Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Wer einen Schuh mit ordentlich Grip auf den Pedalen sucht, ist mit den adidas Five Ten Hvis du leder efter en sko, der giver sikkert greb på pedalerne, er adidas Five Ten mærket for dig. adidas Five Ten-sko er udstyret med Stealth Rubber, et materiale, der garanterer en særligt skridsikker sål. Lidenskabelig klatrer og grundlægger af Five Ten, Charles Cole, blev frustreret over, hvor let hans sko skred under klatring. Han tog derfor sagen i egen hånd og begyndte sammen med forskere at designe egne sko med en skridsikker sål. I dag er de bløde, supergribende Stealth-såler elsket af mountainbikere og BMX-ryttere verden over. Disse kendte cykelsko har gjort Five Ten legendarisk langt ud over klatrescenen.
Nyheder fra adidas Five Ten

Lær mere om adidas Five Ten

ADIDAS 5.10 LANCERER TRAILCROSS LT - DEN FØRSTE SKO FRA DEN HELT NYE TRAILCROSS KOLLEKTION, PERFEKT TIL ALLE OFF-ROAD CYKELEVENTYR

Five Ten har opbygget et legendarisk omdømme over de sidste 20 år gennem deres utrættelige udviklingsarbejde. Dette gælder også for deres high-performance mountainbikesko - det er målet om at kunne give cykelryttere over hele verden lige præcis de produkter de har brug for. Moderne mountainbikes bliver brugt til mange forskellige udendørsaktiviteter, fra kortere endagsture til ture der strækker sig over flere dage, som f.eks. bikepackingeventyr. Lige meget hvilken form for cykling du dyrker, så har du brug for den rigtige sko: en sko, der både egner sig til at opdage nye landeveje, og som også kan følge med når der er tale om længere hike-a-bike passager, som det er tilfældet med udvidet singletrack eller bikepacking.


"Five Ten Trailcross LT er først og fremmest en fladpedalsko til MTB, hvilket betyder at den har det sædvanlige uovertrufne greb på pedalerne. Men eftersom hele outdoormarkedet vokser, så ønskede vi at udvikle en sko, der yder den typiske Five Ten performance på cyklen, men samtidig nemt kan bæres på en dagsvandring, fordi den har alle de fordele som en TERREX-sko har“ – fortæller Luke Hontz, Senior Product Manager hos Five Ten Bike.

Gør dig klar til dit næste eventyr med den prisvindende Adidas 5.10 Trailcross kollektion!

adidas Five Ten

56 Produkter
Sorter efter