Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Fly MTB Drikkeflaske 950 ml, sort

ID: 1204210

- 17 %
71 DKK
59 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort
    • gennemsigtig
Bestilt 1x siden i går.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Elite Fly MTB Drikkeflaske 950 ml, sort

FLY Elite, verdens letteste flaske, der anvendes af de bedste WorldTour-mesterskaber, introducerer en ny model specielt designet til mountainbikes, FLY MTB, som er udstyret med en praktisk beskyttelseshætte, så du kan køre på de mest barske og beskidte baner i fuld sikkerhed og hygiejne.

FLY MTB, lethed og ydeevne i mountainbike
FLY MTB er et virkelig alsidigt produkt, der er designet til at tilbyde mountainbikere en meget let, effektiv og modstandsdygtig flaske, som de kan bruge uden at skulle bekymre sig om renheden af push-pull-ventilen. Ved at tilføje en aftagelig gennemsigtig plastikhætte til beskyttelse af låget forhindrer du, at flasken bliver dækket af støv, mudder og andre eksterne stoffer, der kan lande på tuden, mens du kører på MTB'en på stenede, terrængående stier.

Rekord lethed og stor væskeflow
Elite FLY-serien er bredt kendt som de letteste flaskeholdere nogensinde takket være en vægtreduktion på 30 % i forhold til traditionelle flasker på markedet. Dette opnås gennem deres struktur med variabel tykkelse - de har en tynd midterdel og en tyk bund, så der bruges mindre materiale uden at det går ud over flaskens modstandsdygtighed eller funktionelle kvaliteter. Denne funktion bidrager til at gøre FLY-serien superkomfortabel - flasken giver et ekstraordinært greb, samtidig med at den garanterer dobbelt vandgennemstrømning med et minimum af anstrengelse.

Kompakt design
Nyt, unikt racing-design, udviklet til stor stabilitet i flaskeholderen og nem udtagning under cykling. FLY MTB's kompakte form gør den nem at bruge med mindre og skrå rammer. Standarddiameteren gør FLY MTB kompatibel med de fleste flaskeholdere på markedet.

Detaljer

  • Væskens maksimale temperatur 40 grader
  • Kan vaskes op i maskine
  • BPA-fri

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse: Drikkedunk til voksneMaterialetype: plastik
Volumen
950 ml
Udstyr
Låg: gennemsigtig hætteVentil: Push-Pull-Ventil
Modelår
2021
Produktnummer
1204210

Kundeanmeldelser

3.5
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
Elite Fly MTB Drikkeflaske 950 ml, sort sort
André
Stadig har upside potentiale
Oversat fra Tysk Til originalen
Middelmådig, men ok. Positiv: - godt indhold - Låg som beskyttelse mod snavs - BPA-fri - Billigt Negativ: - med MTB forventer jeg noget robust, men væggen er for tynd til mig ... allerede spændt - Helt ridset efter 5 ture med Elite-flaskeburet - undertiden ikke meget tæt, hvis ikke skruet fast, hvilket bliver vanskeligere af snavsdækslet, da det altid drejer med det Du kan leve med ulemperne, men du får en god billig flaske. Størrelsen og det ekstra låg var vigtigt for mig. Men der kan generelt være en vis forbedring;)
15.07.2021
Elite Fly MTB Drikkeflaske 950 ml, sort sort
THEODOROS
Godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Dejlig billig flaske. Måske lidt tynd plast, ridser hurtigt. Lækker let på hovedet.
18.12.2020