Online cykelhandler

Floater Race, sort

ID: 1292980

FLASH DEAL
- 1.190 DKK
3.709 DKK
2.519 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sort
  • hvid
 • Vælg Stelstørrelse
 • Vælg Stelstørrelse
  51cm (28")
  2.519 DKK
  53cm (28")
  2.519 DKK
  55,5cm (28")
  2.519 DKK
  57,5cm (28")
  2.519 DKK
  60cm (28") - Udsolgt
Vælg venligst Farve og Stelstørrelse
Flyt til din ønskeliste
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 6-8 arbejdsdage

Beskrivelse af

FIXIE Inc. Floater Race, sort

At køre på en singlespeed er mere en filosofi end en cykel.
Et gear, rytteren mod vejen: det er det, der kendetegner en singlespeed. Et diskret og trendy design er også afgørende. Mange ryttere tilpasser tilbehør og ekstraudstyr til deres c

Vis alle modeller fra FIXIE Inc. Floater-serien

Specialfunktioner

10 års garanti

Stel

10 års garanti på stellet

Som en tak til kunderne giver Bikester en ekstra 10 års garanti – fra købsdatoen – til alle førstegangskøbere af en VOTEC-, Serious-, Vermont-, Fixie- eller Ortler-cykel (undtagen VOTEC VRC, der leveres med 6 års garanti på stellet og forgaflen). Denne garanti gælder for alle stel fra 2013 og dækker reparation eller udskiftning til en nyere model. Opfølgningsomkostninger som samling og transport er ikke inkluderet. Skader forårsaget af "ukorrekt" brug som spring, fald, overbelastning og forsømmelse er ikke dækket. Garantien annulleres i tilfælde af uautoriserede ændringer på stellet samt fastgørelse og ændring af yderligere komponenter. Derudover gælder en 2-års garanti på hver cykel, dens dele og dens flader. Dette gælder dog ikke for typiske sliddele.

Funktioner

Tilsigtet brug
Lifestyle / Single Speed
Køn
Herrer, Damer
Vægt
10.21 kg
Maksimal tilladt totalvægt
120 kg
Samlet antal gear
1
Leveringsomfang
Pedaler medfølger: Ja
Ramme
Materialetype: AluminiumDesign: Diamant
Gaffel
Design: Rigid forkMærke: FIXIE Inc.
Gear
Drevtype: SinglespeedAntal gear: 1Mærke: Uden gear
Kranksæt
Model: ProWheel Solid-246T-1/165 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 170 mm> Rh .: 57, 60 cm
Gearhjul 1: 46 tænder
Krankboks
Model: Thun Goal 110 mm
Kæde
Model: KMC Z-510
Kassette
Model: Sunrun / 1/2 "x 1/8" x 16 tænder
Forbremse
Mærke: AlhongaType: N422ADQ (47-59 mm)Bremsesystem: Fælgbremse
Bagbremse
Mærke: AlhongaType: N422ADQ (47-59 mm)Bremsesystem: Fælgbremse
Bremsegreb
Model: Lee Chi BL-250A
Styr
Model: HL DR-AL-48B, Bredde: 420 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 440 mm> Rh .: 57, 60 cm, 25,4 mm diameterMateriale: Aluminium
Frempind
Design: A-HeadModel: HL TDS-RD403G / Rise: -10 ° / 70 mm> Rh .: 51, 53, 55 cm / 110 mm> Rh .: 57, 60 cm, 25,4 mm diameterMateriale: Aluminium
Håndtag
Velo VLT-011G-11
Styrfitting
Chinhaur CH-281
Sadel
Meghna US-3401
Sadelpind
Design: Patent postDiameter: 27.2 mmType: HL SP-C208, mikrojustering, Længde: 350 mmMateriale: Aluminium
Fornav
Model: KT D66F
Bagnav
Model: KT DJ3R Flip Flop Hub
Fælge
Model: Meghna nr. 31/36 hulMateriale: AluminiumDesign: Hollow chamber
Fordæk
Størrelse (i tommer): 28Dækbredde: 28 mmModel: WTB F110 Tykt glat / frihedslogo
Bagdæk
Størrelse (i tommer): 28Dækbredde: 28 mmModel: WTB F110 Tykt glat / frihedslogo
Pedaler
Meghna UL-284
Andet
inkl. reflektorer
Type
Ikke en elcykel
Modelår
2021
Produktnummer
1292980

Kundeanmeldelser

4.5
11 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
3
5 Stjerner
7
Ryd alle filtre
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Philip
Okay
Oversat fra Svensk Til originalen
God pris, men du får lidt, hvad du betaler for. Bremserne og bremsehåndtagene er ikke gode. Sadlen er ok, men du kan ikke justere den på så mange måder. Styret er ok, men jeg vil sandsynligvis udskifte dem til sidst. Pedalerne er ikke gode. En af dem knirker allerede mystisk. Plus er, at cyklen er hurtig og let. Det er sjovt at køre, det er let at skifte bagnavet, hvis du vil køre fast gear, og du er ikke bange for, at det bliver stjålet. Jeg bruger min på træningsrunder, frem og tilbage til arbejde, hverdagsudflugter, ja det meste.
24.08.2021
FIXIE Inc. Floater Race, hvid hvid
Michał
fedt nok
Oversat fra Polsk Til originalen
Stor værdi for pengene, meget god og hurtig cykel til byen.
17.06.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Manfred
Thickslicks + racercykelstyr ... 10 stjerner!
Oversat fra Tysk Til originalen
De tykke slicks er en drøm! Jeg kører den foran med 3,5 bar og bagpå med 4,5 bar om sommeren. På sne og mudder kører jeg dem med endnu mindre lufttryk om vinteren. Takket være direkte kørsel (uden friløb) har du altid en perfekt forbindelse til vejen og genkender grænserne meget hurtigt. Og der var stadig ingen klap, selvom jeg ved et uheld kørte over knust glas og nu og da tager en grusgenvej ;-) Gummiblandingen sidder virkelig fast på jorden (forudsat at du ikke pumper for meget luft ind) og er super hurtig. Selv efter et halvt år (jeg kørte 1000 km om vinteren) ser det stadig ud som nyt og har stadig ikke en eneste hårlinjespræk (kan ikke sammenlignes med Conti BlackChili-gummiblandingen). Tickslicks kaster også meget mindre vand og trekanter rundt, hvorfor jeg aldrig har kørt fixie med fendere - jeg har kun brug for slip-on fendere på racercykler, hvor jeg stadig har Contis monteret. Racerstyret er fantastisk. Jeg justerede det, så enderne skråner lidt frem og tilbage. Det betyder, at jeg ikke behøver at strække mit håndled fremad, men kan gribe nedre led 90 grader til min underarm, hvis modvind er for stærk til mig. Bremsearmene fungerer også godt. Jeg vendte det lidt op, så jeg kunne køre afslappet med armene strakt i bremsearmens position. Med Fixie Floater Race har jeg allerede kørt i Strava Top 10 et par gange, da det var lidt op ad bakke, fordi gearforholdet er for kort til mig i over 40 km / t (kadence for høj). Mangler Som med dyre cykler er ekkens spænding for lav. Før top 10 øgede jeg dette med omkring 1/3. Pedaler og værktøj er ikke godt. Jeg udskiftede førstnævnte med gamle lookpedaler lavet af aluminium, og jeg fik værktøj i fødselsdagsgave ;-)
31.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Daniel
Fantastisk cykel
Oversat fra Tysk Til originalen
ankom hurtigt og fungerer perfekt
20.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Lukas
Cykel ok, frygtelig service
Oversat fra Tysk Til originalen
Du kan virkelig ikke stole på disse mennesker. Jeg vurderede det kun med 4 stjerner, fordi de tilsyneladende sletter / ikke sender negative anmeldelser (prøvet 3 gange med 2 stjerner). Til min oprindelige besked Bestilte cyklen for en måned siden. Da den ankom, fandt jeg ud af, at der var installeret en stamme med den forkerte diameter (31,8 i stedet for 25,4 mm), så styret ikke kunne fastgøres. Havde kontaktet kundeservice 2 gange og modtaget intet svar til denne dag. Nu måtte jeg skaffe mig et mellemrum til justering og installere det. Klokken kan ikke engang fastgøres til dette styr, og bremserne er allerede løsnet efter 2 kørsler. Du kan ikke stole på denne tjeneste.
19.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Artur
Hed
Oversat fra Tysk Til originalen
Cyklen er super fantastisk, kan ikke kommentere det. Meget let, hurtig og ganske behagelig i sadlen. Kun 4 stjerner, fordi jeg blev ramt af min bil på min cykel. 4 gange rygsøjlen brudt, dobbelt kæbefraktur. Jeg er stadig bange for at cykle. Ellers helt fint.
16.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Olivia
Dejlig cykel!
Oversat fra Svensk Til originalen
Dejlig cykel! Virkelig! Let og behagelig at køre.
13.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Tom
Dejlig tur
Oversat fra Tysk Til originalen
Cyklen er en god pris for prisen.
06.05.2021
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
Romy
super
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig og kvalitativ, gerne igen
24.12.2020
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
donprizzi
Thickslicks
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har haft tykke slids på alle mine cykler med fast gear i> 5 år. Topgreb (@ pm94: bremseteknologi ???), øverste kurveposition, fordel for manden bag, fordi mindre vand kastes op, flade dæk er ikke længere et problem.
24.12.2020
FIXIE Inc. Floater Race, sort sort
pm94
Billig cykel, opgraderet endnu billigere.
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg bestilte fixie for 2-3 måneder siden. Jeg kørte standarddæk (tykkelsestikker?) I en måned. Da jeg kort begyndte igen og ville købe noget at drikke, faldt jeg desværre på min næse, da jeg bremsede og brød min ulna - halvt så vild. Bemærk, at standarddækene ikke er egnede til våde veje. Jeg er tilbage på sadlen og foretaget nogle ændringer. Første til at gøre: var selvfølgelig at trække dæk med meget greb om dem. Sagde og færdig. 28 "23-662 Michelin Dynamic Classic ser ikke kun smuk ud, de leverer også det, de lover. Second To Do: Andre bremser. Standardbremserne går, men de er ikke non plus ultra. Jeg har fjernet dette helt og installeret en enklere forhjulbrems og kører i øjeblikket i et stift gear Tredje opgave: Jeg udskiftede styret. Du kan ikke sige noget om styret. Jeg foretrækker dog bullhorn-styr. Jeg pakket en brun griptape rundt om den. Det passer også til farven på Michelin-dækkene. Da jeg købte cyklen på tilbud, da den kostede knap 250 ~ €, og opgraderingerne koste ikke mere end 150 €. Jeg har en super all-round fixie til under 400 €. Jeg er ikke en cykelmekaniker, jeg har kun lært, siden jeg har haft denne cykel og overhovedet ikke kan klage over enkelheden og det enkle design. Måske får jeg en anden kæde, nogle klistermærker og personaliserer fixien, som jeg kan lide den. Jeg er allerede forelsket PS .: Selvfølgelig, hvis du vil køre i mørke, er du nødt til at få et lys (foran + bag). Hvis du også vil køre på våde veje, anbefaler jeg plastikplader til bag- og fordæk (foretrækkes at fjerne). Sammen bør ikke koste mere end 30-40 €. 5 stjerner til Brügelmann-service. 4 stjerner til selve cyklen. Prisydelsen er god, men som du kan se kan det være bedre - men det er op til producenten og ikke Brügelmann :) Håber Brügelmann og læseren forbliver sunde, jeg ønsker dig en behagelig cykling!
30.07.2020