Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Innovative elektriske scootere

Elektrificerende!

Stille ruller de gennem gaderne, mens fodgængere må hoppe til siden for at undgå kollision. E-scooterne er populære, og er kommet for at blive. I en tid med dieselskandaler, luftforurening og overbelastede veje, er det på tide at revurdere, hvordan vi kommer rundt; elektriske køretøjer er fremtiden – særligt, hvis de er lige så sjove at køre som en elektrisk scooter!


Miljøvenlig

Nu er en økologisk og miljøvenlig livsstil vigtigere end nogensinde. Klimaændringer og stigende forurening kommer med helt nye udfordringer for os mennesker. Derfor er nye løsninger meget vigtige, især i de byer, hvor befolkningen vokser hurtigt.

Men der er håb. Ligesom cykler og elektriske cykler, dukker flere og flere smarte muligheder op på markedet, og de spiller en vigtig rolle i denne udvikling. Elektriske scootere er et imponerende eksempel på en transportmåde, der både er sjov, miljøvenlig og fleksibel.

Stressfri urban mobilitet

Der er ingen tvivl: den elektriske scooter er masser af sjov. Du flyver simpelthen rundt på den - passerer irriterende myldretidstrafik og køer, stinkende udstødningsgasser, og sidst men ikke mindst, undgår du at ankomme svedig og forpustet på kontoret. Afhængigt af batterikapaciteten kan de køre op til 20 km: perfekt til pendling eller ærinder i byen. Batterierne kan oplades på alle ladestationer.

Disse praktiske køretøjer kan let foldes ud ved et enkelt klik - perfekt til pendlere, der ønsker at tage scooteren med på bussen eller i toget. De er også ideelle til at udforske nye steder i byen i weekenden og på ferier. De kan foldes sammen, så de passer i selv de mindste bagagerum.


Sådan virker de

Kørsel af disse sjove maskiner kunne ikke være nemmere. Stig på, tænd, start motoren og rul afsted! Har du nogensinde kørt på en ikke-elektrisk scooter? Hvis det er tilfældet, vil du straks føle dig hjemme på en e-scooter. Hvis ikke, ingen problem - takket være den intuitive håndtering vil du hurtigt lære den at kende.

E-scootere er i stand til at opnå hastigheder på op til 20 km/t, og kan derfor sagtens følge med cykler og elcykler. Med overraskende god acceleration vil du hurtigt komme op i samme fart og komme hurtigt frem til din destination. En ting er sikkert: at gå vil snart begynde at virke kedeligt!

God bremseevne = afgørende

Når du kører rundt på den elektriske scooter, er det meget vigtigt at kunne bremse effektivt. Bremsesystemet afhænger af producenten. Vejgodkendte modeller er også godkendt til to uafhængige bremsesystemer. I praksis betyder det, at du har en bremse på håndtaget i kombination med fodbremsen over baghjulet.

Mens de fleste elektriske scootere har den traditionelle teknologi, finder du nogle nyere, imponerende funktioner på nogle modeller. For eksempel bruger CITYBUG-producenten et "Push & Pull"-system: Her kan du accelerere ved at skubbe håndtaget fremad, mens du bremser ved at trække håndtaget tilbage.

For en mere afslappet og sikker tur anbefaler vi elektriske scootere med cruise control og anti-lock bremser. Nogle modeller har også lys, horn, indikatorer, dæmpere, energibesparingssystemer, er kompatible med smartphone-appen og har genopladelige batterier.


Science fiction? ikke helt!

Elektriske scootere er ikke de eneste elektriske køretøjer, der nyder øget popularitet i øjeblikket. Hoverboards har længe været et hit, og producenter som Segway vender markedet på hovedet med deres futuristiske e-skates, som viser, hvad der er muligt i dag.


Vær smart

Uanset hvor sjov den elektriske scooter er, skal du altid køre forsigtigt og vise respekt for andre trafikanter. Du holder helt enkelt dine øjne åbne og ser efter, hvad der kommer mod dig, så du er bevidst og kan handle, hvis der sker noget. Hvis du husker følgende punkter, vil der ikke stå noget i vejen for din elektriske scooterkørsel:

Brug ALTID hjelm
Det er ikke til diskussion – husk hjelmen! Enhver, der er ude på vejen uden hjelm, sætter deres helbred på spil.

Hold dig på asfalten
Brug, hvis det er muligt, kun den elektriske scooter på asfalterede veje. Elektriske scootere er ikke egnede til kørsel på grusveje.

Har du tilladelse?
Er det lovligt at køre på elektriske scootere i din kommune? Vær forsigtig og helt sikker på, at du ikke bryder nogen love. På den anden side er det også sjovt at bruge den elektriske scooter på privat ejendom.

Forsikring
Hvis du bruger den elektriske scooter på offentlige steder, anbefaler vi stærkt, at du har forsikring på den. Uden forsikring kan selv de mindste uheld blive dyre!


Et par grunde til at vi elsker e-scootere


 • Helt stress- og udslipsfri
 • Et miljøvenligt alternativ til bilen
 • Ubegrænset kørsel
 • Enkel at bruge
 • Enkel at transportere
 • Lydsvag
 • Ingen parkeringsproblemer

Et par grunde til at vi elsker e-scootere

 • Helt stress- og udslipsfri
 • Et miljøvenligt alternativ til bilen
 • Ubegrænset kørsel
 • Enkel at bruge
 • Enkel at transportere
 • Lydsvag
 • Ingen parkeringsproblemer

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes