Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
null
Fabric – Mere end sadler
Det nystartede mærke Fabric bringer frisk luft til hjuldelsmarkedet med sine sportslige sadler, flasker og håndtag. Med innovative løsninger, fremstillingsmetoder og materialer viser Fabric regelmæssigt, at de er klar til at forlade det slagne vej, når bedre produkter er mulige. Et kig på deres tilbud af sadler aflører, at produktdesignerne ved præcis, hvad cyklisterne ønsker. Der har kunden ikke kun valget mellem forskellige designs, men også forskellige bredder, tværsnit og rammevarianter.

Fabric

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Design og innovation i de lækreste udtryk

Individualisme og personlighed – det er to af de nøgleord, som bruges inden for rigtig mange genrer og brancher. I stedet for at følge alle de kommercielle strømninger, så er der noget unikt, bevidst og gennemtænkt over de mindre nichémærker. Sådan et mærke er engelske Fabric, der er forholdsvist nyt på markedet, og det bringer et frisk pust ind på den internationale cykelscene med sine enestående designs, hvor der er tænkt på både funktionalitet, æstetik og andre prisværdige elementer. Man har en svaghed for minimalistiske designs, hvilket kommer til udtryk på de meget enkle looks, der for alvor giver mulighed for at værdsætte former og farver på optimal vis. Derudover er den nyeste teknologi i kombination med højeste ingeniørkunst også en fast del af processerne. Fabric Line Shallow EliteSå der er dømt masser af fedt tilbehør og udstyr fra Fabric. Det betyder samtidig, at man slår to fluer med ét smæk, når man investerer i nogle af produkterne fra mærket, for udover at tingene ser godt ud, så virker de også efter nutidens krav og behov. Så der er masser af gode grunde til at forsyne din cykel med nogle af produkterne.

Fabric holder dine cykeldrømme i live

Hos populære Fabric har man valgt at fokusere på ganske få produkter – men det er til gengæld meget vigtige ting, der er at finde i sortimentet. Det er helt essentielt udstyr som sadler og styrhåndtag samt tilbehør som drikkedunke, cykelpumper, lygter og værktøj. Mærkets fokus på design kommer tydeligt til udtryk, hvor organiske og dynamiske former kombineret med premium-materialer sørger for tidens moderne looks. Komfort er også et af nøgleordene hos Fabric, hvilket blandt andet ses på sortimentet med cykelsadler. Her fokuserer man på sadlernes udformning, så kropsvægten og bagdelen placeres så optimalt og behageligt som muligt. Det ser man på modellerne med en såkaldt kanal på midten af sadlen, så hvert et sædeben hviler optimalt på hver sin side. Det sikrer mindre ømhed i bagdelen, så presset ikke er så tungt og direkte. Mærket byder også på sadler med luftpuder, der sørger for at sprede vægten mere ligeligt, så man også her nyder mere komfort. De andre produkter i udvalget er ligeledes værd at bide mærke i, hvad enten det drejer sig om drikkedunke, pumper eller lygter, der alt sammen er designet i letvægtsmaterialer samt i urbane, futuristiske stilarter. Så gør selvforkælelsen komplet med noget nyt lir her fra Bikester!