Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Ergon

(102 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Ergon

Ergon: Bike Ergonomics

Ergon udvikler ergonomiske sadler, sadelpinde, pedaler og greb samt handsker og rygsække i højeste kvalitet. Dette gøres i henhold til Ergons filosofi "Ergonomi til cyklister. Tænkt perfekt til enden". Hertil anvender Ergon de mest moderne simulations,- konstruktions- og måleteknologier.

Ergon greb
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Ergonomisk cykling med Ergon

Når en leverandør af cykeludstyr kalder sine produkter noget med Ergon, så får man straks en mistanke om, at det har noget at gøre med ergonomi. Og ganske rigtigt! Det tyske mærke har specialiseret sig i cykeltilbehør, som er ergonomisk udformet. Det er selvfølgelig for at aflaste cyklisten mest muligt, og så kroppen bliver belastet mindst muligt, for cykling i sig selv kan godt være en kraftanstrengelse, men hvis man ikke sidder korrekt på sin cykel bliver det endnu hårdere, og man kan faktisk få varige skader på kroppen. Først og fremmest skal man selvfølgelig have en cykel, der passer til ens højde og kropsbygning, og her kan man med fordel få hjælp af en professionel cykelhandler. Ergon GP3 BioKorkKender man i forvejen den stelstørrelse, man skal have, så kan man også bare lede blandt de mange cykelmodeller, der findes på internetbutikken Bikester.dk, som har specialiseret sig i alt, der har med cykler og cykling at gøre.

Få bedre kropskontakt med cyklen

En cyklist har under normale omstændigheder kun kropskontakt med cyklen tre steder – sadlen, håndtagene på styret og pedalerne. Og det er netop disse tre produkttyper, som Ergon har specialudviklet, så de er ergonomisk korrekte. Sadlen sidder man naturligvis på, og hvis man har en billig eller forkert udformet sadel, så skal man ikke cykle ret langt, før man får ondt i bagen, så at sige. En sadel skal være rigtigt affjedret og udformet, så den fordeler vægten over hele siddefladen, og det gør sadlerne. Det er også vigtigt, at man vælger en sadel, som er tilpasset netop den form for cykling, som man bedriver. Derfor findes der sadler fra Ergon til for eksempel MTB cykling, landevejskørsel og racerløb.

Få godt greb om styret

Det er via styret, cyklisten bestemmer retning og undgår faldgruber som huller i vejen eller uforudsete forhindringer, for eksempel ved terræncykling. Derfor skal der være gode håndtag på styret, og man skal have et par solide cykelhandsker, som både giver godt greb, og som afværger de værste skrammer ved et eventuelt styrt. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
  • GP5 S greb i sort og grå
  • Evo cykelgreb i grøn
  • HE 2 cykelhandsker i blå og hvid
  • PC 2 Evo cykelpedaler, sort


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling