Online cykelhandler
Overraskelses-udsalg! - 10% rabat på udvalgte cykler fra 18. – 28. juni | 10% rabat med koden BIKESTER10

Jet Green Plus Drikkeflaske 550 ml, grøn

ID: 1422411

63 DKK
59 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • grøn
    • brun
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Elite Jet Green Plus Drikkeflaske 550 ml, grøn

JET GREEN PLUS er Elites nye flaske med bioplast af vegetabilsk oprindelse, der er fremstillet af sukkerrør. Sammenlignet med standardversionen har JET GREEN PLUS et beskyttelsesdæksel for at sikre beskyttelse mod støv, mudder og andre eksterne stoffer, der kan samle sig på flaskeudløbet. Denne biobaserede flaske er blot et af de mange projekter, som elite har iværksat for at gøre produktionscyklusserne for sit sortiment af cykelprodukter mere bæredygtige.

Hvad er bio-plast?
Bio-plast fremstillet af sukkerrør defineres som biobaseret, da det ikke er oliebaseret, men kommer fra plantebiologiske kilder. I dette tilfælde fra sukkerrør. Den biobaserede ethanol, der anvendes til JET GREEN- og JET GREEN PLUS-flaskehusene, gør det muligt at sikre de samme egenskaber som traditionelle plastmaterialer med hensyn til modstandsdygtighed, men med en reduceret miljøpåvirkning i form af emissioner.

Bæredygtigt miljømæssigt fodaftryk
Fremstillingen af flasker af bio-plast er et af de mange aspekter, vi har investeret i for at gøre produktionen af vores flasker mere bæredygtig. Målet er at blive fuldstændig, dvs. ikke blot at reducere, men at kompensere for i atmosfæren som følge af ilttilførslen i luften, der skyldes sukkerrørsdyrkning.

Beskyttelsesdæksel for total hygiejne
Den største forskel mellem JET GREEN og JET GREEN PLUS er, at sidstnævnte også har et beskyttelsesdæksel af almindelig plast, der er designet til at beskytte og hygiejnisere mundstykket mod støv, mudder og andre eksterne stoffer, der kan sætte sig på mundstykket under cykling. Takket være det beskyttende cover er JET GREEN PLUS særligt velegnet til grus- og mountainbikebaner.

Detaljer

  • med beskyttelseshætte
  • BPA-fri

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Urban Sports
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse: Drikkedunk til voksneMaterialetype: plastik
Volumen
550 ml
Udstyr
Flaske: BioplastLåg: Plastik beskyttelseshætteVentil: Push-pull ventiler
Dimensioner
Diameter: 74 mm
Modelår
2021
Produktnummer
1422411

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.