Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Fizik Arione

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Fizik Arione R1 Racersadel Large åben, sort
Fizik Arione R1 Racersadel Large åben, sort sort
Fizik
Arione R1 Racersadel Large åben, sort
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 919 DKK
gratis forsendelse
- 37 %

Cykeludstyr til den kræsne cykelrytter

Fizik er et amerikansk brand, der producerer cykeludstyr. Fizik Arione R3 Versus EvoDa brandet så dagens lys i 1996, var missionen at designe og producere sofistikeret, smukt og inspirerende cykeludstyr til den kræsne cykelrytter. Passionen for lækkert cykeludstyr til cykling på landevej, off-road og triathlon giver sig udtryk i de mange designpriser, fizik har vundet, og naturligvis også gennem de mange sejre brandets produkter har opnået sammen med professionelle atleter. Uanset om brandet kaster sig over fremstillingen af den ultimative cykelsko, den perfekte sadel eller de bedste cykelkomponenter går de dedikeret til opgaven i en forening af godt design, hensyn til komfort og innovativ teknologi. I dag er Fizik ikke mindst kendt for sin produktion af cykelsadler som for eksempel modellen Fizik Arione. Sadlerne, som du finder hos Bikester.dk, er designet i USA, men de laves færdige i Italien.

Racersadler udviklet til den menneskelige anatomi

Navnet Fizik er den fonetiske udgave af det engelske ord for fysik. Netop menneskets anatomi og fysik er afgørende i designet af brandets sadler, og det gælder altså også for deres serie af racersadler Fizik Arione, som du kan købe hos Bikester.dk. Vores anatomi er afgørende for at skabe den helt perfekte sadel, som både kan bruges af professionelle cykelryttere og motionister.

Din sadel skal passe til dig

Da sadlen er den del af cyklen, som har den største kontaktflade med kroppen, er det ikke ligegyldigt, om du har en sadel, der passer til dig, din cykel og måden du kører på. Sadler til cykling på landevej, endurance, gravel og cyclocross er ofte mindre end for eksempel en sadel til din citybike eller mountainbike. Tommelfingerreglen er, at jo hurtigere du kører og hænger ind over cyklen, jo smallere en sadel skal du have. Kører du mere oprejst og roligt, jo bredere en sadel bør du købe. Dog er langt de fleste cykelsadler inklusive Fizik Arione hos Bikester.dk fremstillet, så de passer til alle typer af cykler. For når alt kommer til alt, så skal sadlen passe til dig og ikke omvendt.