Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG – Klar, parat, gør et kup!

Electra

155 Produkter
Cykel fra Electra
Electra

Electra Bicycle Company: Sjov på cyklen

Med cykler af mærket Electra forbinder man en hel livsstil. Den i 1993 grundlagte cykelproducent fra Californien fremstiller cykler specifikt til brug i byens gader. Karakteristisk for denne stil er den smarte cruiser, der med dens svungne stelform og kun det mest nødvendige udstyr har brugervenlighed som det ultimative mål.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Smarte bycykler fra Electra

Der findes masser af specialistmærker på cykelmarkedet, hvad enten det er MTB, BMX, racercykler eller andre modeller. Det er alle de klassiske modeller inden for forskellige cykeldiscipliner, men man kan også prøve noget nyt i form af cruisers fra Electra, der bidrager med en sjov og komfortabel cykeloplevelse. Mærket er placeret direkte i det solrige Californien, hvor nye trends dagligt popper op, og dette cykelmærke er ingen undtagelse. Det er startet af en lille gruppe iværksættere, som er passionerede og dedikerede inden for design, men hvordan tænker man lige i nye baner, når det drejer sig om noget så universelt som cykeldesign? Hos Electra har man rystet posen godt og grundigt, hvilket mundede ud i nye geometriske former, som gør det endnu mere komfortabelt at cykle. Mærket har nemlig ikke fokus på konkurrencecykler, men på lækre hverdagscykler, der bidrager med nydelse og motion i hverdagen. Det betyder brede dæk, ergonomiske stel, høje styr og bløde sadler, hvilket netop også betyder komfort i en perfekt position, som gør det cool og fedt at tulre omkring i bymiljøer. Electra Townie Original 3iDette Westcoast-mærke har tilmed vundet priser for sine farverige og svungne designs, som forkæler hele familien med en behagelig cykeloplevelse, hver gang man træder i pedalerne.

En optimal kropsposition med Electra

Man har hørt det før i andre sammenhænge og brancher – ”fladfods-teknologien”. Det er noget, som leder tankerne hen på gang og løb uden sko, men i denne sammenhæng er det forbundet med cykling. Hos Electra skal det ses i forhold til de geometriske stel, der gør det muligt at strække benene ordentligt ud, når man cykler. Det betyder også, at man nemt kan placere fødderne fladt på jorden, hvis man eksempelvis skal stoppe – og man kan endda blive siddende i sadlen samtidig. I kombination med et højt styr samt en klassisk bred sadel opnår man derudover en rank siddeposition kombineret med et godt overblik, som er vigtigt, når man gebærder sig i trafikken. Hos Electra byder man på flere forskellige typer af cruisers, hvad enten det er til ren bykørsel eller til cykling i mere hårdført terræn. Det nyeste skud på stammen er elcykler, som er det perfekte valg, hvis man ofte frekventerer bakkede og bølgede landskaber samt modvind, eller hvis man har megen bagage med på cyklen. Når det kommer til gear, så kan man vælge mellem ”D”, som betyder udvendige gear, eller ”i”, der betyder indvendige gear. Udover cykler byder mærket også på tilbehør og udstyr, så alt er komplet med dette amerikanske mærke ved din side.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes