Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

FUJI

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fuji Bikes gør dig klar til hverdag og bakket terræn

Bliv godt kørende med Fuji cykler fra Bikester. FUJI Absolute City 1.1Vi har købt ind fra en af cykelbranchens ældste og mest erfarne mærker, så du kan supplere hverdagen med en flot citybike eller finde vej igennem landskabet på en modstandsdygtig mountainbike.

Sæt din lid til mere end 130 års erfaring

I mere end 130 år har det japanske mærke Fuji eksisteret, der tager sit navn efter landets højeste bjerg. Dengang og i dag er fokus på at levere solide, højteknologiske kvalitetscykler, der hjælper dig igennem hverdagen, men ligeledes kan bruges i forbindelse med de store turneringer inden for sporten. Flere professionelle ryttere har med årene sat sin lid til Fuji, når de har prøvet kræfter med de store internationale løb. Med dette mærke fra Bikester i ryggen er du således sikker på at modtage en cykel, der bygger på utallige års erfaring samt egenskaber, der gør cykelmodellerne professionelle værdige, og det gælder uanset, om du er på udkig efter en klassisk citybike eller en hårdfør mountainbike, der hjælper dig igennem udfordrende terræn.

Lette og robuste cykler på én og samme tid

De mange cykelmodeller fra Fuji her hos Bikester er sammensat af en stribe kvalitetsdele og materialer, der medvirker til at gøre cyklerne lette og robuste på én og samme tid. Det betyder en cykel, som skaber stor køreglæde i hverdagen og vil bringe dig fra A til B mange år ud i fremtiden. Er du mere til udfordrende mountainbiking i bakket landskab, er det også en mulighed. Som en del af pakken får du kraftige LED-lygter, bremser fra Shimano og gafler fra FOX. Cyklernes rammer er lavet af carbon eller aluminium, hvilket bidrager til den lette vægt.