Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Fizik

(121 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Fizik sadel
Fizik

Fizik

fi´zi:k er et af de meste kendte mærker, når det kommer til produktion af sadler. Sadlerne designes i USA, men færdiggøres i hånden i Italien. I 1996 skabtes mærke som et brand under Selle Royal. For at kunne skabe en perfekt saddel, trækkes der på viden om menneskets anatomi. Sadler fra fi´zi:k agtes af såvel cykelsportselskere som lejlighedsryttere.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Fizik står for sadler og tilbehør af højeste kvalitet og komfort

At have den rigtige sadel til sin cykel er vigtigt, fordi det er trods alt den, man skal sidde på ved lange cykelture og gennem hårde løb. Fizik er et italiensk firma, der fremstiller sadler til alle typer af cykling. Firmaet er anerkendt for at være en pålidelig leverandør og producent af funktionelle og komfortable sadler, som er specielt gode for kroppen.

Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige sadel

Når man vælger en sadel, er der en del faktorer man bør overveje. Det er normalt, at man gerne vil have, at sadlen er så blød som muligt, og det er derfor tillokkende at vælge en med så meget polstring som muligt. Men det er ikke altid en god idé, især ikke hvis man siden hen tilføjer yderligere polstring. Dette kan i starten føles godt, men i det lange løb kan det føre til dårligt blodomløb, og det kan gøre præstationsevnen dårligere og måske lede til mere alvorlige problemer. Sadelsår er noget, der ikke er en helt ualmindeligt blandt cyklister, og dårlig blodforsyning er netop en af årsagerne til dette. Fizik Antares R3Det er ofte en god idé at vælge en hårdere sadel, især hvis man bruger ekstra polstring og har et par gode cykelshorts. Men en alt for hård sadel kan også være direkte ubehagelig at bruge, så det gælder om at vælge den rette kombination af cykelbukser og sadel, for at få en optimal og komfortabel cykling. Man bør også tage hensyn til, hvor ofte man bruger sin cykel og til hvilket formål. Når det handler om ens anatomiske træk, er det først og fremmest sidebensknoglerne, som er vigtige at tage hensyn til. Fizik fremstiller sadler i bredere modeller, der tillader at man kan opnå en 100 % præstation samtidigt med at have maksimal komfort. Før man køber en sadel, er det en god idé at måle sidebensknoglerne, så kan man være sikker på at sadlen passer, som den skal.

Sadler fra Fizik på Bikester.dk

Sadlerne er designet til alle, og man kan finde mange kvalitetsprodukter på Bikester.dk. Modellen, som kaldes Antares 00, er en racersaddel af højeste kvalitet, og et af deres mest populære produkter. Der er en bred sadel med masser af polstring, og den vejer usædvanligt lidt. En anden model i samme serie er Antaras Braided, som vejer en anelse mere, men som byder på samme komfort og fleksibilitet. Fizik har med deres Spine Concept udviklet et komplet koncept, som repræsenterer hele deres vision, når det når det kommer til komfort og funktionalitet. Konceptet gennemsyrer firmaets filosofi, og findes i de alle deres seneste modeller, samtidigt med at det er kernen i udviklingen af nye komfortable sadler, som er gode for ryggen. Fizik har også udviklet et nyt koncept, som de kalder Versus. Denne sadelserie, som benytter Spine Concept, er samtidig lavet på basis af at have lyttet til forbrugernes behov, og af at have finpudset specifikke dele for at kunne tilbyde sadler med en særlig "relief zone" eller hul til de mere følsomme dele af kroppen. Serien er repræsenteret her på Bikester.dk gennem bl.a. Aliante Versus, som er særligt velegnet til mountainbike. Sadler, som er designede specielt til mountainbikes, er ofte mere holdbare, fordi kroppen bliver udsat for hårdere og flere stød end ved normal kørsel. Hullet i sadlen er tiltænkt at øge blodtilførslen, og nogle mener, det er en vigtig opfindelse indenfor cykelverdenen, mens andre foretrækker at køre uden. Aliante Versus har en polstring med en lav densitet og er designet til at give maksimal komfort, selv under hårde løb. Fizik Thar 29 k:iumBlandt andre af deres produkter specielt egnet til mountainbike, fås for eksempel deres serie Gobi som består af stabile og robuste sadler, der gør det lettere at fokusere på cykling, uden at det betyder, man sidder ukomfortabelt. En anden meget populær model, som har fået gode anmeldelser, er Tundra sadlen, der er holdbar og kan tåle barsk cykling med mange bump, samtidigt med at den giver en god pasform og komfort.

Andre produkter fra Fizik, som fås her på Bikester.dk

De producerer en række andre produkter til cykelsporten udover sine berømte sadler. Styrbånd er noget, der er almindeligt i indenfor mountainbiking, fordi de hjælper med at dæmpe stød og vibrationer. Fizik producerer flere forskellige typer styrbånd som alle effektivt og gnidningsløst lever op til dette. Følgende nævnes enkelte som findes i udvalget her på Bikester.dk:
  • Microtape styrbånd
  • Buffed styrbånd
  • Bar tape
  • Dual tape
  • Fizik Soft touch
Fizik laver også cykelhåndtag og produktet X-country, specielt designet til Mountainbikes, og det kan fås gennem vores hjemmeside. Afslutningsvist vil vi også anbefale en meget nyttig taske. Tasken kaldes PAK, og er perfekt til at tage med på kortere eller længere cykelture. Den er let at fastgøre til sadlen med dens integrerede clip-teknik samtidigt med, at den er let og holdbar. PAK er en stilfuld og meget praktisk taske, og kan nemt rumme alle de nødvendigheder man kan få brug for på turen. Man kan for eksempel få brug for en pumpe eller et smøremiddel, til hvis der skulle ske noget uventet, og der er også plads til en lille vandflaske. Tasken fylder lige netop nok til ikke at være i vejen, når man cykler, samtidig med at den er tilstrækkelig rummelig til, at man kan tage det, man har brug for med til at kunne ordne cyklen, hvis den for eksempel går i stykker midt på en cykeltur.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling