Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Evoc

Nyheder fra EVOC

EVOC EXPLORER PRO Rygsæk

Historien om EVOC
På jagt efter perfekte trails og de bedste pulverlinjer rejste gutterne fra EVOC verden rundt i mange år. De opdagede fantastiske steder og fandt nogle interessante nedstigninger. Men at finde det rigtige udstyr var ikke let - de rygsække og tasker, de havde i tankerne, var ikke tilgængelige. Så de begyndte at udvikle og producere det udstyr, de virkelig ønskede. Resultatet var gennemtænkte produkter af høj kvalitet med meningsfulde funktioner. Ideen til EVOC blev født, da flere og flere mennesker begyndte at spørge efter deres rygsække og tasker. Derfor blev mærket officielt grundlagt i 2008.
Nye produkter fra EVOC

Lær mere om EVOC

EVOC

119 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Beskyt din cykel med Evoc

Udendørslivet er fantastisk. Uanset om man nyder det på cykel, ved bjergbestigning, vandreture, trekking eller på en kanotur. Men ligegyldig hvilken form for aktivitet man foretrækker, så kræver det noget særligt udstyr. Hvis man er på en tur, der strækker sig over flere dage, er det en fordel at have sin egen overnatningsmulighed med i oppakningen, det vil primært sige, et telt og en sovepose. Men man skal jo også have noget mere personligt grej med – toiletting, ekstra tøj, måske lidt kogegrej og så videre. Og så er en rygsæk eller en rejsetaske fra Evoc ideel. En rygsæk har den store fordel – som navnet rygsæk antyder – at man bærer den på ryggen. Det vil sige, at man altid har armene frie, og det er nødvendigt, hvis man cykler eller klatrer.Evoc CC Race Evoc rygsække findes i mange forskellige udformninger, så man kan altid finde én, der dækker præcist ens egne behov. Antallet af rum kan variere fra ét stort rum til flere små, så man kan organisere sin bagage efter størrelse. Det kan gøre det lettere at finde frem til småtingene i rygsækken.

God bæreevne

I ”gamle dage” – det vil sige for 20 – 30 år siden, var en rygsæk en noget mere klodset sag end en moderne Evoc. Den bestod af en træramme – senere en ramme i letmetal – hvorpå der var fastgjort en pose eller taske. Rammen var stiv og fulgte på ingen måde ryggens facon, og vægten var som regel ikke særligt godt fordelt, så man blev hurtigt træt i ryg og skuldre af denne type rygsæk. En Evoc rygsæk nærmest smyger sig langs ryggen, og som de fleste andre rygsække i dag, er denne producents rygsække forsynet med en hoftesele, som i høj grad aflaster skuldrene.

Tasker til mere pæn brug

Hvis rejsen foregår med fly og med indkvartering på hotel, så er det måske mere passende med en rejsetaske. Det er alt andet lige lettere at undgå krøllet tøj i en taske end i en rygsæk. Hos Bikester.dk finder man et stort udvalg af såvel rygsække som rejsetasker:
  • EvocBike Travel Bag
  • EvocFR Enduro rygsæk
  • EvocFR Trail rygsæk, damer


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!