Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Fox (384 Produkter)

Beklædning fra Fox
Fox

Fox: Slidstærkt cykel- og motorcrosstøj

Fox Racing blev grundlagt i 1974 ved Morgan Hill i Californien af Geoff Fox, ph. d. i fysik ved universitet Santa Clara. I over tre årtier har Fox produceret beklædning i høj kvalitet til motocross og downhill og er den dag i dag et af de bedst kendte mærke inden for deres felt. Igennem uendeligt forskningsarbejde udvikler Fox Race beklædning og beskyttelse med maksimal beskyttelse til ekstrem performance og grænseløs bevægelsesfrihed.

Sorter efter
Side 1 af
7
 
Sorter efter
Side 1 af
7

Fox - slidstærkt cykelbeklædning

Fox er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1974 af Geoff Fox. Hovedkontoret er i Californien, men de har også en base i Barcelona, Spanien. De er blandt de største udbydere, når det gælder motocross tøj, som de fra starten var målrettet imod. Udover motocross designer de også tøj til wakeboard-udøvere, surfere og cyklister, men selvfølgelig kan alle bruge deres tøj, da meget af det kan bruges i hverdagen. Det faktum, at Fox er blevet en af verdens førende firmaer inden for disse genrer, skyldes deres evne til løbende at forbedre materialernes kvalitet kombineret med moderigtigt design. De producerer ikke kun tøj, men også alle former for beskyttelse, som cyklister kan have brug fra hjelme til handsker.

Fox tøj er både moderigtigt og funktionelt

Fox designer og producerer tøj, der kan bruges til både hverdag og motion. Selv i designstadiet får firmaet hjælp af erfarne cyklister for at beklædning ikke skal påvirke ydeevnen, men i stedet gøre det lettere at cykle, samtidigt med at det skal være moderne for også at kunne bæres i bymiljøer. Fox DemoEt eksempel er deres cykeljakker, der er lavet af et materiale, der er let, men beskytter mod både regn og vind, og dermed holder rytteren tør hele tiden. Selvom jakkerne er vindtætte, "ånder" de, så de ikke bliver for varme eller fugtige under fysisk aktivitet. Indersiden kan være i fleece, hvis det er nødvendigt med beskyttelse mod kulde, og desuden er de udstyret med reflekser for at forhindre ulykker ved landevejscykling eller andre situationer, hvor man færdes i trafikken. Mærket producerer mange forskellige jakker i både dame- og herremodeller, og der er noget, der passer til alle årstider og situationer, hvor man cykler. Når det gælder andet tøj, som er meget værdsat af forbrugerne, er f.eks. deres shorts designet til at modstå de barske forhold, som både BMX og mountainbikes udøverne udsættes for. De er lavet af holdbare materialer, men uden at forhindre pedalbevægelsen. Ud over dette er materialet vandtæt, og sømmene er forstærkede, hvor det er nødvendigt. At mærket er på forkant med teknologien, når det kommer til tøj for cyklister, afspejles også i deres strømper. Strømperne er fremstillet af polypropylen, en slags syntetisk materiale, som gør, at fugt transporteres fra huden til ydersiden af strømpen, hvor det derefter fordamper og forsvinder. Designet på strømperne er udformet, så de ikke rynker i skoen, men holder pasformen. Ud over disse tre beklædningstyper er der mange flere produkter, lige fra konkurrencebluser med indbygget beskyttelse til boardshorts til sommerens cykelture ved stranden.

Køb online

Hos Bikester.dk kan man købe Foxs cykeltøj online. Der findes et stort udvalg til salg, og ikke kun tøj, men også tilbehør og sikkerhedsudstyr. Nogle af varerne du kan købe online er disse:
  • Cykelshorts
  • Hjelme
  • Cykelhandsker
  • Knæbeskyttere
  • Trøjer
  • Kasketter
  • Jakker
  • Strømper
  • Goggles
Udover ovenstående er der mange flere artikler at vælge imellem. Fox FluxDeres beskyttere er nogle af de bedste på markedet, og mærket er det største indenfor motocross verdenen, også hjelme findes i forskellige designs og modeller, blandt andet med fuldt dækket ansigt til dem, som kører BMX og forskellige konkurrenceformer i mountainbike. Et eksempel på udførelsen af deres hjelme er deres "Rampage hjelm", hvor skallen er lavet af hightech glasfiber for at veje så lidt som muligt, men som samtidig yder den bedst mulige beskyttelse. Den har flere ventilationshuller for at luftgennemstrømningen kan være optimal, så vejrtrækningen gøres lettere. Fordi Fox ved, at cykling er en krævende og hård sport, kan man også fjerne de stykker stof, som gør, at hjelmen sidder, som den skal og er behageligt at have på, og man kan vaske dem, så hjelmen holder sig frisk længere. Husk altid at udskifte hjelmen, hvis den har fået et hårdt slag og køb aldrig en brugt hjelm.

Fox Danmark

Uanset om det gælder streetwear, seje kasketter, slidstærk cykeltøj eller beskyttelse, så findes det hos det hele i Danmark. Når det gælder briller, så samarbejder Fox med Oakley, som er en af de førende virksomheder, når det kommer til ny teknologi. Dette gør, at deres solbriller er super moderne og velegnede til, hvad rytteren har brug for. Brillerne giver 100 % beskyttelse mod solens UV-stråler, samtidigt med at de tilpasser sig efter de skiftende situationer. Hvis solen pludselig titter frem mellem skyerne på en grå dag, skal brillerne ikke skiftes, for glassene tilpasser sig til at give det mest behagelige lys uanset vejrforholdene. Stellene er også teknologisk avancerede og designet til at modstå de hårdeste etaper. De sidder sikkert samtidig med at de kun vejer lidt. Deres goggles er lige så langt fremme og giver god sigtbarhed, de har også 100 % UV-filter, også i klart glas. De er designet til ikke at glide rundt på hjelmen og er nemme at rengøre. Med alle de varer af høj kvalitet, er det ikke underligt, at denne virksomhed er blevet en af verdens førende inden for de forskellige former for cykling.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!