Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Find den perfekte gave - Med vores gavefinder er julen reddet

Five Ten

50 Produkter
Five Ten

Five Ten: Mærket til de modige

Den, der søger en sko med et godt greb, bør ikke kigge længere end til Five Ten, for Five Ten er udrustet med Stealth-systemet, der netop har en sål, der ikke glider. Manden bag Five Ten, Charls Cole, var en passioneret klatrer, der ærgede sig over, at hans sko altid rutschede. Derfor tog han sagen i egen hånd og udviklede i sammenspil med videnskabsmænd nogle sko, der ikke glider. I dag er mountainbike- BMX- og klatresko fra Five Ten meget vellidte.

Klatresko fra Five Ten
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Stærkt fodtøj til de vildere sportsgrene

Hvis man er træt af at sidde stille, så er der masser af muligheder for at få noget fart over feltet. Det er blot at vælge frit blandt massevis af sportsgrene, så man både kan få motion og rørt lattermusklerne. Hos amerikanske Five Ten sørger man for at opfylde dine ønsker og behov, for mærket har specialiseret sig i fodtøj til forskellige typer af aktiviteter. Det er sko til klatring, vandring, cykling, sejlads og flere andre sportsgrene og hobbyer. Her på Bikester er vi især interesseret i mærkets kollektioner med cykelsko, hvor de mange sortimenter med MTB-sko skaber glæde blandt personer, som elsker action i teknisk krævende terræn. Ens fodtøj er netop helt afgørende, når der skal trædes løs i pedalerne, for det gælder især om at stå fast på pedalerne, hvilket er noget, som Five Ten er specialister i. De har nemlig udviklet gummisåler med såkaldt stealth. Det betyder såler med specialdesignede mønstre, som netop sørger for, at skoene ikke glider af pedalerne. Five Ten Maltese FalconDe er udviklet i samarbejde med videnskabsmænd og professionelle atleter, der ved, hvad der kræves rent teknisk og innovativt. Det er såler i de helt rette mål og designs, så skoene hverken sidder fast i pedalerne eller glider, når man træder igennem. Dermed får man nogle perfekt balancerede sko, som connecter rytteren med pedalerne på optimal vis.

Five Ten skaber balance og tryghed på en cykel

Hos Five Ten er man vilde med action, hvad enten det er i form af kørsel på mountainbike, motocross, kajaksejlads eller klatring. Det er alle sammen sportsgrene, hvor der er brug for at stå fast på forskellige typer af underlag, hvilket igen understreger mærkets grundighed og skarpe fokus på design af såler. Stealth-sålerne nærmest klæber til underlaget, hvad enten der ligger vand, grus, mudder eller andre ting på vejen. Dermed er man sikret tryghed og balance, så man ikke føler sig som Bambi på glat is. Det er dog ikke kun sålerne, som er specialudviklet, for selvom de betyder alt for ens greb på pedaler og underlag, så er overdelene af ligeså stor betydning. Dem gør man naturligvis lige så meget ud af, hvilket ses på både åndbarhed, ekstra tå-beskyttelse, ankelstøtte, vandafvisende tekstiler samt flere andre fordele. Alt dette er med til at sikre en perfekt pasform samt komfort og beskyttelse, hvilket er helt essentielt, når man begiver sig ud i al slags vejr i sadlen på en MTB eller til fods på alle mulige måder sammen med Five Ten.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!