Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler - 2019-modeller nu på lager

Gaerne

44 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Gaerne

Gaerne: Kvalitet uden kompromisser

Den italienske producent af cykelsko blev grundlagt i 1962 af Ernesti Gazzola, en sand mester på sportskomarkedet. Mærket, som er ”Made in Italy”, står for kvalitet og er ekstremt populært i hele verden. Gaerne er kendetegnet ved kompetence og traditionelt håndværk, og anvender kun de bedste materialer. Mærket bestræber sig på at skabe innovative produkter af høj kvalitet og designværdi til ambitiøse ryttere. Så leder du efter innovative cykelsko med en stor håndfuld italiensk tradition, behøver du ikke at lede længere!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Gaerne - til den kræsne rytter

Gaerne, en af de sande giganter når det kommer til skomærker for cyklister. Deres sko, som er lavet i Italien, er i verdensklasse, og der er mange professionelle, som cykler iført dette mærke. Det er komfort blandet med det teknologiske, som gør, at verden ligger for fødderne af Gaerne. Med patenterede opfindelser tager virksomheden et skridt ind i fremtiden, mens den anden fod er fast forankret i det traditionelle italienske håndværk. Gaerne er eksperter i sko og ikke kun for cyklister med pedalkraft, men også indenfor motorsport, og til dem, der elsker vandreture. Det er deres teknologiske såler, som er en blandt mange ting, der gør hver sko til et solidt kunstværk, men de producerer også tilbehør til cykelsporten, som også er populært blandt udøverne. Gaerne Online Shop Gaerne cykelsko fremstilles i Italien og tilbyder mange finesser og patenterede detaljer, der har gjort virksomheden til det, den er i dag. Skoene, som designes og produceres til dem, der dyrker landevejscykling, mountainbiking eller freeride. Al respekt for ligestilling, men mænd og kvinder er skabt med anatomiske forskelle, og det er noget Gaerne har taget hånd om. Derfor er deres modeller for kvinder specielt designede til at passe en kvindefod. Det er ved mellemfoden, at de væsentligste forskelle findes i anatomien ved sammenligning med en mandefod, og derfor har Gaerne rettet sit fokus der på dameskoene. Uanset om det er sko til en mand eller kvinde, har de nogle fællestræk. Pløsen er fremstillet til ikke at glide ned og giver god ventilation. Der er forskellige hælkonstruktioner - en som gør, at hælen ikke glider rundt, en anden som gør, at hælen holdes i den rigtige position, og en tredje er en løsning, der involverer en slags form af plast, som er placeret i skoen, hvilket gør, at skoene altid holder formen og foden stabil. Selv i forhold til hvordan skoene lukkes, tilbydes der unikke detaljer, og her findes en af disse patenterede løsninger, som Gaerne opfundet. Det er den såkaldte "safety lock strap system", som er en slags savtak-lignende ekstra lås, der holder velcro eller snørebånd på plads, så de ikke får mulighed for at blafre i vinden. Disse er blot nogle af de funktioner, som Gaerne har udstyret deres sko med, og derudover er de også yderst elegante.

Højteknologiske såler

Noget, der gør Gaerne cykelsko så specielle er deres hightech-såler. Der er mange forskellige såler at vælge imellem for at tilfredsstille de aktives høje krav. At teknologien varierer så meget fra sålerne på de forskellige sko, skyldes, at de er designede til, at den aktive kan præsterer så godt som muligt i de forskellige grene af cykelsporten. Nogle af de tilgængelige såler er følgende:
  • Eps carbon fiber
  • Eps silver carbon
  • Evolution
  • Eps light wight full carbon
  • MTB carbon sole technology
  • MTB 2density
Alle sålerne er enestående i sig selv, men for at forklare nogle af de forskellene, så afhænger meget af materialet. Såler i Gaerne cykelsko, som er egnede til landeveje kan være fremstillet af nylon eller kulfiber. Kulfiber har den unikke egenskab, at det er et let men samtidigt stift materiale, hvilket gør, at energien fra foden overføres med kraft til pedalerne. Sålerne er samtidigt så tynde, at de giver mulighed for at træde rundt på en energieffektiv måde. Nylon er et endnu lettere materiale, men også meget blødere, og dermed passer de i sko designet til racercykler. mountainbikes såler er ofte lavet af en blanding af glasfiber og nylon, hvilket gør dem lette på foden, men stabile til det varierende underlag, som mountainbike sporten kræver. Hvordan sålerne fæstnes til pedalerne, varierer mellem riller, mønstre eller dupper. Alle modeller af cykelsko har god åndbarhed, hvilket gør, at sved men også vand fordamper hurtigt, og foden altid føles tør. Udover ydersål kan Gaerne tilbyde unikke indlægssåler for at øge ydeevnen yderligere. F.eks. en, der reducerer svedlugt og øger fordampningen yderligere, såvel som en model, der laver en unik sål til hver fod. Sålen former sig efter fødderne, hvilket øger komforten og mindsker belastningen og presset på fodens forskellige dele.

Accessoires

Ligesom de fleste andre virksomheder i cykelsporten sælger Gaerne flere produkter end blot sko. Der findes blandt andet hatte, sokker og trøjer. For at skoene kan bruges hele året rundt og modstå kulde bedre, er et par overtrækssko en klog investering. En overtrækssko giver ekstra varme i minusgrader, men giver også skoene en beskyttelse mod slud, salt og sjap, så de holder sig friske i længere tid. Selvfølgelig er der er også sko, der er lavet specielt til brug om vinteren i Gaernes sortiment. Løse såler kan også købes, hvis valget falder på et par sko, der ikke har de finesser inkluderet som nævnt i foregående afsnit. Løse dupper og spænder er også noget af det ekstra tilbehør, du kan købe til dine sko fra Gaerne, hvis det skulle savnes på de eksisterende modeller.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!