Online cykelhandler

Suito-T Hjemmetræner

ID: 1363482

FLASH DEAL
4.239 DKK
4.049 DKK null
Inkl. moms., gratis forsendelse
Bestilt 5x i sidste uge.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

Elite Suito-T Hjemmetræner

Træn nu med Zwift og My E-Training
Takket være et samarbejde mellem Elite og Zwift giver de alle, der køber en SUITO-T-hjemmetræner, et gratis Zwift-abonnement i 1åned, og oven i købet giver vi My E-Training-softwaren gratis i 12åneder.

Oplev alle de applikationer, du kan bruge med SUITO-T: Ud over Zwift og My E-Training kan motionscyklen også tilsluttes til alle andre platforme til indendørs cykling, såsom TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, Bkool, Bikevo og mange flere.

Også denne rolletræner tilhører familien af interaktive motionscykler ANT+ FE-C & Bluetooth, som kan forbindes via iOS, Android, MacOS og Windows med alle apps, programmer, computere og andre elektroniske terminaler (smartphone og tablet). Det eneste, du skal gøre, er at vælge dit foretrukne program, indtaste din rute eller dit træningsprogram, og så er du klar til at starte din træning. SUITO-T justerer automatisk modstanden.

sensorløs måling af kadence
Alle Elite-træningscykler sender realtidsdata om effekt, hastighed og kadence, mens du cykler, hvilket gør dem til et virkelig effektivt redskab til at opstille en præcis træningsplan og til at simulere nøjagtigt at køre på landevejen. Kadencen måles ved hjælp af en praktisk sensorløs teknologi, der ikke kræver montering af sensorer på hjulet, og som gør det muligt for SUITO-T rulletræneren at beregne kadencen på baggrund af hastighedsændringer.

Detaljer

  • Ekstremt kompakt og komplet færdigmonteret, men inkluderer ikke en 11-trins kassette! Også velegnet til bagskiftere med langt bur
  • Meget støjsvag og kraftfuld, simulerer stigninger på op til 15 %
  • Fuld interaktion med app, software og Windows PC og Mac samt tablets og smartphones via ANT + eller Bluetooth Smart, PML (Power Meter Link)
  • Effekten beregnes med en nøjagtighed på +/- 2,5 %
  • Kompatible er nav med 130-135 x 5 mm med quick release og med 142 x 12 mm drivaksler. Forskellige adaptere til andre thru axle-systemer fås separat

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Gravel, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Aero, Endurance
Design
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system: Magnetbremse
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1x Elite Suito-T hjemmetræner uden kassette
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2022
Produktnummer
1363482

Kundeanmeldelser

4.7
15 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
13
Ryd alle filtre
Elite Suito-T Hjemmetræner
William
Top
Oversat fra Tysk Til originalen
Volumen lidt mere end forventet, men super let at installere og transportere. Jeg ville købe det igen med det samme.
11.09.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Andrew
Det værd
Oversat fra Engelsk Til originalen
Købte dette for at opbygge mit træningsregime og fungerer perfekt. Jeg rådede endda en ven til at købe en som en god handel og hurtig levering
29.07.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
S.
Kan ikke anbefales!
Oversat fra Tysk Til originalen
Ekstremt unøjagtig wattmåling! Kan ikke anbefales!
03.08.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Anthony
Hr.
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Dejlig træner, interaktiv, nem at bruge
15.04.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Arie
Træner fungerer godt, softwaren ikke
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Med Elites egen "min E-træning" -software på en iPad er der ingen brugbar forbindelse til træneren. Zwift fungerer hurtigt og uden problemer.
15.04.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Diego
Elite suito
Oversat fra Spansk Til originalen
Rulle
25.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Denis Gadbled
En superHT
Oversat fra Fransk Til originalen
Endelig tilgængelig på webstedet, og disse er de første. Let at implementere. Alt for dårlig, at han ikke havde en promo til dig på zwift, Kinomap eller en anden elite-app. Jeg har ikke prøvet det, det ser ud til, at det ikke er fantastisk ... kort sagt, en sand fornøjelse at træde, når vejret ikke tillader det det ikke. Helt tilfreds med levering, forventning og brug.
20.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Pierre
Meget godt produkt
Oversat fra Fransk Til originalen
Meget god træner, nem at installere og stabil i brug, ganske lydløs. Nem og direkte forbindelse til Zwift- og Bkool-applikationer. jeg anbefaler
19.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Herve
godt
Oversat fra Fransk Til originalen
Meget udhvilet i levering og meget godt produkt
19.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
Dennis
super
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Elite Suito T
19.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
salvatore
alt perfekt
Oversat fra Italiensk Til originalen
stadig utrolig: i fuld lockdown, med interaktive hjul forsvandt fra alle sider, fandt jeg disse hjul tilgængelige (utrolige) og til 80 € mindre ke i Italien. Jeg tænkte rip-off men selvoverbevist takket være køb med PayPal. Jeg var nødt til at skifte mening, forsendelse inden for 5 arbejdsdage via Bartolini fra Tyskland med rettidig sporing. eneste ulempe kundeservice, der reagerer via e-mail og ikke i realtid (selvom det ikke hjalp mig). rådgivning x min erfaring.
03.03.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
salvatore bianchi
at overveje andre ordrer ...
Oversat fra Italiensk Til originalen
Jeg siger, jeg var tøvende, men opmuntret af muligheden for at betale med PayPal. underligt fundet tilgængelige elite suito-ruller (ruller generelt, som i øjeblikket praktisk talt ikke er tilgængelige). sælges også til € 80 mindre end den italienske prisliste og på de forskellige online-sider. kun overbevist om tilstedeværelsen af PayPal, men jeg måtte ændre mening: forsendelse spores straks med bdp (Bartolini-gruppen). To dage var allerede i Italien og inden for 5 dage modtaget. lakmusprøven havde ved at åbne pakken og opdage, at rullerne var ægte og ikke sten! nu er der ingen reel test af, hvordan det fungerer i morgen. sn været heldig i betragtning af den aktuelle periode og artiklen? bestemt ja, men efter min erfaring anbefaler jeg. QSI alle de negative anmeldelser fundet (læs før du prøver) henviser til køb af cykler med fakturering og forsendelse problemer i de indledende periode covid og mobilitet bonusser hvor de samme producenter havde svært ved at holde op med ordrer, og med skattelovgivningen er nødvendigt for at meddele en sælger i Tyskland, at han muligvis ikke har punktlighed i at læse e-mails ...
27.01.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
tom
Elite Suito T
Oversat fra Tysk Til originalen
Dejlig træner, pænt pakket, forbindelsen med Bluetooth slukker ikke rent, ANT + fungerer perfekt. Støjudvikling OK raslen i kæden eller skift er i øjeblikket det højeste. Jeg kan ikke bedømme, i hvilket omfang de viste værdier vedrørende watt og kadence er korrekte.
16.01.2021
Elite Suito-T Hjemmetræner
André
Stor rulletræner
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg bruger Suito-T til to cykler med forskellige kassetter, der ikke passer til suitos kassette. Så for mig er det optimalt, at Suito-T leveres uden en kassette (og er billigere). Rulletræneren er tilstrækkelig stille til at kunne køre i den lejede lejlighed om aftenen, hvis du lægger polstringsmåtter under den (jeg bruger isoleringsmåtter, der er skåret i størrelse fra vaskemaskinen). I det mindste med Zwift bemærker jeg en kort forsinkelse mellem hældningen i softwaren og trænerens modstand, hvilket er en kritik på et ellers højt niveau. Ideel til vintertræning og især nu i lockdown-tiden, fordi jeg kan holde øje med børnene.
15.01.2021