Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Fox Racing Shox

(86 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Udstyr fra Fox Racing
Fox Racing Shox

Fox Racing Shox: Forstand på cykelmaskinen

Fox Racing Shox har en lang tradition for udvikling af cykelkomponenter og tilbehør inden for motorcross og senere også til mountainbikere. Særligt er man kendt for et stort kendskab i forhold til affjedring og teknisk service altså så at sige det, der sikrer en behagelig og effektiv kørsel.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Fox Racing Shox mere end bare cykeldele

Fox Racing Shox blev grundlagt i USA af Bob Fox i 1974. Han begyndte sin succeshistorie i motocross og tog derfra skridtet til mountainbikes. I dag er virksomheden en af verdens førende, når det kommer til gafler og støddæmpere til mountainbikes. At de forskellige grene inden for cykelsporten adskiller sig enormt, ved de fleste, og alene inden for begrebet mountainbike er der mange forskellige genrer. Hver genre i mountainbike kræver sin egen cykelmodel og til dem forskelligt tilbehør. Fox Racing Shox blander teknologi med de bedste materialer og producerer således nogle af de bedste produkter på markedet.

Fox Racing Shox

Fox Racing Shox fremstiller produkter til flere forskellige sportsgrene, alt fra cykler til snescootere. Fox 32 floatDet er ikke bare tekniske ting, der forlader deres fabrikker, men også tøj og tilbehør til både mænd og kvinder. I cykelsporten er virksomheden primært kendt for deres gafler og støddæmpere. De producerer produkter til disse typer af mountainbikes:
  • Cross country
  • Trail
  • All mountain
  • Free ride
  • Down Hill
  • Dirty Jump
At disse forskellige kørestil kræver forskellige cykler og især detaljer for at opnå det bedste resultat, er indlysende, da omgivelserne varierer så meget. Downhill cykler skal være tungere end all mountain og kræver ikke den samme affjedring. Til kørestile, som foregår på ujævne veje og skovstier, bør cyklen udstyres med en stærk fjeder, således at cyklen kommer over forhindringen, men affjedringen gør det også nemmere for kroppen. Med en god affjedring kan du med lethed køre over i stedet for at skulle køre udenom dem. Ulempen ved affjedringen er, at det øger vægten på cyklen, og dermed gør det langsommere at cykle op, men det kan også opleves mere ujævnt. Det er noget, de har løst på en fremragende måde, og forventningerne var høje, da de lancerede en elektrisk "Switch", hvilket betød, at det er muligt at vælge, om cyklen skal være affjedret eller ej. På denne måde bibeholdes det bedste fra begge verdener, og det er muligt at køre cyklen både med og uden affjedring og dermed få maksimal hastighed og ydeevne, uanset om det går op eller ned. Helt simpelt slår man knappen, som genererer affjedringen fra, og dermed er cyklen indstillet til klatring, og der spares mange minutter på turene. Der er tre varianter af affjedring, ikke affjedret, fuldt affjedret eller hardtail. Hardtail betyder, at cyklen er affjedret fortil, men ikke affjedret bagtil.

Støddæmpere

For at cykelturene i naturen skal være så behagelige som muligt, er der brug for en støddæmper og en fjeder. Fjederen betyder, at du let kan køre over sten, grene og andre forhindringer, der ligger på jorden. Affjedringen gør, at det er muligt at køre over en forhindring, mens en cykel uden affjedring måske må kører udenom den. Udover fjederen består affjedringen af en støddæmper, for at cyklen ikke skal bøje fjedrene. Fox Racing Shox tilbyder nogle af de bedste, der er tilgængelige på markedet med deres avancerede teknologi. Fox Racing Shox 32 FloatNogle støddæmpere kan bruges til flere forskellige kørestile, og det er således muligt at koble dem til og fra for at få en mere behagelig og fornøjelig tur. Du kan også justere støddæmperen til terrænet for at få sådan en jævn kørsel som muligt, og det passer til dem, der kan lide at køre lange distancer i varieret terræn. Affjedringen skal efterses præcis som alle andre produkter, der har en stålfjeder af enhver art og derfor kræver olie. Ved smøring er det vigtigt at bruge en olie, der er beregnet til dette formål for ikke at ødelægge eller beskadige andre dele, som affjedringen består af. De sælger endda modeller af luftfjedre.

Gafler

At vælge en gaffel til en cykel er ikke nemt, da der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til. Den første man skal overveje er, hvor der cykles, og hvilken kørestil man har til for eksempel All Mountain. Gaflerne er forskellige i vægt til for at tilfredsstille de forskellige kørestiles krav til vægt. Dem, som egner sig til nedkørsel, vil generelt være lidt mere stabile og tungere gafler end dem, som kører opad. Det er ikke kun på grund af vægten, men også størrelsen på hjulet, da de er fastgjort til gaflen. Fox Racing Shox fremstiller sine gafler i aluminium, som er et letvægtsmetal, der er meget holdbart og stærkt. I gaflerne sidder også fjedrene og støddæmpere, der giver en så jævn og behagelig tur som mulig. I deres sortiment finder du også udstyr til at justere og tilpasse affjedringen i deres gafler på en enkel måde ved hjælp af en knap, som er placeret let tilgængelig, alt efter hvordan terrænet ændrer sig. Der er også dem, der selv tilpasser sig til ændringer i landskabet, hvor forgaffel, hvor affjedringen sidder, registrerer, når jorden bliver mere klippefyldt og giver da mere affjedring, end når landskabet bliver fladt, hvor cyklens affjedring bliver mindre. Hardtail, uden affjedring eller fuldt affjedret, det er en smagssag, hvad der vælges. Det vigtigste er, at cykling er sjovt, og det er noget de har taget udgangspunkt i med deres funktioner, der gør det lettere at cykle i et vanskeligt terræn.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling