Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

FIXIE Inc.

19 Produkter
FIXIE Inc.

FIXIE Inc: Elegante cykler af høj kvalitet

Fixie Inc. cykler er det første valg i den urbane jungle, og disse stilfulde og æstetiske cykler vil på sporty vis suse gennem gader og stræder. Det helt særlige ved Fixie Inc. er bestæbelsen efter minimalisme og let vægt. Dette opnås gennem udeladelse af eksempelvis kædegear, gearkabel og håndtag. Hos Fixie Inc. opnås derved en fleksibilitet og en frihedsfølelse uden sidestykke.

Fixie Inc. cykel
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Smarte cykler designet med omtanke på tidens trends

Der er flere ting at tage stilling til, inden man bestiller en ny cykel. Først og fremmest skal man overveje ens budget samt hvordan, man vil bruge cyklen mest. Derudover betyder designet også noget, for man vil naturligvis gerne investere i en model, der matcher med ens personlige præferencer, hvad enten det gælder farver eller former. En af tidens hippe valg består af de såkaldte fixies, der er en betegnelse for cykler med et fast nav. Det vil sige, at så snart hjulene drejer rundt, så følger pedalerne med. Dermed er der ikke mulighed for at hvile benene undervejs, mens man cykler, men der skal derimod trædes med rundt hele tiden. Det betyder ekstra udfordringer på en cykel, hvilket rigtig mange cyklister er vilde med. Hos tyske FIXIE Inc. har man ramt spot-on lige ned i segmenterne, som elsker design og personlige looks. FIXIE Inc. Floater TwospeedDenne type af minimalistiske cykler er nemlig et sikkert hit i alverdens byer, hvor især unge har skabt en hel modekultur inden for disse stilrene bikes, der vækker opsigt med deres æstetiske udtryk. En fixie er blottet for larmende detaljer og forstyrrende elementer, hvilket betyder en cykel, hvor selve formsproget er den helt store signatur.

Det daglige cykelfix på en minimalistisk fixie-bike

Normalt er en fixie netop helt skrabet for udstyr og tilbehør, hvilket skaber nogle sikkerhedsmæssige usikkerheder. I Danmark er det dog vedtaget ved lov, at en cykel skal være monteret med to uafhængige bremser, hvilket også er implementeret i udvalget med cykler fra FIXIE Inc.. Dette tyske mærke overholder nemlig alle gældende regler på dette område, men man skal huske at montere en ringeklokke samt lygter, når man cykler i de mørke timer. Alt dette lovpligtige tilbehør kan naturligvis også bestilles her på Bikester. Så bliver du også komplet klar til at trille afsted på en cykel med fast nav, der udfordrer din tekniske kunnen på en tohjulet. Fast nav og fast gear er også lig med minus friløb, men FIXIE Inc. tilbyder dog også cykler med 2 indvendige gear, og det smarte ved disse gear er især, at de skifter automatisk i forhold til hastigheden, så man skal ikke tænke på andet end at træde i pedalerne samt at navigere i trafikken. Udover top fede, individuelle cykler, så byder dette populære mærke også på tøj og accessories i urbane og streetsmarte designs, som passer perfekt sammen med cyklerne. Dermed er alle veje åbne til en cykeloplevelse af de store – hver gang man sætter sig i sadlen på en fixie.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes