Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
FE226 - performancetøj til de kvalitetsbevidste ekstremsportsudøvere
Med rødder i København er det danske couture-brand FE226 et sportsmærke med fokus på design og performance i alle deres kollektioner. Navnet FE226 er inspireret af den kemiske formel for jern og tallet 226 er det antal kilometer en ironman består af. Til sammen danner navnet rammen om FE226, der målrettet producere sportstøj til ekstremsportsudøvere. Tøjet er skabt til at kunne bruges i mange år frem i tiden, hvilket gør FE226 til et mærke af høj kvalitet.

Fe226

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Fe226 DuraForce Top Build Herrer, sort
Fe226 DuraForce Top Build Herrer, sort
Fe226
DuraForce Top Build Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 729 DKK 279 DKK
  • Versioner: SXL
- 61 %
UDSALG
Fe226 DuraForce Top Build Herrer, blå/sort
Fe226 DuraForce Top Build Herrer, blå/sort
Fe226
DuraForce Top Build Herrer, blå/sort
Vejl. udsalgspris 729 DKK 309 DKK
  • Versioner: XL
- 57 %
UDSALG
Fe226 DuraForce Leggings Damer, sort
Fe226 DuraForce Leggings Damer, sort
Fe226
DuraForce Leggings Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.249 DKK 459 DKK
  • Versioner: SM
- 63 %
UDSALG

Ægte performance fra danske Fe226

Fe226 er et performance-brand, som laver tøj til bevægelse og eventyr. De skandinaviske silhuetter er tidløse og den høje kvalitet er indbegrebet af klassisk, skandinavisk design. Alle detaljer i deres kollektioner er gennemtænkte. Selv navnet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Fe26 er det kemiske symbol for jern, 226 (km) er en Ironman distance. Deres filosofi er simpel. De vil skabe det bedste tøj til nogle af verdens mest krævende sportsgrene, så du kan yde dit bedste, når du er allermest presset.

Beslutningskraft er Fe226's DNA

Da vi hos Bikester første gang hoppede i deres triatlondragter, kunne vi tydeligt mærke, at vi havde fat i noget specielt. Deres slogan 'Be Iron' betyder, at du i deres tøj sagtens kan sætte mål, som måske virker lidt uopnåelige. Fe226 DryRideLigegyldigt hvor hårdt det er, så vil deres tøj understøtte din træning. Intet skal komme i vejen for dine mål. Fe226 har base i København og London og er designet i samarbejde med topdesignere og atleter. Brandet er sandt, europæisk håndværk med lækre materialer fra Italien, Frankrig og Portugal.

Løb, svøm og så op på cyklen - tøj skabt til triatleter

Skabt til Triatlon og TT Racing. Fe226 har produceret noget af det mest åndbare performance tøj i verden. AeroForce er en af de hurtigste dragter på markedet. Deres dragter er skabt i lugtfri materialer, så du kun skal holde fokus på bevægelsen. De lugtfri materialer gør også, at du kan have dit tøj på i længere tid, da der ikke sætter sig lugtgener i stoffet. Til løb, aerobic og andre sportsgrene får du træningstop og leggings, som sidder hvor de skal. De åndbare materialer lader kroppen ånde, selv når intensiteten når sit maksimale.

Bikester vil bo i deres komfortable løbe T-shirts

Vi har sjældent haft så behagelige løbetrøjer på, som dem vi har testet fra Fe226. Deres kollektioner af løbetøj indeholder trøjer, shorts, accessories og caps. Alle produkterne har tekniske features som antibakterielt stof, hurtigtørrende teknologi og svedabsorberende materialer. Flere af deres kollektioner kommer i klassiske sorte farver, men deres løbeserier kommer i alt fra jordnær beige til sprudlende orange. Skal du have cykelshorts, som både giver ekstra kompression og støtte - det får du også her! Det betyder, at du kan nyde temperaturregulerende shorts, som tørrer hurtigt og holder dig tilpas, selv i regn og vind. Vi elsker kombinationen af materialernes råstyrke og de lækre, tidløse silhuetter.