Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Stage Teknisk præstationspakke 6l, sort

ID: 556649

739 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sort
  • gul/grå

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, sort

Stage 6l er en teknisk cykelrygsæk med omfattende udstyr - det ideelle valg til korte enduro-runder eller manøvrer i parken. Brace Link giver mulighed for frit bevægelige stropper, der giver maksimal bevægelsesfrihed på cyklen.

Spænde Link
Brace Link-systemet imponerer med den optimale tilpasning af rygsækkens stropper til atletens skulderbredde. Den fleksible tilpasning understøtter belastningsfordelingen til tyngdepunktet, mens kontaktfladen til ryg og skuldre elimineres. Det er også muligt at bære en nakkebøjle med bøjleleddet.

AIRO FLEX
Airo Flex er et ekstremt stabilt stof, der er både luftgennemtrængeligt og fleksibelt. Evoc bruger det på taljebælter af højeste kvalitet for at kombinere optimal belastningsoverførsel til hofterne med maksimal ventilation - for maksimal bærekomfort.

Luftstrømskontaktsystem
Målet er her at overføre endnu større belastninger så neutralt som muligt til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktfladerne til ryg og skuldre. Evoc løser denne modstand med et rygparti, hvor ventilationskomponenterne, såsom store ventilationskanaler og specielt fræsede og perforerede EVA-puder, er lagt indad bag et netstof. Dette sikrer et sæde tæt på ryggen og optimerer samtidig rygventilationen. Hoftebæltevinger og skulderstropper med luftmaske og ventilationsåbninger udvider designet af det stramme, men velventilerede rygsystem.

NYLON 210/D RIPSTOP, PU BELAGT
Kravene til det perfekte ydermateriale til rygsække/tasker kan sammenfattes i fire egenskaber: slidstærkt, slidstærkt, vandafvisende og let. Det er præcis, hvad Nylon 210/D Ripstop tilbyder. En firedobbelt PU-belægning på det lette nylonbase-materiale giver fugtbeskyttelse og slidstyrke. Et mikrofiberstof opdeler grundmaterialet i firkantede segmenter for at forhindre sprækker i at udvide sig - deraf navnet Ripstop.

P 600/D, PU BELAGT
Et meget robust stof til områder, der udsættes for meget slid. Det er også rivefast, let og absorberer næsten ingen fugt. I kombination med disse egenskaber er det ideelle materiale til meget belastede tasker eller til bunden af tasker og rygsække.

AIR MESH
Air Mesh har porer, der giver optimal luftcirkulation, samtidig med at de er små nok til at forhindre optagelse af fugt. Det gør det til det perfekte overmateriale, f.eks. til ryggen på Evoc protector-rygsække.

3D LUFTMASKE
Dette tredimensionelt strukturerede stof med forskellige trådtykkelser (P75D*30D) giver optimal ventilation og polstring til ryggen og skulderstropperne

Detaljer

 • Air Flow Contact System
 • med BRACE LINK
 • Monteringssystem til: hjelm (XC, Integral) og beskyttelseselementer
 • nødhjælpsinstrukser (indbygget)
 • Drikkesystem indeholder op til 2 L liter
 • Backlight Clip
 • Hydration Clip
 • 2-step lynlåssystem
Vis alle modeller fra EVOC Stage-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Gravel
Køn
Herrer, Damer
Kategori
rygsæk forberedt til drikkesystem
Størrelse
totalvolume: 6 lRygsækvolumen: 6 lMål (L x B x H): 44 x 23 x 6
Vigtigste oplysninger
Design system: Uden rygprotektor
Vægt
640 g
Rygsæk
lommer: værktøjssæt med Quick Access (seperat), lomme til mobiltelefon, brillelommeHoldere: HjelmSærlige funktioner: sikkerhedsfløjte
Væskesystem
Væskeblære: uden
Materiale
Materiale: Ydermateriale: 100% nylon; For: 100% polyeurethan
Modelår
2021
Produktnummer
556649

Kundeanmeldelser

4.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l, sort sort
joerg
Perfekt
Oversat fra Tysk Til originalen
God ting, passer.
19.08.2020