Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
FINIS - svømmetøj til alle!
Finis mission er klar; det skal ikke være en hindring for nogen at svømme. De gør det let og enkelt for svømmere med deres innovative og kvalitetssikre produkter samt deres forpligtelse til hele tiden at levere det bedste af det bedste til ambitiøse svømmere. Finis er sikkert valg inden for svømmetøj og tilbehør

FINIS

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
FINIS Dryland Modstandsledning Let, sort/gul
FINIS Dryland Modstandsledning Let, sort/gul sort/gul
FINIS
Dryland Modstandsledning Let, sort/gul
Vejl. udsalgspris 369 DKK 179 DKK
- 51 %

FINIS er innovativt svømmegear, der er skabt af coaches og svømmere

Gennem innovation, materialer i højeste kvalitet og en dedikation til svømmesporten har FINIS på kort tid crawlet sig ind blandt de aller vigtigste essentials hos svømmere verden over. Siden 1993 har de udlevet deres drøm om at hjælpe alle med finde glæden i vandet. Her hos Bikester mener vi, at det er lykkedes. Vi brænder for bevægelsen og gear, som optimerer vores frihed. Det er også grunden til, at vi er stolte af at give dig muligheden for at opleve svømmetøj og gear, som er indbegrebet af den totale frihed.

Til dig, som har vandet løbende i årene

FINIS er skabt af svømmere. FINIS Luna FinDeres produkter er skabt i vandet, og det er her, at de konstant bliver testet, før de når dig. Virksomheden har hjemme i hjertet af Bay Area i USA, lige ved det åbne hav. Deres forståelse for svømmerens unikke krav og behov er tydeligt i alle deres produkter. FINIS repræsenterer alle svømmere – fra begynderen til atleten. De er nørder og besatte af svømmesportens unikke detaljer. Produkterne er designet af deres dygtige team bestående af designere med ekspertise indenfor vandsport. Alle er dedikerde til at skabe produkter, som tager dit game til et helt nyt niveau. Både børn og voksne får muligheden for at opleve svømmesportens mange glæder og udfordringer.

Svøm gennem livet

Svømning er for alle. Hos Bikester tror vi på, at alle fortjener at mærke den unikke frihed, som kun opleves i vandet. Med specialdesignede svømmebriller vil du let kunne tage alle sanser i brug. FINIS tager svømmebrillerne til næste niveau og inkorporerer teknologisk detaljer som Ciye™ tracks og displays, der registrerer din tid, dine baner, splits og pauser. Alle data gemmes i deres brugervenlige app, der fungerer som en virtuel træner. Få ekstra fart over feltet med deres komfortable og ergonomiske svømmefødder. Børnene bliver til vandglade havfruer i svømmefødder designet med finurlige favekombinationer.

Elsket af profesionelle svømmere verden over

Det er ikke kun vandhundende, som får ekstra sjov i vandet med FINIS. Deres ingeniører og designere har skabt en lang række tech suits til elitesvømmeren. Alle os hos Bikester er stolte af at præsentere dig for deres brede kollektioner af professionelt gear og svømmetøj, der ubesværet kombineres med deres udvalg af svømmefødder, snorkler og kickboards. Deres produkter bliver hurtigt en essentiel del af enhver svømmetaske. Trods deres lethed giver de store resultater. De er eksperter og bliver ved med at designe teknologier, som tager dine præstationer til nye højder. Fra deres Live Swimming-ure, Tempo Trainers og vandtætte MP3-afspillere er der intet, som står i vejen for din succes og svømmeglæde.