Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Kædepleje fra Finish Line
Finish Line: Plej dine kære
Da Finish Line begyndte deres historie tilbage i 1988, fandtes der kun meget få udbydere af effektive plejemidler til cykler og cykeludstyr. Henry Krause så derfor et hul i markedet og grundlagde Finish Line. Henry Krause havde ret i sin antagen, og allerede efter blot kort tid var Finish Line et velkendt mærke blandt selv de mest kræsne cyklister. Således blev brandet udviklet til særligt at vedligeholde dyrere og mere teknologiske cykler, hvor denne ekstra pleje er særlig relevant.

Finish Line

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Finish Line Suspension fork oil
Finish Line Suspension fork oil
Finish Line
Suspension fork oil
Vejl. udsalgspris 229 DKK 139 DKK
  • Versioner: 15 WT
- 39 %
UDSALG

Finish Line hjælper dig med at holde cyklen ren

Lige siden starten i 1988, har Finish Line fremstillet smøremidler og andre produkter til vedligeholdelse af cykler. Varesortimentet er omfattende, og man kan få næsten alle typer af produkter, der er nødvendige for at holde cyklen ren, velsmurt og velfungerende til alle former for vejrforhold og klima. Efterfølgende kan du se eksempler på deres produkter, du kan finde på Bikester.dk er:

  • Kædeolie
  • Affedtningsmidler
  • Rengøringsprodukter
  • Børster
For at cyklen skal holde en så høj ydeevne som muligt, er det vigtigt jævnligt at smøre kæden, tandhjul og kranken. Dette får ikke kun cyklen til at fungere bedre, det øger også dens levetid betydeligt. Der findes en hel del alternativer, til når man skal købe smøremiddel til cyklen afhængig, af hvad for en cykel man har, og hvad man anvender den til. For dem, der cykler meget på mountainbike, kræves et smøremiddel, der er designet til beskidte og eventuelt våde forhold. Finish Line The Grunge BrushHvis en person primært bruger sin cykel i et renere bymiljø, hvor der ikke sætter sig så meget mudder og grus fast i tandhjulene, foretrækkes måske et andet produkt. For dem, der bruger mountainbike, er Finish Line Cross Country kædeolie et glimrende alternativ. Det kan modstå selv de mest beskidte og mest krævende forhold. Den grønne flaske indeholder en kædeolie, der er meget modstandsdygtig over for hård kørsel, og som gør, at man kan trampe hårdt i pedalerne. Kædeolien er ekstremt vandafvisende, og det er en perfekt olie for den, som konkurrerer på mountainbike eller bruger sin cykel til lange ture i et beskidt og vådt terræn. Hvis du bruger denne kædeolie i et tørt klima, så anbefales det at tørre overskydende olie af, før du bruger cyklen, fordi snavs og støv ellers kan sætte sig fast. Produktet er en sand klassiker blandt den, der elsker at køre længe og hårdt med sin cykel. Du kan være sikker på ikke at blive skuffet. Finish Line har også en anden kædeolie, som sælges på Bikester.dk, og det er deres Ceramic Wet. Ved hjælp af fluorpolymer i denne kædeolie, dannes en keramisk belægning på kæden der forhindrer friktion. Ceramic Wet er specielt udviklet til kapsejlads og gør også cykling lettere. I det hele taget får det dig til at vove og præstere mere. Derudover er kædeolien vandafvisende, og derfor velegnet til forskellige discipliner indenfor cykling inkluderet mountainbike. Fordi Ceramic Wet indeholder keramiske partikler, bliver den med tiden farvet grå eller sort, men dette påvirker dog ikke cyklens ydeevne på nogen måde, og enhver misfarvning vil normalt minimeres efter en tids brug.

Smøremidler fra Finish Line til tørt klima

De har udarbejdet en særlig linje af produkter beregnet, til når man bevæger sig i tørt klima. Denne produktserie var faktisk en af de første, og har været på markedet siden virksomheden blev grundlagt i 1988. Produktserien er blevet fornyet siden da, og produkterne har i dag endnu længere holdbarhed, og er derfor det bedste valg for dem, der normalt ikke cykler i våde klima. Teflon Plus er et eksempel på et produkt fra denne serie, som du finder her på Bikester.dk. Teflon Plus indeholder fluorpolymer, som er behandlet med teflon, der effektivt afviser snavs og støv samtidig med at holde kæden rustfri. Den forbedrede nye formel betyder, at olien bliver siddende længere, og det er derfor ikke nødvendigt at komme olie på efter hver tur. Olien er hvid, og derfor nem at se, når der er kommet nok på.

Finish Line produkter til rensning og affedtning af cykler

Det er afgørende at rengøre en cykel jævnligt, hvis den skal fungere optimalt. Finish Line renseprodukter gør det nemt at holde både kæder og kranke rene. Produktet Speed Clean sælges i en gul flaske Det er hurtigt og effektivt til at rense cyklen for snavs og støv, også når det sidder godt fast. Bagefter skyldes skidtet væk og resten fordamper uden at efterlade spor. En anden mulighed er deres Super Bike Wash i pink flasker. Finish Line KeramiskDet er fem forskellige rengøringsmidler, der hver på deres måde sørger for at renseprocessen går hurtigt, uden at man skal gnubbe særlig meget – og nogle gange er det slet ikke nødvendigt. Produkterne indeholder ingen skrappe stoffer, der kan skade din cykel, og det er også miljøvenligt. Det kan være en god idé lejlighedsvis at bruge et affedtningsmiddel på din cykel, især hvis den ikke har været brugt i længere tid. Finish Lines affedtningsmiddel med citrus duft, dufter ikke kun godt, det indeholder også citrusekstrakter som effektiviserer rengøringen, således at man ikke behøver gnubbe så meget. Når man har anvendt affedtningsmidlet, bør man skylle efter med vand, til der ikke sidder flere rester på kæden eller kranken. Produktet har været en del af deres sortiment de sidste par årtier, og er en af de absolut bedste affedtningsmidler på markedet.

Børster fra Finish line

Når du vasker din cykel, bør du altid være så forsigtig og så påpasselig som muligt. Ved at bruge af mange udgaver af pensler, som fås her på Bikester.dk, kan man være sikker på, at man bruger et redskab, der er optimalt til formålet. Med redskabet Grunge Brush kan man nemt rengøre alle dele af kæden, pedalerne og andre dele af cyklen. Et godt tip er at købe deres 1-2-3 Starter Kit, hvor børste, affedtningsmiddel og smøremidler er inkluderet. Et perfekt rensesæt til nybegyndere, og indeholder det alle de produkter, som alle andre cykelentusiaster bør have i hjemmet. Finish Line arbejder aktivt for, at deres produkter indeholder så få miljøskadelige komponenter som muligt, på samme tid med, at der fokuseres på, at der ikke skal være nogen risiko for at cyklen skades. I deres produkter er en stor del biologisk nedbrydelige. Alle produkter testes grundigt inden de sendes ud til butikkerne, og det garanteres på denne måde, at kvaliteten er i top.