Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Freedom

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Friheden til at cykle overgår alt andet

Nyd friheden – den sætning hører man ofte i Danmark, hvor vi bryster os af demokrati og stor tillid til hinanden. Man kan nyde friheden på mange måder, men en af de bedste og letteste måder at gøre det på er ved at stige op på cyklen og begive sig ud i det fri. Det betyder nemlig, at man både får motion og masser af frisk luft på samme tid. Når det hele så kan foregå med nogle cykeldele fra Freedom, så er vejen banet til en succesoplevelse på to hjul hver gang.

Oplev holdbarhed

Det hele startede i en garage i Californien tilbage i 1982, hvor de første spæde skridt til mærkets historie blev taget. I dag er den sparsomme lokalitet udskiftet med ægte designstudier og produktionsanlæg, der byder på masser af uundværlige cykeldele hele året rundt. Freedom Thick SlickDet er især tre ting, som firmaet har specialiseret sig i – det er cykeldæk, sadler og håndtag, og af disse tre hovedprodukter er det specielt dækkene, der har en særlig interesse. Cykeldæk er nemlig noget, som alle har brug for før eller siden. Det hele afhænger af, hvor ofte og hvor langt man cykler. Desuden betyder underlagene, vejret og terrænet naturligvis også meget. I Danmark har man netop brug for slidstærke og holdbare dæk, da de fire årstider byder på mange forskellige elementer i form af salt og splinter på vejene, smadret glasskår, grene og sten samt alt muligt andet, der kan være en trussel for dine dæk og forårsage en punktering. Derfor er det fantastisk, at Freedom byder ind med en række cykeldele og –tilbehør i topkvalitet.

Kør langt med mere tryghed

Man skal nyde friheden, når man er afsted på to hjul. Men uanset hvad, så kan man ikke undgå at tænke på, om man nu ryger ind i en punktering. Der findes heldigvis masser af praktisk, handy og effektivt lappegrej, men det er nu alligevel rart at være ekstra sikret med et par kvalitetsdæk. Freedom er garant for flere forskellige dæktyper, men det er især de såkaldte ‘thickslick’-modeller, der vækker opsigt. De er nemlig fremstillet i ekstra tykke materialer, der gør det endnu sværere for skår, splinter og lignende at trænge op gennem dækkene og dermed forårsage en punktering. Samtidig bidrager den dobbelte tykkelse til en længere levetid, hvilket man jo altid kan bruge. Derudover er slidbanerne ofte glatte, hvilket sikrer et fortræffeligt vejgreb på tørre overflader. Dækkene med mønster er endnu bedre, når der skal køres på glatte underlag, da rillerne bortleder vandet, så du undgår aquaplaning,. Uanset hvad du søger, så er vi klar til at tilfredsstille dine behov her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!