For koldt til at cykle? | Med det rette tøj holder du varmen
Online cykelhandler

Felt

8 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • beige
 • grøn
 • rød
 • blå
 • hvid

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cykel fra FELT
Felt: Professionelle cykler
Felt Racing er en amerikansk cykelproducent med hovedsæde i Californien og i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1944 og er opkaldt efter dets grundlægger Jim Felt, der var cykelmekaniker, og som begyndte at udvikle triathloncykler til professionelle ryttere. Jim Felt var også selv triathlonudøver og vidste præcist, hvordan de aktuelle designs kunne forbedres. I de seneste år har Felt udviklet sig til at være et renommeret cykelmærke, der udover triathlon- og racercykler også fremstiller mountainbikes.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Felt VR Performance Ultegra, aqua aqua
Felt
VR Performance Ultegra, aqua
26.029 DKK
 • Versioner: 51cm54cm56cm58cm61cm
Felt VR Performance Ultegra, aqua
Felt FR Advanced Ultegra, glow green glow green
Ny
Felt
FR Advanced Ultegra, glow green
29.749 DKK
 • Versioner: 54cm56cm58cm61cm
Felt FR Advanced Ultegra, glow green
Felt FR Advanced Ultegra Di2, aquafresh aquafresh
Ny
Felt
FR Advanced Ultegra Di2, aquafresh
37.189 DKK
 • Versioner: 51cm56cm
Felt FR Advanced Ultegra Di2, aquafresh
Felt FR 30, eden green eden green
Felt
FR 30, eden green
13.379 DKK
 • Versioner: 47cm51cm54cm
Felt FR 30, eden green
Felt Breed 20, satin velvet satin velvet
Felt
Breed 20, satin velvet
17.839 DKK
 • Versioner: 51cm (28")
Felt Breed 20, satin velvet
Felt AR Advanced Disc Ultegra, white white
Felt
AR Advanced Disc Ultegra, white
37.189 DKK
 • Versioner: 58cm
Felt AR Advanced Disc Ultegra, white
Felt VR 40, aquafresh/midnight aquafresh/midnight
Felt
VR 40, aquafresh/midnight
11.149 DKK
 • Versioner: 47cm
Felt VR 40, aquafresh/midnight
Felt IA Advanced Ultegra, desert geo desert geo
Ny
Felt
IA Advanced Ultegra, desert geo
35.699 DKK
 • Versioner: 51cm
Felt IA Advanced Ultegra, desert geo
Yderligere oplysninger

Bryd igennem med innovation

Man havde en mission, og den var ikke ligetil og nem. Men man er stadig med til at fuldføre den i dag. Felt startede nemlig kommercielt ud med et mål om at ville skabe de bedste cykler i verden. Det er der rigtig mange der synes, at de har nået, men det slutter ikke ved det. Firmaet bliver nemlig ved med at innovere og designe nye hotte bikes på ypperste niveau, så du kan få fart i pedalerne på optimal vis. Jim Felt har lagt navn til mærket, da han er hovedpersonen bag designet samt alt det tekniske. En fortid som allround-mekaniker for professionelle motocrosskørere mundede ud i en idé om at producere deres egen model til triatlonkonkurrencer. Herefter begyndte der hurtigt at tikke sejre og nye hurtige tider ind, hvilket skabte grobund for at justere og designe endnu en cykel. Felt F4XI dag er Felt nødt til at få hjælp fra Asien for at kunne følge med produktionen og efterspørgslen, men designafdelingen huserer stadig i det altid cool og streetsmarte Californien, hvor de nyeste ting sker først. Det er stedet, hvor innovationen blomstrer og spreder sig til andre lande. Dermed får du en cykel, der er med helt i toppen på alle fronter.

En Felt-cykel gør forskellen

De første cykler blev netop designet til konkurrencebrug, men folk på alle mulige niveauer begyndte at efterspørge andre cykelmodeller. Det betyder, at Felt i dag er leveringsdygtig i stort set alle typer af bikes, hvad enten det er MTB, racercykler, fixies, børnecykler, cruisere, urbane bikes eller andre modeller. Dermed forkæles alle folk med topfede cykler i ægte amerikanerstil. Her er der ingen Jantelov, så det er bare at læne dig tilbage og nyde livet på en af de lækre cruisere, eller læne dig fremover på en af de hurtigere racere. Med fokus på aerodynamik og fartoptimering ser alle cykler fra Felt super godt ud. Det er dynamiske stel med de helt rette former og farver, så du både får en kvalitetscykel, men også et personligt design, der siger noget om din individuelle stil. Dette amerikanske mærke har gjort sig bemærket på alle mulige scener og i alle mulige segmenter takket være deres høje kvalitet samt designs med masser af udstråling. Her får man virkelig cykel for pengene, da gedigne højkvalitetsmaterialer kombineret med håndværk og skills fra øverste niveau giver dig en holdbar cykel mange år frem. Det er cykler til nybegyndere og nørder, til voksne og børn, til entusiaster og hverdagsmotionister.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig