Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l + 2l væskeblære, sort

ID: 469348

Vejl. udsalgspris 999 DKK
659 DKK
- 34 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l + 2l væskeblære, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

EVOC STAGE 6l er en teknisk cykelrygsæk med et omfattende udstyr - det ideelle valg til korte enduro-runder eller manøvrer i parken. BRACE LINK giver mulighed for frit bevægelige stropper for at give maksimal bevægelsesfrihed på cyklen.

Luftstrømskontaktsystem
Målet er her at overføre belastningerne så neutralt som muligt til kroppens tyngdepunkt og samtidig minimere kontaktfladerne til ryggen. Vi løser dette modsætningsforhold med et rygparti, hvor ventilationskomponenterne, såsom store ventilationskanaler og specielt fræsede og perforerede EVA-puder, er lagt indad bag et netstof. Dette giver et sæde tæt på ryggen og optimerer samtidig rygventilationen.

Luftcirkulation
Air Circulation anvendes i alle vores rygsække, da det sikrer optimal ventilation selv under stor anstrengelse og sved og samtidig forhindrer det følsomme nyreområde i at køle ned. Den lodret førte luftkanal sikrer en kontinuerlig, fri luftcirkulation. Yderligere luft kan strømme ud via laterale fordybninger langs kanalen. Desuden er polstringen i de laterale rygområder blevet reduceret for yderligere at optimere luftstrømmen.

Spænde Link
BRACE LINK imponerer med sin optimale tilpasning af rygsækkens stropper til atletens skulderbredde. Den fleksible tilpasning understøtter fordelingen af belastningen på kroppens tyngdepunkt og minimerer samtidig kontakten med ryg og skuldre. BRACE LINK gør det også muligt at bære en nakkestøtte.

3D LUFTMASKE
Dette tredimensionelt strukturerede stof med forskellige trådtykkelser (P75D*30D) giver optimal ventilation og polstring til ryggen og skulderstropperne.

AIR MESH
Air Mesh er udstyret med porelignende gennemtræk, der giver optimal luftcirkulation. Den fine struktur forhindrer dog, at der kan optages fugt. Denne egenskab gør det til det perfekte overmateriale til bagsiden af Evocs rygsække.

N210 D RIPSTOP PU BELAGT
Kravene til det perfekte ydermateriale til rygsække kan sammenfattes i fire egenskaber: slidstærkt, slidstærkt, vandafvisende og letvægtsmateriale. Det er præcis, hvad Nylon 210/D Ripstop tilbyder. En firedobbelt PU-belægning af det lette nylonbase-materiale giver fugtbeskyttelse og slidstyrke. Et mikrofiberstof opdeler grundmaterialet i firkantede segmenter for at forhindre sprækker i at udvide sig - deraf navnet Ripstop.

P600 D PU BELAGT
Et meget robust stof til områder, der udsættes for meget slid. Desuden er det tårefast og let og absorberer næsten ingen fugt. I kombination med disse egenskaber er det optimale materiale til stærkt belastede tasker eller bundene af tasker og rygsække

Vis alle modeller fra EVOC Stage-serien

I korte træk

Vægt
Vægt
640,00 g
lommer
lommer
værktøjssæt med Quick Access (seperat), rum til vandblære, Rum til mobiltelefon, brillelomme
drikkesystem
drikkesystem
Hydrationsblære 2L

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Gravel, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Kategori:
Rygsæk med drikkesystem
Type af rygsystem:
Uden rygprotektor
Størrelse
totalvolume:
6,00 l
Mål (L x B x H):
44 x 23 x 6
Dimensioner
Vægt:
640,00 g
Rygsæk
Ventilation:
Luftcirkulation, luftstrøm kontaktsystem
lommer:
værktøjssæt med Quick Access (seperat), rum til vandblære, Rum til mobiltelefon, brillelomme
drikkesystem:
Hydrationsblære 2L
Lukkesystem:
lynlås
Holdere:
Lys, Drikkeslange, Hjelm
Særlige funktioner:
sikkerhedsfløjte
Væskesystem
Væskeblære:
inkl. 2L-væskeblære
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Inkluderer Hydration Bladder 2L
Modelår
2023
Produktnummer
469348
Producentens artikelnummer
100205100
EAN
4250450712343

Kundeanmeldelser

4.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
EVOC Stage Teknisk præstationspakke 6l + 2l væskeblære, sort
Nicci
Meget praktisk
Oversat fra Tysk Til originalen
Til cykeltop, meget komfortabel Nem håndtering af drikkeposen. Desværre er der ikke meget plads tilbage i rygsækken, når tasken er fuld☺️...
30.06.2022