Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Felt

3 Produkter
Cykel fra FELT
Felt

Felt: Professionelle cykler

Felt Racing er en amerikansk cykelproducent med hovedsæde i Californien og i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1944 og er opkaldt efter dets grundlægger Jim Felt, der var cykelmekaniker, og som begyndte at udvikle triathloncykler til professionelle ryttere. Jim Felt var også selv triathlonudøver og vidste præcist, hvordan de aktuelle designs kunne forbedres. I de seneste år har Felt udviklet sig til at være et renommeret cykelmærke, der udover triathlon- og racercykler også fremstiller mountainbikes.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Bryd igennem med innovation

Man havde en mission, og den var ikke ligetil og nem. Men man er stadig med til at fuldføre den i dag. Felt startede nemlig kommercielt ud med et mål om at ville skabe de bedste cykler i verden. Det er der rigtig mange der synes, at de har nået, men det slutter ikke ved det. Firmaet bliver nemlig ved med at innovere og designe nye hotte bikes på ypperste niveau, så du kan få fart i pedalerne på optimal vis. Jim Felt har lagt navn til mærket, da han er hovedpersonen bag designet samt alt det tekniske. En fortid som allround-mekaniker for professionelle motocrosskørere mundede ud i en idé om at producere deres egen model til triatlonkonkurrencer. Herefter begyndte der hurtigt at tikke sejre og nye hurtige tider ind, hvilket skabte grobund for at justere og designe endnu en cykel. Felt F4XI dag er Felt nødt til at få hjælp fra Asien for at kunne følge med produktionen og efterspørgslen, men designafdelingen huserer stadig i det altid cool og streetsmarte Californien, hvor de nyeste ting sker først. Det er stedet, hvor innovationen blomstrer og spreder sig til andre lande. Dermed får du en cykel, der er med helt i toppen på alle fronter.

En Felt-cykel gør forskellen

De første cykler blev netop designet til konkurrencebrug, men folk på alle mulige niveauer begyndte at efterspørge andre cykelmodeller. Det betyder, at Felt i dag er leveringsdygtig i stort set alle typer af bikes, hvad enten det er MTB, racercykler, fixies, børnecykler, cruisere, urbane bikes eller andre modeller. Dermed forkæles alle folk med topfede cykler i ægte amerikanerstil. Her er der ingen Jantelov, så det er bare at læne dig tilbage og nyde livet på en af de lækre cruisere, eller læne dig fremover på en af de hurtigere racere. Med fokus på aerodynamik og fartoptimering ser alle cykler fra Felt super godt ud. Det er dynamiske stel med de helt rette former og farver, så du både får en kvalitetscykel, men også et personligt design, der siger noget om din individuelle stil. Dette amerikanske mærke har gjort sig bemærket på alle mulige scener og i alle mulige segmenter takket være deres høje kvalitet samt designs med masser af udstråling. Her får man virkelig cykel for pengene, da gedigne højkvalitetsmaterialer kombineret med håndværk og skills fra øverste niveau giver dig en holdbar cykel mange år frem. Det er cykler til nybegyndere og nørder, til voksne og børn, til entusiaster og hverdagsmotionister.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes