Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Ice Fly Drikkeflaske 500 ml, blå

ID: 983210

- 18 %
109 DKK
89 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • blå
  • grøn
  • sølv
  • rød
  • rød/hvid

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

Elite Ice Fly Drikkeflaske 500 ml, blå

ICE FLY fuldender det innovative Elite-katalog af isolerede cyklevandflasker, der sikrer ekstrem lethed og konstant opretholdelse af temperaturen på kolde væsker på cyklen takket være overlegne tekniske egenskaber og et ergonomisk design til brug på landevej og MTB.

Termisk kapacitet
Hydrering er afgørende for at sikre en høj ydeevne, mens du træder i pedalerne. Vedligeholdelse af væsketemperaturen spiller en vigtig rolle i valget af den ideelle vandflaske for at sikre en reserve af frisk vand, selv når temperaturen overstiger 30°. Med den isolerede ICE FLY-vandflaske kan du have en konstant opretholdelse af temperaturen af kolde væsker under cykling i op til 2,5 timer sammenlignet med traditionelle vandflasker. Termoflaskens fremragende termiske ydeevne skyldes den innovative dobbelte isotermiske væg, som eliminerer varmeudvekslingerne og sikrer en maksimal grad af varmeisolering.

Ergonomisk greb og stødsikkert design
ICE FLY er en blød og fleksibel vandflaske, der kan presses, og som er designet til at gøre det meget nemt at tage den ud af og sætte den ind i flaskeholderen takket være det praktiske, ergonomiske håndtag. Som alle Elite-vandflasker har også denne nye termiske model en standarddiameter (⌀74 mm), der passer til alle typer flaskeholdere på markedet. Ud over den ergonomiske ringmøtrik letter det praktiske design med skridsikker struktur grebet, hvilket giver et fastere greb og større modstandsdygtighed over for produktets æstetiske egenskaber, selv under vanskelige forhold. Takket være kroppen i et materiale, der kan presses sammen, kan ICE FLY garantere et formidabelt greb, der sikrer en høj væsketilførsel selv med et minimalt tryk.

Beskyttelseshætte
ICE FLY er den ideelle isolerede vandflaske til vej- og MTB-brug, og den praktiske hætte med lækagesikker push-pull-gummiventil gør den til den ideelle isolerede vandflaske. Den praktiske, stødsikre beskyttelseshætte i plast, der er designet til at sikre nem åbning og lukning med én hånd og til at beskytte tudsen mod støv, mudder og snavs under udendørs rideture, fuldender flasken.

Sikker og lugtfri
Alle de elementer, der udgør ICE FLY, er af plast, der er certificeret uden BPA (bisfenol A) og derfor fuldt ud i overensstemmelse med de europæiske CE- og amerikanske FDA-standarder, der regulerer kontakten med fødevarer og drikkevarer. Flaskens gummiventil har også innovativ anti-lugtteknologi, der er designet til effektivt at tilbageholde smag og lugt og bevare smagen af den væske, der er indeholdt i flasken, uændret.

Detaljer

 • Odourless
 • BPA-fri
 • Keeps drinks cold for up to 2 hours
 • Isothermal double wall construction filled with PVC insulation material

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Urban Sports
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse: Drikkedunk til voksneMaterialetype: plastikmed thermofunktion: ja
Volumen
500 ml
Udstyr
Lukning: SkruelågFlaske: PolyethylenLåg: skruelågVentil: Push-Pull-Ventil
Dimensioner
Højde (mm): 228 mmDiameter: 74 mm
Vægt
131 g
Modelår
2021
Produktnummer
983210

Kundeanmeldelser

2.7
3 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
2
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
Elite Ice Fly Drikkeflaske 500 ml, grå grå
Radelfix96
fornuftig køleskab med drikkevareflaske!
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg gav denne flaske en godbid, fordi den gamle var ubrugelig. første indtryk er okay og holder de afkølede drikkevarer temmelig gode og coole nok for mig længe. Manglen på denne flaske er kun, at det øverste låg kun er fastgjort til en temmelig smal Kippsteg (hvilket er ret fleksibelt og stabilt, men med mig efter en kort tid ved en ugunstig likning, brød rammen straks væk (provisorisk repareret))! Imidlertid kan denne flaske i vid udstrækning skyldes det harmoniske design og den gode tætning (væske forbliver selv under hurtig og ujævn kørsel i containeren). tænk at jeg ville købe disse igen senere måske igen. bedste cyklisthilsener fra H
30.09.2019
Elite Ice Fly Drikkeflaske 500 ml, grå grå
sodberg
Ikke så godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg gik med dette og en normal vandflaske på cyklen ved sommertemperatur. Efter kun 1 time opdagede jeg ingen temperaturforskel mellem de to farvande.
18.07.2019
Elite Ice Fly Drikkeflaske 500 ml, grå grå
reis
gennemsnitlig kvalitet
Oversat fra Tysk Til originalen
beskyttelsesdæksel er forbundet med flaske med smal og meget tynd klap = beregnet brudpunkt. Isolering optimistisk angivet. Værdien af at angive temperaturforskellen indefra og udenfor ville være alvorlig.
27.06.2019