Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Gaerne

32 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Gaerne

Gaerne: Kvalitet uden kompromisser

Den italienske producent af cykelsko blev grundlagt i 1962 af Ernesti Gazzola, en sand mester på sportskomarkedet. Mærket, som er ”Made in Italy”, står for kvalitet og er ekstremt populært i hele verden. Gaerne er kendetegnet ved kompetence og traditionelt håndværk, og anvender kun de bedste materialer. Mærket bestræber sig på at skabe innovative produkter af høj kvalitet og designværdi til ambitiøse ryttere. Så leder du efter innovative cykelsko med en stor håndfuld italiensk tradition, behøver du ikke at lede længere!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Gaerne – nutidens svar på moderne cykelsko

Italienske Treviso er langt mere end en smuk gammel bydel. Tilbage i 1962 så Gaerne dagens lys i byen, og i dag er skomærket populært over hele verden. Det er der såmænd mange gode grunde til, og nu kan du selv opleve glæden ved at cykle i fodtøj, der er skabt i samarbejde med professionelle atleter. Gennem årene har mærket været brugt af adskillige store stjerner inden for cykelsporten, hvor der har været vundet præmier i nogle af de største løb. Det er noget, der har skabt genklang i branchen, for hvem vil ikke gerne have fornøjelsen af Italiens prisvindende skoproducent? Nu har du mulighed for det på Bikester, hvor hele familien kan blive forkælet med cykelsko i kvalitetsmaterialer. Virksomheden er oprindeligt kendt for sine motorcykelstøvler i premium-læder, og erfaringen fra den hurtige sport på to hjul er taget med over i produktionen af cykelsko. Det betyder, at man er vant til at lave fodtøj, der kan holde til at blive brugt. Kollektionen af cykelsko fra Gaerne er altså lig med kvalitet og holdbarhed, så du kan nyde mange cykelture med fødderne plantet solidt og optimalt i pedalerne.Gaerne Carbon G.Tornado Der tilbydes masser af kliksko i forskellige farver, størrelser og prisklasser, så du kan blive den glade ejer af et par til både træning og konkurrence.

Styr på fødderne med Gaerne

Dit outfit er afgørende, når du cykler. Det er med til at skabe komfort samt optimere de tekniske aspekter i måden, du cykler på. Et par cykelsko er for eksempel afgørende for at kunne træde hensigtsmæssigt i pedalerne. Gaerne designer dem i stribevis, og der er styr på selv de mindste detaljer. Du kan vælge imellem cykelsko til racer eller mountainbike, hvor der er forskel på de to slags. Ved landevejssko er der især fokus på aerodynamik, hvilket kommer til udtryk i skoenes former, der er designet til at aflede vinden. Samtidig er mange cykelsko til racer designet med karbonsåler, der er kendt for at sikre en vis stivhed og have en lav vægt. MTB-skoene er ligeledes kendetegnet ved en lav vægt, men konstruktionen er robust, så du kan give den gas i udfordrende terræner. Fælles for alle cykelsko fra Gaerne er, at de er ”Made in Italy”, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Du kan vælge imellem flere forskellige lukkesystemer, hvad enten det er de klassiske velcro-luk eller de nyere dreje-luk, du er på udkig efter. Du finder også cykelsko, der minder om surfersko og som er nemme at tage af og på. Ord som åndbarhed, perfekte pasformer, kvalitetsmaterialer og lav vægt er nogle af de ting, der kendetegner cykelskoene fra det italienske mærke.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes