Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Falk 1 Produkt

Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

På rette vej med tysk nøjagtighed

Hvis du vil undgå fælder og forvirrende omveje, når du er på farten på cykel, så vælg en GPS fra Falk. Her får du kvalitet og præcise facts på skærmen, så du altid har en ledetråd at følge, hvis du kommer ud på ukendt terræn.

Kom sikkert i mål

Vi kender alle til falken som en rovfugl med et helt særligt syn. På samme måde er dette tyske mærke lige så skarpt rent digitalt, da firmaet i mere end 60 år har specialiseret sig indenfor kort, rutevejledning og navigation. Falk navigationDe fleste tyskere bruger også Falk dagligt, når der skal søges på ruter eller hentes inspiration. Mærket har så bredt sig til resten af verden, så du også kan få glæde af firmaets helt unikke arkiv af kort og rutevejledninger, som gør dine cykelture langt mere effektive end tidligere. Der opdateres hele tiden nye ruter og steder, så du kan udforske naturen på to hjul. Navigationsudstyret fra Falk er så fleksibelt, så det også kan bruges til outdoor-brug eller i bilen, hvor du kan tilkøbe forskelligt software og hardware, alt afhængig af interesser og lande. Disse smarte og moderne gadgets er bygget med tydelige og avancerede skærme med højeste brugervenlighed, der gør det nemt at betjene dem. Det hele bliver nemlig forklaret og vist på pædagogisk vis, så du altid har en privat guide lige ved hånden.

Du når det du skal til tiden

Når man planlægger en cykeltur skal tingene gerne gå som smurt. Ofte har man afsat et bestemt antal dage eller uger til fornøjelserne, og derfor er en GPS fra Falk som en ven eller livline i nød. Tingene går ikke galt, for det hele er forprogrammeret ud fra mange års kortlægning samt adgang til de bedste databaser, der sikrer det mest præcise software, du kan forlade dig på. Man kan ikke sammenligne et produkt fra Falk med en app eller en smartphone, for her får du en gadget, hvor specialiseret viden er proppet ind i ved hjælp af over 60 års erfaring. En GPS er en gadget for sig selv, som fortjener sin egen plads i kassen med cykeltilbehør. Som en håndholdt enhed med kortvisning kan du bruge den i hånden eller spænde den på cyklen i en vandafvisende taske og holder. Der er også plads til hukommelseskort, så du altid har plads til alle dine data, og dermed kan gemme ruter og minder samt planlægge eller researche nye ruter for at udvide din geografiske viden. På Bikester.dk er Falk en fast del af sortimentet, for tysk ekspertise og holdbarhed går man aldrig forkert af.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!