsafdeling arbejder i tæt samarbejde med professionelle cykelhold for at sørge for at de kan bevare sin plads i toppen! Galfer er den eneste spanske producent af bremsebelægninger til cykler og produkterner er designet til at overstige alle sikkerhedsstandarder.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

GALFER BIKE sørger for optimal bremseeffektivitet

Vi lærer det helt fra barnsben – at bremser på cyklen er en obligatorisk del. Det er nemlig vedtaget ved lov, at alle cykler skal have en bremse monteret både foran og bagpå. For at en bremse skal virke optimalt, skal man huske at vedligeholde den. Og første skridt er at investere i en god kvalitet, som den, man får hos GALFER BIKE. Dermed er grundpræmissen opfyldt, og resten afhænger af dine køremønstre samt af, hvordan du vedligeholder dine bremser. Her på Bikester byder vi på dette spanske mærke, men du finder naturligvis også alle mulige plejemidler som olie, fedt, børster og alt mulig andet til cyklen, her i webshoppen. GALFER BIKE har siden 1946 designet og fremstillet cykelbremser samt bremsebelægninger, og tingene er bare blevet bedre år for år. Ikke mindst takket være samarbejde på kryds og tværs med både spanske og udenlandske ryttere – lige fra professionelle til hverdagscyklister, der alle bidrager med tests og afprøvninger. Du kan naturligvis også få fat i nogle af de effektive og holdbare bremser og bremsetilbehør her i sortimentet, så du kan opgradere eller udskifte dine bremsedele. Produkterne er som skabt til det danske marked, hvor vi oplever skiftende årstider samt varierende underlag.GALFER BIKE Advanced Det er noget, som bremserne er bygget til at modstå, for sikkerhed kommer over alt andet.

Friske bremsebelægninger fra GALFER BIKE

Hos GALFER BIKE har man tilpasset sig markedet med største effektivitet. Det betyder også, at det især er skivebremser, som mærket fokuserer på. Denne type af bremser er nemlig i dag en af de mest anvendte – ikke mindst inden for MTB-sport. Skivebremser er nemlig meget effektive, og sikrer en opbremsning, så snart du trykker på håndbremsen. Det kræver lidt tilvænning at cykle med skivebremser, men du vil nyde effektiviteten til fulde i løbet af kort tid. Når det går løs på MTB, har man hele tiden brug for at kunne trykke bremsen i, for udfordrende terræn og nye ruter byder altid på overraskelser. Du skal ikke være bekymret for den slitage, der vil opstå – det er en helt naturlig del af cykelsporten. GALFER BIKE er nemlig altid på pletten med nye skivebremser samt bremsebelægninger. Mærket byder grundlæggende på tre typer af bremsebelægninger. Det er standardmodellerne, der er beregnet til allround-kørsel, pro-modellerne som egner sig til mere ekstremt terræn og vejrtyper, samt road-modellerne, der netop især egner sig til kørsel på landevej. Derudover er alle bremseskiver fremstillet i rustfrit stål, så de kan klare forskellige temperaturudsving samtidig med, at materialerne er lette. Udover alle disse ting anvender firmaet også sin store viden inden for motorcykler, når de designer cykelbremser, hvilket betyder styrke og holdbarhed.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes