Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Sterzo Forhjulsstøtte

ID: 1211142

- 17 %
289 DKK
239 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Elite Sterzo Forhjulsstøtte

STERZO, Elite Travelblock med styringsfunktion, er en af de mest interessante tilføjelser til indendørs træningssessioner på Elite Trainers, da den giver dig mulighed for at styre styret, som om du virkelig var på vejen.
Sæt forhjulet på styreenheden, og nyd en endnu mere realistisk indendørs træning. STERZO har et drejepunkt, der gør det muligt for forhjulet at bevæge sig 34 % til hver side. Et automatisk retursystem gør det nemt forhjulet at vende tilbage til sin oprindelige position.

Elite Travelblock med styringsfunktion gør det ikke kun lettere at flytte styret, men muliggør også en kontrolfunktion, hvis den tidligere er implementeret i den anvendte cykelsoftware. Det giver brugerne mulighed for at styre deres avatar på skærmen, ændre retning og overhale andre cykler ved blot at fastgøre deres smartphone til styret. Smartphonen registrerer derefter styrets bevægelser på STERZO og sender yderligere data til den respektive software.

Materiale
Termoplast er plast, der let kan deformeres (termoplastisk) inden for et bestemt temperaturområde. Et andet unikt salgsargument er termoplasternes svejsbarhed.

Funktionalitet
STERZO er en registreret brugsmodel, der består af en hævet støtte med et roterende drejepunkt, der gør det nemt at placere cyklens forhjul (til dæk med en bredde på op til 56 mm).Den roterende enhed er designet til at give cyklen den største stabilitet, mens den kører på hjemmetræneren, samtidig med at den giver maksimal bevægelsesfrihed til venstre og højre op til 34° rotation på hver side.Drejepunktet har et praktisk automatisk retursystem,
som du nemt kan sætte styret tilbage i sin oprindelige position.

STERZO har praktiske skridsikre gummifødder på bunden for at give dig endnu mere stabilitet på dine ture og beskytte kontaktfladerne mod mulige ridser og slid. For at opnå mere stabilitet kan du prøve et skridsikkert underlag som Elite træningsmåtten.

Yderligere app-funktion
Sterzo-styrekassen gør det ikke kun nemmere at flytte styret, men giver dig også mulighed for at udnytte de stadigt voksende styringsmuligheder, som din foretrukne software til indendørs cykling tilbyder. Når styringsfunktionerne er implementeret af den anvendte cykelsoftware, kan brugerne styre deres avatar på skærmen, ændre retning og overhale andre cykler ved blot at fastgøre deres telefon til styret. Telefonen registrerer styrets bevægelser på STERZO via en supplerende app og sender straks dataene til den respektive software.

Detaljer

  • muliggør styrende bevægelser under indendørs træning
  • med automatisk returfunktion af styret
  • Støtte til software med avatar-kontrolfunktion
  • Vær opmærksom på, at den maksimale vægtgrænse er 120 kg

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Endurance
Tilbehørstype
Rejseblok for elitetrænere
Velegnet til
Elite trænere i Sterzo serien
Materiale
Materiale: Termoplast (fiberforstærket polymermateriale)
Størrelsesinformation
velegnet til 20-56 mm dækbredde
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 stk
montering
kan monteres uden montering, gummifødder giver stabilitet og beskytter mod ridser
Modelår
2022
Produktnummer
1211142

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
Elite Sterzo Forhjulsstøtte
Dennis
Okay på Zwift med mobil
Oversat fra Svensk Til originalen
Zwifta tændt med Zwift-følgesvend, det er muligt at kontrollere, risikere at det glider lidt på en måtte, hvis du har det. Den springer tilbage til den midterste position med en stærk fjeder. (bemærk, dette er ikke den smarte, men du skal have telefonen på styret)
24.12.2020