Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Fly Giro d'Italia Map Drikkeflaske 550 ml, sort

ID: 1276914

59 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

Elite Fly Giro d'Italia Map Drikkeflaske 550 ml, sort

Traditionen tro er Elite den officielle licenshaver af Giro d'Italia 2020 med et sæt drikkeflasker i begrænset oplag, der alle er inspireret af den officielle grafik fra det populære etapeløb.

Elite FLY, de letteste WorldTour-drikkeflasker
Elite FLY-serien er verden over anerkendt som den letteste serie af vandflasker i verden takket være dens uforlignelige lethed, der er 30 % mindre end de traditionelle vandflasker på markedet. Denne overlegenhed er muliggjort af den variable tykkelsesstruktur, som de er fremstillet med, tyndere på den centrale del og tykkere på toppen og bunden af drikkeflasken, hvilket gør det muligt at reducere materialeforbruget uden at gå på kompromis med produktets modstandsdygtighed og dets kvalitative egenskaber.
Samtidig sikrer vandflaskens bløde struktur en nem og rigelig hydrering med mindst muligt tryk fra hånden. Ideel til hurtig og tilfredsstillende hydrering, selv under vanskelige forhold.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse: Drikkedunk til voksneMaterialetype: plastik
Volumen
550 ml
Modelår
2020
Produktnummer
1276914

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.