Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
FORSENDELSESOMKOSTNINGER
Leverandør TIL 699 DKK FRA 699 DKK
Budbee Box 49 DKK Gratis levering
Instabox Afhentningsbox 49 DKK Gratis levering
Budbee Hjemmelevering 49 DKK Gratis levering
Bring Pakkeshop 49 DKK Gratis levering
Bring Hjemmelevering 49 DKK Gratis levering
Post Nord Hjemmelevering
Dag eller aften alt efter hvor du bor
49 DKK Gratis levering
PostNord Hjemmelevering
Cykler og voluminøse varer
219 DKK

Vi opkræver ingen fakturering eller servicegebyrer.
Alle priser er inklusiv moms. Leveringsomkostninger er pr. ordre og ikke pr. vare.
Bemærk: De tilgængelige leveringsmuligheder afhænger af, hvor i landet du bor.


Budbee Box

Budbee Box er en 100 % fossilfri og smart leveringstjeneste, hvor Budbee leverer din pakke til en boks i nærheden af dig. Du vælger den boks, der passer dig bedst, og du henter blot pakken med en kode. Du modtager koden via sms eller i Budbee-appen. I appen kan du også ændre boksen til din levering. Den normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor forsendelsen forlader vores lager.

Kundeservice Budbee Box: Telefonnummeret til Budbees kundeservice står på hver enkelt boks, så du som kunde kan få hjælp, hvis der er noget galt, når du er der. Du kan også chatte med Budbee via deres app. Du kan også sende en e-mail til: support[at]budbee.com

Instabox

Din ordre bliver leveret af Instabox til den boksautomat, du vælger. Når ordren er modtaget og behandlet af Instabox, vil du modtage en sms fra Instabox, hvor du identificerer dig med BankID. (BEMÆRK: Dette er et krav, som vi ikke kan fjerne på grund af risikoen for svindel) Derefter får du en kode tilsendt, som du kan bruge til at åbne boksen. Du kan også bruge den samme SMS til at ændre leveringen til en anden boks, hvis det passer dig bedre. Instabox er bedst egnet til små og mellemstore ordrer på grund af boksenes størrelse. Den normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor forsendelsen forlader vores lager.

Hvis du er blevet syg og ikke kan afhente din pakke, kan du kontakte Instabox kundeservice og bede dem om at forlænge tiden, din pakke er i boksen, med et par dage. Du kan også give koden til en anden person, som kan afhente pakken for dig.
Kundeservice Instabox: Telefon: 010-206 90 01 / Mail: info@instabox.se / SMS: +46 73-749 42 96

Budbee Hjemmelevering

Budbee leverer din ordre til dit hjem mellem kl. 17 og 22. Når Budbee har modtaget og behandlet din ordre, modtager du en SMS fra Budbee med et forventet leveringstidspunkt, hvor du også kan indtaste instruktioner såsom "bank på døren" eller "læg ved døren". I den samme SMS har du også mulighed for at anmode om levering på et bestemt tidspunkt. Du betaler ekstra for dette direkte til Budbee ved hjælp af Klarna. Når ordren er blevet indlæst til levering af Budbee, modtager du en besked om, hvornår de vil levere. Du har også mulighed for at følge leveringen på et kort i realtid via et SMS-link.

Bring Pakkeshop

Din ordre vil blive leveret til det nærmeste leveringssted, der er knyttet til postnummeret i din ordre. Du vil kunne se, hvilket leveringssted pakken er sendt til, på sporingsnummeret fra Bring. Når din Bring-forsendelse ankommer til leveringsstedet, modtager du en sms med en afhentningskode til det telefonnummer, du har angivet i din bestilling. Den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor forsendelsen forlader vores lager.

Bring Hjemmelevering

Din bestilling bliver leveret til dit hjem på hverdage fra 08.00-17.00 og kræver underskrift/kvittering. Levering sker til modtagerens dør. Levering fra kl. 17.00 til 21.00 tilbydes som en ekstra service i visse områder. Modtageren får besked, når pakken er på vej, og når den er læsset på bilen med henblik på levering. I tilfælde af Flex-levering får modtageren besked, når leveringen har fundet sted. Meddelelsen giver modtageren mulighed for at videresende pakken til pakkeshoppen eller vælge Flex-levering, dvs. levering uden underskrift/kvittering. Omdirigering eller Flex-levering kræver, at modtageren accepterer vilkårene og betingelserne for tjenesten.
Den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor forsendelsen forlader vores lager.

PostNord Hjemmelevering

Din ordre bliver leveret til dit hjem, hvis du vælger PostNord-hjemmelevering, eller hvis din ordre indeholder en cykel eller andet, der er for stort til at blive sendt som pakke til en forhandler. Når pakken er klar til levering, modtager du en meddelelse via sms, e-mail eller i PostNord-appen, hvor du kan foretage leveringsvalg. Du kan vælge at modtage leveringen uden kvittering, uanset om der er nogen hjemme til at modtage pakken. Den vil derefter blive leveret til din dør. Cykler og store varer leveres kun til kantstenen, porten eller gadeplan. Når pakken er leveret, modtager du en meddelelse via e-mail eller sms og i appen.


LEVERING OG LEVERINGSTID
HVOR LANG ER DEN SÆDVANLIGE LEVERINGSTID?

Den forventede leveringstid for din bestilling vil blive vist ved checkout. Leveringstider varierer alt efter om du har bestilt en cykel eller en mindre vare. Trackingprocessen giver dig mulighed for at holde øje med din bestilling, og vide hvor langt bestillingen er nået.

MED HVILKET FRAGTSELSKAB BLIVER MIN CYKEL LEVERET?

Bikester arbejder sammen med Post Nord. Så snart din ordre er blevet afsendt fra vores logistikcenter, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Med dit kundelogin kan du følge den aktuelle status på din ordre.

Ved levering med pakketransport sker levering til hoveddøren, mens levering med fragtmand sker til fortovskanten.

KAN JEG SELV BESTEMME DAG OG TIDPUNKT FOR LEVERING?

Vores fragtselskab har, som de fleste fragtselskaber, ingen indflydelse på det nøjagtige leveringstidpunkt. Du finder yderligere oplysninger her.

ER LEVERINGEN OMFATTET AF EN TRANSPORTFORSIKRING, OG HVAD INDEBÆRER DETTE?

Vi har inkluderet en transportforsikring for hver ordre, der afsendes fra vores logistikcenter. Vi afholder omkostninger - du skal intet betale.
Transportforsikringen dækker alle skader og tab, der måtte ske frem til overleveringen af varen. Du modtager i alle tilfælde en fejlfri, ubeskadiget pakke med hele indholdet af din ordre. Vi tager os af alt det andet.
Hvis indholdet mod forventning skulle være beskadiget, modtager du hurtigt og problemfrit en erstatning.