Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris
Fjällräven

Fjällräven No. 21 Rygsæk size M, dark grey (2020)

ID: 380961
1.409 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
Sidste bestilling foretaget for 1 dag og 22 t. siden siden
Fjällräven No. 21 Rygsæk size M, dark grey
Fjällräven No. 21 Rygsæk size M, black
Fjällräven No. 21 Rygsæk size M, navy
Fjällräven No. 21 Rygsæk size M, dark olive
Tilføj til ønskeliste
 • 30 dages Gratis retur
 • Gratis levering af mindre dele fra 599 kr.6
 • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

Stor rygsæk i klassisk Fjällräven-stil, lavet af en mere holdbar version af den voksede G-1000. Perfekt til både daglig brug i byen eller mange timer i skoven. De rene linjer og funktionelle detaljer i læder betyder, at den har gode muligheder for at blive en favorit i mange år fremover.

Hovedrummet fyldes ovenfra, er udstyret med en snelås og har en inderlomme med en polstret bund til en bærbar computer. Den har også en aftagelig sædepude og den lyse foring gør det lettere at se indholdet. Det øverste låg holdes på plads ved hjælp af stropper, der fastgøres til metalknopper foran. En stor frontlomme og sidelommer.

G-1000 Heavy Duty
G-1000 er robust, men G-1000 Heavy Duty går et skridt videre. Det er imprægneret med Greenland Wax på begge sider, hvilket gør det mere robust end nogensinde. Men fordi den er mindre åndbar end den originale G-1000, bruger Fjällräven det til produkter, hvor holdbarhed er vigtigere end luftpermeabilitet. F.eks. Som forstærkningsmateriale på steder, der er særlig stressede og til mange af taskerne og rygsækkene.

G-1000 Eco
G-1000 Eco består af genanvendt polyester og certificeret organisk bomuld, hvilket gør det til det økologiske alternativ i Fjällrävens produktfamilie G-1000. Som det originale G-1000-stof er G-1000 Eco-stoffet også meget holdbart og funktionelt.

Detaljer

 • Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco
 • Med læder-detaljer
 • inklusive sædehynde
 • Læderdetaljer bør plejes regelmæssigt
 • Indeholder ikke-tekstildele af animalsk oprindelse
 • med snefang under låget
 • farvet foring
 • fluorcarbon-fri imprægnering
Specifikationer
Type
Laptop-rygsæk, Daypack
Rygsæk
Anvendelsesområde: Fritid
Design system: Rygpolstring
Volume
Størrelsekategori: 15 - 30 l
Rygsækvolumen: 20 l
Dimensioner
Mål (H x B X L): 44 x 28 x 13  
Materiale
Materialebeskrivelse: 65% polyester, 35% bomuld  
Rum & lommer
Inderlommer: 1 hovedrum med snefang, 1 flaskelomme
Yderlommer: 2 sidelommer
laptop-/tablet-rum
kapacitet: 1 x laptop eller tablet
tværmål (maks.): 15" (38,1 cm)
Lukkeknap
lukningsposition: Fra oven (Toploader)
lukningstype: Snøre
overfladebeskyttelse
Voks  
Vægt
Rygsækvægt: 960  g
Køn
Unisex
Modelår
2020
Varenummer
380961
Bedømmelse
4.5
4 bedømmelser
5 stjerner
2
4 stjerner
2
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
03.01.2019
Sascha
Store julegave!
Super Weihnachtsgeschenk !
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Store julegave!

Super Weihnachtsgeschenk !

Bedømmelsen stammer fra sidste års model med næsten identiske specifikationer.

21.08.2018
Stiw42
unik
Unik
Automatisk oversat fra svensk Tilbage til originalen

Det har et retro design mest anerkendt på vandrestasker fra første halvdel af det tyvende århundrede, men i et pænt design, der gør det meget mere egnet som en levende taske til bylivet. Det føles generelt velfremstillet. Men man skal være opmærksom på, at det ikke er stort. Fordi det ikke kommer til at være i vejen, når det er køligt i stramme byer, butikker og lignende, er det meget fladt (13cm), hvilket gør denne taske lavt lav til, at ting ikke "forsvinder" i bunden. Hvis du bærer tasken højt på ryggen, vil den ende i taljen. Jeg personligt vedhæfter en rem til bunden for at få mig en jakke under posen (og dermed udnytte den nederste halvdel af min ryg). Det kan være værd at påpege, at posen ikke trækker vejret, så denne varme sommer (2018) så var ryggen altid en feber af sved. Men frem for alt en velegnet unik taske, og hvis du er ligesom mig og vil have en retro taske uden lynlås til hverdagen, vil jeg anbefale denne. Men hvis du går ud i skoven, anbefaler jeg armens gamle m / 59 taske, og hvis du vil have en mere optimeret stor bypose anbefaler jeg kånken (eller lignende).

Den har en retrodesign som mest känns igen på vandrings väskor från 1900-talets första hälft, men i en nättare utförande som gör den mycket mer lämplig som vardagsväska till stadslivet. Den känns överlag välgjord. Men en ska vara medveten att den inte är stor. För att den inte ska vara i vägen när en rör sej i täta städer, butiker och dylikt så har den väldigt platt (13cm), som gör att denna väska har gjorts ganska låg för att saker inte ska "försvinna" i botten. Om en bär väskan högt på ryggen kommer den att sluta vid midjan. Jag kommer personligen att fästa en rem i botten för att kunna få med mej en jacka under väskan (och på så vis utnyttja den nedre halvan av ryggen). Kan vara värt att poängtera också att väskan inte andas, så denna varma sommar (2018) så var min rygg alltid dyngsur av svett. Men över lag en välgjord unik väska, och om du är som jag och vill ha en retro väska utan dragkedja till vardags så rekommenderar jag denna. Men ska du ut i skogen rekommenderar jag armens gamla m/59 väska, och om du vill ha en mer optimerad storstadsväska rekommenderar jag kånken (eller liknande).

Bedømmelsen stammer fra sidste års model med næsten identiske specifikationer.

24.08.2017
simone
lille, elegant, praktisk, fast
klein, fein, praktisch, solide
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

En top forarbejdet produkt, enkel og elegant smuk. Meget praktisk interiør layout, men du kan kun indlæse en bred A4-mappe, hvis du ikke flaske det og ingen paraply i sidelomme. Uden mappe transportere en anbefalet grundigt daglige følgesvend.

Ein top verarbeitetes Produkt, schlicht und edel schön. Sehr praktische Inneneinteilung, allerdings kann man einen breiten A4 Ordner nur laden, wenn man keine Flasche dabei hat und auch keinen Schirm im Seitenfach. Ohne Ordnerbeförderung ein durch und durch empfehlenswerter Alltagsbegleiter.

Bedømmelsen stammer fra sidste års model med næsten identiske specifikationer.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes