Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

GP4 Cykelhåndtag, sort/grå

ID: 400264

519 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort/grå

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Beskrivelse af

Ergon GP4 Cykelhåndtag, sort/grå (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

GP-serien er en perfekt løsning på almindelige smerter i håndleddet under cykling. GP4 tilbyder især en ergonomisk tilgang til smertelindring i håndleddet med sin rene gummiblanding og mange muligheder for håndpositioner. Andre fordele ved dette greb er den let monterbare spændemekanisme og den godkendte rygvenlige ergonomi. Ikke godkendt til styr af kulstof.

Det er en del af blandingen
Minimal friktion - maksimal komfort: Ergons superbløde, UV-resistente, holdbare blanding og specifikke teksturmønstre gør grebet mere sikkert. Derudover bliver din køreglæde øget med en mærkbar behagelig berøringsfornemmelse.

Låst af sikkerhedshensyn
GP-seriens spændesystem er ekstremt sikkert og nemt at montere. Hvert greb spændes med kun én bolt for at sikre pålideligt at sikre dets position og forhindre vridning. En anden vigtig sikkerhedsfunktion er, at Ergons aluminiumsklemmer er koldsmede og ikke ekstruderede - hvilket resulterer i en meget stærkere struktur.

Grip gummi Fremstillet i Tyskland
Materialet, der anvendes i Ergon-greb, opfylder de højeste kvalitetsstandarder for renhed, er TÜV-certificeret, holdbart og helt unikt i verden af cykelgreb. Denne gummi er udviklet uden fyldstof og anvender hvid olie af medicinsk kvalitet som eneste blødgøringsmiddel. Den UV-bestandige gummiblanding er udviklet og fremstilles udelukkende for Ergon i Tyskland. Ergonomi, produktdesign og teknik - alt sammen Made in Germany.

To størrelser - til individuel styring
For at hjælpe dig med at bevare den perfekte kontrol over din cykel skal dine hænder ikke omslutte grebet helt, og derfor tilbyder Ergon mange greb i to størrelser - Small og Large. Forskellen vedrører grebsbredden (håndstørrelsen), hvilket betyder, at en større hånd vil have en bedre pasform på et tykkere greb, mens en mindre hånd passer bedre til et mindre greb. Til hånd-/handskestørrelser 6,5 til 8,5 anbefaler Ergon Small, og til 8,5 til 10,5 er Large normalt bedre.

Detaljer

  • str. S: 6.5 - 8.5 (92 mm grebsomkreds); str. L: 8.5 - 10.5 (102 mm grebsomkreds)
  • GFK-Composite Barend med gummigreb
  • til standard styr
  • Vægt: lille 295g / stor 320g
Vis alle modeller fra Ergon GP-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Hybrid
Funktioner
Egenskaber:
Screwlock
Vigtigste oplysninger
Form:
Ergo-håndtag
Design:
Skrue håndtag
Modelår
2022
Produktnummer
400264

Kundeanmeldelser

5.0
12 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
12
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Ergon GP4 Cykelhåndtag, sort/grå sort/grå
D.D.C.
Ergon GP4
Oversat fra Fransk Til originalen
Im-pec-kabel!
11.03.2021
Ergon GP4 Cykelhåndtag, sort/grå sort/grå
Wanderley S. Jr.
Super behagelig
Oversat fra Tysk Til originalen
Alt godt. Jeg indbyggede disse håndtag i min e-cykel (touring). De er meget komfortable til lange rejser, da du kan skifte placering af dine hænder mellem den normale kørestilling og de udvidede håndtag, der giver dig masser af plads til dine hænder. Højt anbefalet.
17.07.2020
Ergon GP4 Cykelhåndtag, sort/grå sort/grå
SpaceboyA350
fantastisk
Oversat fra Norsk Til originalen
Disse greb er fantastiske. Så glad for, at jeg valgte disse, og så glad for, at jeg gik til GP4 efter at have overvejet GP3 og GP5.
11.06.2020