Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Elite

(192 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Elite dunke
Elite

Elite: Traditionen tro

Elite er et selskab, der lægger vægt på tradition, hvilket deres hovedkvarters beliggenhed vidner om - Fontaniva, Italien. Produkterne er ment til cykelentusiaster og Elite har skabt innovative produkter i over 30 år.

SORTER EFTER
Side1af
4
 
SORTER EFTER
Side1af
4

Lad cykelentusiasmen blomstre

Man kunne ikke finde et bedre firmanavn end Elite til dette fantastiske italienske cykelsportsmærke. På overfladen passer det helt perfekt, men dykker men lidt ned i tingene, så er mærket naturligvis skabt til cyklister og motionister på alle niveauer. Navnet er naturligvis valgt, fordi produkterne lever op til det, og fordi firmaets høje ambitioner altid er intakte. Derfor er det altid en fornøjelse at dykke ned i dette univers fyldt med toplækkert udstyr og tilbehør.

Nyd kvaliteten, hver gang du er på farten

Det er hovedsageligt tre ting, som Elite er kendt for. Elite Corsa HygeneDet er drikkedunke i mange forskellige varianter, det er naturligvis også flaskeholdere, som det nu engang hører sig til, samt hjemmetrænere, der giver masser af fleksibilitet i forhold til din træning. Firmaet beviser, at en drikkedunk ikke blot behøver at være en simpel flaske til vand. Det kan nemlig være alt fra termoflasker, der holder væsken kold eller varm, racer-flasker, vintage-flasker, trekking-dunke samt mange andre designs, der hver især har deres fordel. På samme måde er flaskeholderne fremstillet i alt fra carbon eller metal til fiberagtige materialer, som hver især har forskellige styrker, og som hver især ser forskellig ud ren designmæssigt. Hos Elite bliver det synligt for alle, at cykeltilbehør sagtens kan være en bred genre med masser af innovation og variation. Elite Custom RaceHer bliver hvert et produkt designet og anskuet som noget, du ikke kan undvære, når du er afsted på to hjul, og man finder hurtigt ud af, at det forskellige tilbehør er absolut obligatorisk, hvis man vil have en komplet cykeloplevelse med styr på selv de mi