Online cykelhandler
Får jeg min pakke inden jul? Klik her for at få oplysninger om levering!

40 K Float 27.5" F-S 203mm Grip 2 HSC LSC HSR LSR 20x110 Boost 1.125 Flad 48 mm, orange/sort

ID: 1439991

17.839 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • orange/sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 3-5 arbejdsdage

Beskrivelse af

Fox Racing Shox 40 K Float 27.5" F-S 203mm Grip 2 HSC LSC HSR LSR 20x110 Boost 1.125 Flad 48 mm, orange/sort (orange/black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

40'eren, der er udviklet i World Cup-konkurrencens smeltedigel, er den definitive DH-racegaffel. En Grip2-dæmper med VVC og en opdateret EVOL-luftfjeder samt et væld af andre radikale præstationsdrevne funktioner sikrer, at 40'eren forbliver i det varme sæde.

"Factory" siger det hele - fyldt med funktioner og designet til at overgå de krav, der stilles af ryttere på Factory-niveau. Det, de sælger, er det, de kører om kap med. Factory Series-produkterne har glat, glat og ultrahårdfør ægte Kashima Coat.

Flydende aksel
Flydende aksler ligner måske andre aksler, men de giver faktisk en klar ydelsesmæssig fordel på grund af deres unikke evne til at matche den nøjagtige bredde af forgaflens hjulmonteringsflade præcist med afstanden mellem fornavets flange, hvilket skaber perfekt justering af chassiset og eliminerer uønsket friktion mellem det øverste og nederste forgaffelben. Flydende aksler giver en meget mere jævn affjedring i hele forgaflens vandringsområde, hvilket forbedrer følsomheden og den generelle kørekvalitet betydeligt.

Bypass-kanal for underben
Når en gaffel komprimeres, mindskes luftmængden i underbenene, hvilket øger lufttrykket. Jo mere gaflen komprimeres, jo mere stiger trykket. Denne effekt kan have den utilsigtede konsekvens, at den forhindrer, at der opnås fuld rejse. Underbenskanalerne hjælper med at afhjælpe dette problem ved at øge luftvolumenet i underbenene betydeligt og derved reducere mængden af utilsigtet trykforøgelse.

Bleeders
De nedre benaftapninger giver mulighed for udligning af atmosfærisk tryk ved et enkelt tryk på en knap. Trykophobning i de nederste ben reducerer dramatisk gaffelydelsen, hvilket forhindrer fuld vandring og mindsker følsomheden og responsen ved små bump.

GRIP2
GRIP2-dæmperen er benchmark for uovertruffen kørekvalitet og ultrapræcis justerbarhed. GRIP2 indeholder den patenterede VVC-teknologi (Variable Valve Control), som giver mulighed for ekstern finjustering af affjedringens ydeevne. GRIP2 opnår med et enkelt drej på en knap det, der typisk kræver tidskrævende og kompliceret arbejde med at afmontere og samle gaflen fuldstændigt.

Float Evol
EVOL-teknologien øger den negative luftfjedervolumen, hvilket optimerer følsomheden ved små bump. EVOL's lineære fjederkurve giver en blødhed fra toppen, ekstra støtte i midten af slaget og en mere indstillelig progression i bunden.
Fordelene ved EVOL forstærkes yderligere af de nye underbenskanaler og afblæsere, som begge fungerer til at reducere lufttrykket i underbenene, så EVOL-luftfjederen kan fungere frit uden utilsigtet indblanding.

Detaljer

  • udligning: 48 mm
  • Factory Series-modeller med ægte Kashima Coat
  • Merino indeni
  • Højhastighedskomprimering (VVC): 8 klik; Komprimering ved lav hastighed: 16 klik; Højhastigheds-rebning (VVC): 8 klik; lav hastighed rekyl 16 klik
  • Triple tree-design giver mere plads ved hovedrøret;
  • Trykkompenseringssystem, luft- og oliekanaler i dykrørsenheden
  • Merino indersål
  • forbedret EVOL-luftfjeder
Vis alle modeller fra Fox Racing Shox 40 Factory-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Downhill/Freeride
Funktion
Justerbar rebound, Justerbart trykniveau
Fjedergaffel
Hjulstørrelse (tommer):
27,5
Diameter - gaffelskaft (tommer):
1 1/8
Aksetype:
Stikakse
Akse diameter:
20
Installation bredde akse:
110 mm
Fjedervej (mm):
203 mm
Affjedringssystem
Type:
Olie/luft
Bremsebeslag
Bremsetype:
Disc (Post Mount)
Materiale
Standrør:
Aluminium
Stigrør:
Magnesium
Gaffelakse:
Aluminium
Vægt
2816 g
Modelår
2022
Produktnummer
1439991

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.