Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Fly MTB Drikkeflaske 750ml, sort

ID: 1204207

- 14 %
69 DKK
59 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort
    • gennemsigtig
Bestilt 1x siden i går.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Elite Fly MTB Drikkeflaske 750ml, sort

FLY Elite, verdens letteste flaske, der anvendes af de bedste WorldTour-mesterskaber, introducerer en ny model specielt designet til mountainbikes, FLY MTB, som er udstyret med en praktisk beskyttelseshætte, så du kan køre på de mest barske og beskidte baner i fuld sikkerhed og hygiejne.

FLY MTB, lethed og ydeevne i mountainbike
FLY MTB er et virkelig alsidigt produkt, der er designet til at tilbyde mountainbikere en meget let, effektiv og modstandsdygtig flaske, som de kan bruge uden at skulle bekymre sig om renheden af push-pull-ventilen. Ved at tilføje en aftagelig gennemsigtig plastikhætte til beskyttelse af låget forhindrer du, at flasken bliver dækket af støv, mudder og andre eksterne stoffer, der kan lande på tuden, mens du kører på MTB'en på stenede, terrængående stier.

Rekord lethed og stor væskeflow
Elite FLY-serien er bredt kendt som de letteste flaskeholdere nogensinde takket være en vægtreduktion på 30 % i forhold til traditionelle flasker på markedet. Dette opnås gennem deres struktur med variabel tykkelse - de har en tynd midterdel og en tyk bund, så der bruges mindre materiale uden at det går ud over flaskens modstandsdygtighed eller funktionelle kvaliteter. Denne funktion bidrager til at gøre FLY-serien superkomfortabel - flasken giver et ekstraordinært greb, samtidig med at den garanterer dobbelt vandgennemstrømning med et minimum af anstrengelse.

Kompakt design
Nyt, unikt racing-design, udviklet til stor stabilitet i flaskeholderen og nem udtagning under cykling. FLY MTB's kompakte form gør den nem at bruge med mindre og skrå rammer. Standarddiameteren gør FLY MTB kompatibel med de fleste flaskeholdere på markedet.

Detaljer

  • Væskens maksimale temperatur 40 grader
  • Kan vaskes op i maskine
  • BPA fri

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse: Drikkedunk til voksneMaterialetype: plastik
Volumen
750 ml
Udstyr
Låg: gennemsigtig hætteVentil: Push-Pull-Ventil
Modelår
2021
Produktnummer
1204207

Kundeanmeldelser

4.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
2
5 Stjerner
0
Ryd alle filtre
Elite Fly MTB Drikkeflaske 750ml, sort sort
Ram
Praktisk og let flaske
Oversat fra Norsk Til originalen
Jeg købte dette for at tabe snavs, støv og mudder på flaskeudløbet under cykelture (grus, landevej og sti). Efter cirka en måneds brug kan jeg sige, at flaskerne fungerer godt. Det er rimeligt let at åbne flasken med en hånd, og tuden er meget let at åbne med din mund. Hætten beskytter godt (har ikke cyklet i meget mudder). Den eneste ulempe for mig er, at flaskerne er så tynde, at de ikke skal vaskes i opvaskemaskinen.
03.08.2021
Elite Fly MTB Drikkeflaske 750ml, sort sort
Nico
MTB vandflaske
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Dejlig vandflaske, også til gravering / krydsning. Den ekstra hætte lader stadig noget sand og mudder igennem, men det er bedre end uden det. Flasken gnider hurtigt "bare" i mit kulflaskebur.
07.01.2021