Online cykel shop – Bikester
Black Friday - op til 70 % 1 på mange varer
Gaerne: Kvalitet uden kompromisser
Den italienske producent af cykelsko blev grundlagt i 1962 af Ernesti Gazzola, en sand mester på sportskomarkedet. Mærket, som er ”Made in Italy”, står for kvalitet og er ekstremt populært i hele verden. Gaerne er kendetegnet ved kompetence og traditionelt håndværk, og anvender kun de bedste materialer. Mærket bestræber sig på at skabe innovative produkter af høj kvalitet og designværdi til ambitiøse ryttere. Så leder du efter innovative cykelsko med en stor håndfuld italiensk tradition, behøver du ikke at lede længere!

Gaerne

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Gaerne Carbon G.Kobra Cykelsko Herrer, sort
Gaerne Carbon G.Kobra Cykelsko Herrer, sort sort
Gaerne
Carbon G.Kobra Cykelsko Herrer, sort
RRP 2.149 DKK 1.289 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: US 7 | EU 41
- 40 %

Gaerne – nutidens svar på moderne cykelsko

Italienske Treviso er langt mere end en smuk gammel bydel. Tilbage i 1962 så Gaerne dagens lys i byen, og i dag er skomærket populært over hele verden. Det er der såmænd mange gode grunde til, og nu kan du selv opleve glæden ved at cykle i fodtøj, der er skabt i samarbejde med professionelle atleter. Gennem årene har mærket været brugt af adskillige store stjerner inden for cykelsporten, hvor der har været vundet præmier i nogle af de største løb. Det er noget, der har skabt genklang i branchen, for hvem vil ikke gerne have fornøjelsen af Italiens prisvindende skoproducent? Nu har du mulighed for det på Bikester, hvor hele familien kan blive forkælet med cykelsko i kvalitetsmaterialer. Virksomheden er oprindeligt kendt for sine motorcykelstøvler i premium-læder, og erfaringen fra den hurtige sport på to hjul er taget med over i produktionen af cykelsko. Det betyder, at man er vant til at lave fodtøj, der kan holde til at blive brugt. Kollektionen af cykelsko fra Gaerne er altså lig med kvalitet og holdbarhed, så du kan nyde mange cykelture med fødderne plantet solidt og optimalt i pedalerne.Gaerne Carbon G.Tornado Der tilbydes masser af kliksko i forskellige farver, størrelser og prisklasser, så du kan blive den glade ejer af et par til både træning og konkurrence.

Styr på fødderne med Gaerne

Dit outfit er afgørende, når du cykler. Det er med til at skabe komfort samt optimere de tekniske aspekter i måden, du cykler på. Et par cykelsko er for eksempel afgørende for at kunne træde hensigtsmæssigt i pedalerne. Gaerne designer dem i stribevis, og der er styr på selv de mindste detaljer. Du kan vælge imellem cykelsko til racer eller mountainbike, hvor der er forskel på de to slags. Ved landevejssko er der især fokus på aerodynamik, hvilket kommer til udtryk i skoenes former, der er designet til at aflede vinden. Samtidig er mange cykelsko til racer designet med karbonsåler, der er kendt for at sikre en vis stivhed og have en lav vægt. MTB-skoene er ligeledes kendetegnet ved en lav vægt, men konstruktionen er robust, så du kan give den gas i udfordrende terræner. Fælles for alle cykelsko fra Gaerne er, at de er ”Made in Italy”, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Du kan vælge imellem flere forskellige lukkesystemer, hvad enten det er de klassiske velcro-luk eller de nyere dreje-luk, du er på udkig efter. Du finder også cykelsko, der minder om surfersko og som er nemme at tage af og på. Ord som åndbarhed, perfekte pasformer, kvalitetsmaterialer og lav vægt er nogle af de ting, der kendetegner cykelskoene fra det italienske mærke.