Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

Elite

74 Produkter
Elite dunke
Elite

Elite: Traditionen tro

Elite er et selskab, der lægger vægt på tradition, hvilket deres hovedkvarters beliggenhed vidner om - Fontaniva, Italien. Produkterne er ment til cykelentusiaster og Elite har skabt innovative produkter i over 30 år.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Lad cykelentusiasmen blomstre

Man kunne ikke finde et bedre firmanavn end Elite til dette fantastiske italienske cykelsportsmærke. På overfladen passer det helt perfekt, men dykker men lidt ned i tingene, så er mærket naturligvis skabt til cyklister og motionister på alle niveauer. Navnet er naturligvis valgt, fordi produkterne lever op til det, og fordi firmaets høje ambitioner altid er intakte. Derfor er det altid en fornøjelse at dykke ned i dette univers fyldt med toplækkert udstyr og tilbehør.

Nyd kvaliteten, hver gang du er på farten

Det er hovedsageligt tre ting, som Elite er kendt for. Elite Corsa HygeneDet er drikkedunke i mange forskellige varianter, det er naturligvis også flaskeholdere, som det nu engang hører sig til, samt hjemmetrænere, der giver masser af fleksibilitet i forhold til din træning. Firmaet beviser, at en drikkedunk ikke blot behøver at være en simpel flaske til vand. Det kan nemlig være alt fra termoflasker, der holder væsken kold eller varm, racer-flasker, vintage-flasker, trekking-dunke samt mange andre designs, der hver især har deres fordel. På samme måde er flaskeholderne fremstillet i alt fra carbon eller metal til fiberagtige materialer, som hver især har forskellige styrker, og som hver især ser forskellig ud ren designmæssigt. Hos Elite bliver det synligt for alle, at cykeltilbehør sagtens kan være en bred genre med masser af innovation og variation. Elite Custom RaceHer bliver hvert et produkt designet og anskuet som noget, du ikke kan undvære, når du er afsted på to hjul, og man finder hurtigt ud af, at det forskellige tilbehør er absolut obligatorisk, hvis man vil have en komplet cykeloplevelse med styr på selv de mindste detaljer.

Professionalismen længe leve

Ikke nok med at Elite byder på en masse tilbehør, man kan have med sig på farten, firmaet disker også op med de såkaldte ‘rollers’ samt hjemmetrænere, der giver dig mulighed for at holde formen ved lige, når du ikke lige kommer afsted til spinning, eller hvis du har brug for ekstra træning til konkurrencer. Disse effektive redskaber er også et hit på de dage, hvor vejret kan være noget møg, da det blot er at koble cyklen til og så ellers trampe derudad i pedalerne. Italien er lig med cykelsport, og det var netop hjemme i støvlelandet, at de første produkter blev lanceret tilbage i 1979. Siden da har succesen ingen ende vil tage, hvilket også ses på den store internationale efterspørgsel, der kommer fra alle segmenter og aldersgrupper. Med Elite er vejen ganske enkelt banet for nye uforglemmelige oplevelser med det helt perfekte tilbehør ved din side. Oplev hele produktpaletten her på Bikester.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes