Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

FSA

65 Produkter
FSA udstyr
FSA

FSA: Professionaltet til enhver

FSA producerer kvalitetsprodukter til racercykling og mountainbiking og bruges da også af flere af de førende ryttere inden for sportsgrenene. Således får FSA konstant feedback og inspiration til at udvikle og forbedre deres produkter yderligere. Med FSA er man derfor altid sikker på at få tidssvarende produkter, der efterkommer ethvert niveau.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Fuld fart over feltet

Full speed ahead – det er, hvad forkortelsen på dette populære mærke, der byder på cykeldele og tilbehør af højeste kvalitet, står for. Man bruger masser af tid og resurser på at udvikle nye produkter samt nye teknologier, der alt sammen sikrer dig nogle super optimale komponenter, samt noget fedt udstyr, der holder i rigtig lang tid. Gedigent håndværk kombineret med det nyeste produktionsudstyr er nøgleordene bag mærkets popularitet, som dækker alle typer af fangrupper, hvad enten det er amatører, motionister eller professionelle.

Så kan din cykel køre igen

FSA TriMax Carbon SI R-BendJo mere man bruger sin cykel, des hurtigere bliver komponenter og tilbehør slidt. Og har man på den anden side en cykel, der sjældent bliver brugt, så risikerer man også, at den bare står og falder hen med rust og løse skruer. Uanset hvad, så kræver det vedligeholdelse og eftertjek, så man ikke risikerer at tingene falder fra hinanden, når man er på farten. Og når man så kan få fingrene i nogle produkter fra FSA, så går tingene op i en højere enhed. Her på Bikester er vi naturligvis stolte af at kunne repræsentere så attraktivt et mærke, der også sponsorerer professionelle ryttere, som byder ind med masser af viden og input, hvilket igen sikrer dig de bedst tænkelige cykeldele til din bike. FSA Extreme ProMan går hverken på kompromis med kvaliteten eller designet, så du får et absolut fuldført produkt, som både er sikkert og holdbart, og som samtidig pynter på din cykel.

Et mærke, du ikke kommer udenom

Hvad enten du har brug for større ting som kranke, klinger, pedaler eller fælgbremser, eller du blot søger en rulle styrbånd, en flaskeholder eller nogle pakninger, så er FSA garant for det hele. Intet er for stort eller småt, og dermed er du sikret, at din cykel altid er klar til at trille afsted med sikkerheden i orden. Designstilen er ret cool og streetsmart, da ejerne er vilde med MTB, BMX og cyclocross samt andre discipliner, hvor gear og udstråling også spiller en stor rolle. Derfor får du en toptunet cykel, når du lader nogle af de mange cykeldele eller det fede tilbehør pryde på din bike. Dermed får du et mærke, der er garant for alle de obligatoriske basisdele, som opbygger en cykel, men som også byder på det ekstra kræs, der gør din cykel personlig. Det kræver lidt tid at vedligeholde en cykel, og det er værd at efterspænde og tjekke op på de forskellige komponenter i ny og næ. Det betyder nemlig, at man kan tage tingene i opløbet, hvilket igen slider mindre på din cykel i det lange løb. Så lad FSA hjælpe dig på vej lige her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes